نقل قول:
سلام.چیزی توی پیغام ها برام نیومده.یه بار دیگه لطف می کنی؟
Printable View
نقل قول:
سلام.چیزی توی پیغام ها برام نیومده.یه بار دیگه لطف می کنی؟
چک کن الان.:31:نقل قول:
سلام بچه
واي بايد من گريه كنم از اين بخت بدم
اگه زودتر اين فروم رو پيدا كرده بودم الان هارد مكستور لعنتي 500 گيگم زنده بود و اطلاعاتي كه 5سال باسشون زحمت كشيده بودم رو داشتم اخه من خدمات كامپيوتري دارم.......... حيف .......... خدابكشه اين مشكتور رو نمي دوني وقتي هاردم پريد چه حالي داشتم .......... الان هم 2 تا هارد 500 مكستور دارم كه يكيش داشت ديگه قاطي مي كرد كه اصلا از سيستم بازش كرده بودم ولي با آموزش آپديت كردن اونو نجات دادم و مسكتور دوم هم كه تازه خريدمش مدلش و فريمورش جديدتره
حالا هم دارم آموزش هارو كامل دنبال مي كنم و يه دونه از اون تبديلها رو مي خوام بخرم كه ديگه از اين وضعيت ها برام پيش نياد تازه ممكنه از اين راه كاسبيم هم سكه بشه!!!!!؟؟؟
هوراااااااااااااا
دوستان یه دنیاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا ممنون !!!!
هارد منم درست شد.
خدارو شکررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررررر
سلام
من هارد 320 diamondmax 22 دارم با سريال stm3320614as .
نياز به آپديت داره؟؟
اینی که دادی مدلشه عزیز:31:نقل قول:
سریالشو بزار ولی 99% میخواد:13:
مبارک باشه:31:نقل قول:
چرخش بچرخه برات:46:
بچه ها من ساكن شهرستانم و شايد نتونم آمده اين مدار رو گير بياورم از طرفي برادرم توي كار طراحي مدار و الكترونيك هستش كه اين مدار براش آب خوردنه درست كردنش
حالا چندتا سوال؟؟؟؟
1- اگه اون مدل رو كه دوستان نقشه رو گذاشتن بسازم ايا واقعا كار مي كنه و مانند نمونه خريدنيش جواب مي ده؟؟؟
2- كدوم يكي از نقشه ها رو براي ساخت تأييد مي كنيد آخه من توي فروم چندين نقشه مختلف با طراحي مختلف پيدا كرم به نظر شما كدومش رو درست كنم؟؟؟
3- و اينكه آيا همه قطعاتش رو مي شه توي بازار شهرستان پيدا كرد؟؟؟؟
4- ايا ميشه همون مدل 12500 تومني رو كه usb مي خوره را هم ساخت يعني كسي نقشه اون و قطعاتش رو داره ؟؟؟؟
خواهشا اعضاي باتجربه و افرادي كه مدار رو درست كردن و كار كرده و نتيجه گرفتند جواب سوالاتم رو بدن كه هارد منم درست بشه چون اطلاعات 5سالم توي اونه و چون دستكاري هم شده گارانتي قبولش نمي كنه يعني اگه با اين مدار درست نشه بايد بندازمش دور
پس تورو خدا كمممممممممممممممممممممممك
منتظر جوابم با تشكر
اقا كسي نبود جواب ما رو بده