ازاینکه درفکر دیگران هستید سپاسگزارم.
Printable View
ازاینکه درفکر دیگران هستید سپاسگزارم.
سلام
من یه مشکل دارم و اونم اینکه تو برنامه Franklin میخوام از دستور ftoa استفاده کنم گیر میده بهش اگه کسی میدونه چطور باید ازش استفاده کنم یه لطفی کنه بهم بگه عصاب نزاشته برام
یه سوال دیگه کسی با برنامه mikroC 8051 کار کرده
و یه سوال دیگه بهترین برنامه برای 8051 با زبان C کدون برنامه هست تا من برم به اون کار کنم
خیلی خیلی ممنون
سلام
دوستان من یه پروژه ماشین لباسشویی با 8051 می خوام
کسی می تونه کمک کنه؟
خیلی بهش احتیاج دارم
سلام . خوبین ؟ بابا این که پروژه ی سختیه ؛ کسی که انقدر واسش زحمت کشیده که نمیاد مجانی بزاره توی نت ! من بودم نمیزاشتم .نقل قول:
سر قیمت کنار میایم :31:نقل قول:
خیلی نمی خوام پیچیده باشه
مثلا :
1-به مدت 1 دقیقه آبگیری و پودر
2-بعد به مدت مثلا نیم ساعت هر 1 دقیقه یکبار به سمت راست و چپ بچرخه
3- بعدش آب و کف رو خالی کنه
4-آخرشم 1 دقیقه به راست و 1 دقیقه به چپ بچرخه تا آب لباسا گرفته یشه
نقل قول:
سلام
من یه مشکل دارم و اونم اینکه تو برنامه Franklin میخوام از دستور ftoa استفاده کنم گیر میده بهش اگه کسی میدونه چطور باید ازش استفاده کنم یه لطفی کنه بهم بگه عصاب نزاشته برام
یه سوال دیگه کسی با برنامه mikroC 8051 کار کرده
و یه سوال دیگه بهترین برنامه برای 8051 با زبان C کدون برنامه هست تا من برم به اون کار کنم
خیلی خیلی ممنون
خیلی خیلی ممنون
سلام دوستان
من میخوام با 8051 سرعت یه جسم رو اندازه بگیرم:18:
.
.
.
به این شکل که با دو تا سنسور مادون قرمز مدل cny70 این کار رو بکنم
یعنی وقتی که جسم از جلوی سنسور اول رد بشه تایمر میکرو فعال و وقتی که از جلوی دومی رد شد تایمر میکرو از کار بیفته و با مسافت و زمان سرعتش به دست بیاد
ولی میخواستم بدونم که سنسور چه سیگنالهایی رو ارسال میکنه و اصلا برای این کار مناسب هست؟
از نظر برد تا چقدر میتونه جسم رو حس کنه؟
A/D میخواد یا مستقیم وصل کنم به میکرو؟
با سون سگمنت میشه سرعت رو نشون داد یا حتما باید ال سی دی باشه؟
کلا یه سری توضیحاتی بدین ممنون میشم به خصوص در مورد سنسور مناسب
به نظرم خیلی عالیهنقل قول:
اگه میشه پروژه اسانسورم بزارید خیلی ممنون میشم
واقعا بهش نیاز دارم
مرسی
سلام . خوش اومدیننقل قول:
مدار آسانسور رو واستون اینجا قرار دادم
امیدوارم استفاده کرده باشید .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3899655#post3899655
یا حق
سلام
چه جوری میشه با 8051 یه صفحه کلید رو شبیه سازی کرد؟؟؟ صفحه کلیدی که نیاز دارم 9-0 و A-F علاوه بر Enter , BackSpace رو قراره پوشش بده نه چیز دیگه ای رو.
باید از پورت سریال استفاده بشه؟؟؟
اگه قرار باشه یک cmos ram 32k,8-bit و یه LCD هم علاوه بر این صفحه کلید به این میکرو 8051 وصل کنیم...
با پروتئوس چه شکلی میشه؟؟؟؟
من مشکل دارم نمیدونم چه جوری باید پورت ها رو تخصیص بدم به ورودیهای هر قطعه
مثلا:
اگه پورت صفر و دو رو برای حافظه خارجی بگیریم... دو تا پایه از پورت سه هم که گرفته میشه... برای کنترل ها
برای ال سی دی هم که بیایم پورت یک رو در نظر بگیریم و با سه تا از پایه های پورت سه کنترلش بکنیم....
سه تا پایه از پورت سه بیشتر خالی نمی مونه...
بعد حالا این صفحه کلید رو چه جوری قراره شبیه سازی کنیم؟؟؟
صفحه کلید اسکن کد میده درسته؟؟؟؟
بعد این یعنی چی؟؟؟؟
یعنی مثلا من باید بیام با یه پورت سریال که در نظر میگیرم... بیت به بیت با کلاک زدن جداگانه خودم اسکن کد ها رو بهش بدم بعد توی برنامه بهش بگم که تبدیلش کنه به حرف مورد نظرم؟؟؟ و روی ال سی دی نشون بده؟؟؟ تبدیلش کنم به کد اسکی و بدم به ال سی دی؟؟؟
یا بیام یه ماتریس درست کنم و صفحه کلید رو روش پیاده سازی کنم؟؟؟؟
بعد اگه بخوام از این روش استفاده کنم دو تا پورت میخوام... برای هر سطر و ستونی... درسته؟؟؟؟
بعد اینا رو چی کار کنم؟؟؟ از کدوم پورت ها استفاده کنم؟؟؟؟
بعد من نمیدونم چیکار کنم...
میشه لطفا یکی راهنمایی کنه؟؟؟؟