راه های طولانی رو میتونید با درشکه هایی که بعضی جاها هست برین پولی که میگیرن هم زیاد نیست :8:نقل قول:
Printable View
راه های طولانی رو میتونید با درشکه هایی که بعضی جاها هست برین پولی که میگیرن هم زیاد نیست :8:نقل قول:
نقل قول:
بفرمایید اینم راهنما گنج ها از 1-6
گنجينه اول در شمال Armalido است براي پيدا كردن ان از جاده فرعي به سمت يك صخره سنگي مي رويد كه در بين آن شمش است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گنجينه دوم در جنوب شرقي Rio Bravo اين جاده فرعي در عكس را تا آخر طي ميكنيد وقتي جاده تمام شد به آتش ميرسيد باز هم مستقيم برويد و از تپه با احتياط بريد پايين وشمش را پيدا ميكنيد
گنجينه سوم در غرب Tumblwedd است در يك ساختمان قديمي به طوري كه اگر از جلوي ساختمان به سمت چپ برويد ميتوانيد داخل زيرزمين شويد و مستقيم ادامه دهيد تا به يك ستون برسيد كه روي آن يك جمجمه است و زير ستون شمش طلا است
گنجينه چهارم در شمال Chuparosa است در اين قسمت از نقشه كه در عكس پايين است سه ديوار سنگي است كه پشت ديواري كه به رودخانه نزديك است شمش وجود دارد
گنجينه پنجم در شمال شرقي Escalera است در اين نقطه از نقشه سه تخت سنگ مخروطي شكل است كه بر روي بلند ترين تخت سنگ شمش وجود دارد
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گنجينه ششم در جنوب Chuparosa است در اين قسمت از نقشه دو صخره سنگي بزرگ است كه توسط يك طاق سنگي به هم وصل شدن در زير طاق دو برآمدگي است كه ميتوانيد با اسب روي آنها رويد بر روي يكي از برآمدگي ه شمش است
توجه : براي اينكه اين گنجها فعال بشن بايد حتما به ترتيب بالا براي پيدا كردن برويد
البته زحمت این کار رو یکی از دوستان در بازیسنتر کشیدن که منم گفتم اینجا قرار بدم تا شما دوستان p30 هم ازش استفاده کنید .:10:
بلاخره واسه پی سی اومده یا نه ؟
چون تا 6 صفحه خوندم چیزی نبود !
نه امید خان انحصاریه x360 و ps3هست:41:نقل قول:
دوستان من رفتم اون مرحله ای که با دختره میره گاوها که پراکنده شدن و بارون میاد وباید جمشون کنیم...بعد اون دیگه علامتBروی نقشه نیست که برم...حالا چه کنم؟؟
2: بقیه جاهای نقشه اون دور دورا به روال طبیعی بازی میرسی اونجاها یاباید سر فضولی بری اونجا منظورم اینکه اونجاها بر حسب ماموریت گذرمون میوفته؟؟
اقا یکی به ما poker یاد بده :دی
خوب این بازی رو 5 روز قبل گرفته بودم که تا الان نزده بودم به کنسول
چون اخوی محترم تو لیست بود برای بازی :31:
امروز دیدم بازی رو شروع کرده یکم نگاه کردم واقعا گرافیک بالایی داره
طراحی محیط و وسعتش عالی کار شده
اسب سواریش واقعا bug داره به خصوص کنترلش
یا اون تیکه ای که با اون زنه سوار درشکه میشن و با هم صحبت میکن سوار کار هایی که از جلو میان انگار یک چیزیشون میشه :31:
از نظر presentation خیلی شبیه به GTA هست
خودم نمیدونم بازی میکنم این رو یا نه چون زیاد از وسترن و دنیای اون خوشم نمیاد
پدرام بازی نکنی میگم ایدفعه جک بیاد به خوابت :دینقل قول:
خودم نمیدونم بازی میکنم این رو یا نه چون زیاد از وسترن و دنیای اون خوشم نمیاد
جك كيه ؟ :31:نقل قول:
اشتباه لپي بود ! :دي
منظورش جان بود ...
سلام.من اين بازيو گرفتم ولي بدليل سياست هاي والدين مهربان و به دليل امتحانات نهايي ما من زياد نرفتم.فقط اينكه توي بازي امكان استفاده از 2 سلاح وجود داره؟(يعني همزمان مثلا 2 تا ريولور دستت باشه و با جفتشون شليك كني)