برنامه رو نصبیدم ویه ایکن گاو ظاهر شد روش کلیک کردم بعد از کمی وچند تا یس و اوکی یک ایکن به شکل ایسی اومد یعی الان گوشیم هک شده؟؟؟؟
Printable View
برنامه رو نصبیدم ویه ایکن گاو ظاهر شد روش کلیک کردم بعد از کمی وچند تا یس و اوکی یک ایکن به شکل ایسی اومد یعی الان گوشیم هک شده؟؟؟؟
برنامه ی Rompatcher و Modo هم بعد اون چند تا پیغام ، به گوشیت اضافه شد ( نصب شد ) ؟؟؟نقل قول:
اقا مجید یه سوال اون پتچ ها به چه درد میخورن لازمه ؟
پچ open4all رو میگی ؟؟؟نقل قول:
اگر پچ رو Apply کنی گوشیت در حالت هک قرار میگیره و اگر پچ رو Disable کنی گوشیت از حالت هک بیرون میاد .....
بازم تشکر میکنم از شما دوست عزیزم:11::10:
مشکلات مربوط به انگیج در بخش خودشون باید پیگیری شوند...نقل قول:
نقل قول:کنسل کنید و دوباره سعی کنید...نقل قول:
شاد باشید:40:
سلام آقای legend میشه ایدیتون رو بدید کارتون دارم ، خواهش می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان من گوشیم 6120 کلاسیک با ورژن 06.01 قبلا با secman هک کردم . ولی الان یه گوشی دیگه گرفتم با همون ورژن اما با secman هک نمیشه ، چیکار کنم تورو خدا کمک کنید ، فایل های cer و key دارم اما بلد هم نیستم ساین کنم
تا حالا فقط با secman و اونم تو گوشی کار کردم همین . لطفا یکی کامل راهنماییم کنه
سلامنقل قول:
شما فایل Cert رو از OPDA گرفتید؟
اینو دانلود کنید، آدرس برنامه ،Cert و Key رو بهش بدید...و بزنید تا براتون ساین کنه...بعد نصبش کنید...کد:http://amini.parsaspace.com/sjgner.rar
فایل ساین شده کنار فایل قبلی و با حروف بزرگ انگلیسی ساخته میشه...
شاد باشی:40:
Legend عزیز آیا با این روش secman کار میکنه ؟(برای n85 که FP2 است) من که زدم وقتی میخوام فعال کنم ، ارور نصب دوباره و ریبوت رو میده ! اصلا نیازی به secman خواهیم داشت ؟ در ضمن گوشی من بعده هک و گذشتی مدتی هنگ میکنه ؟