دوستان من یه 200 تومن میخوام هزینه کنم.چیزی از وب نویسی هم نمی دونم.فروشگاه هم قراره فروش پستی داشته باشه و فروش آنلاین لازم نیست.چیزی که برام مهمه ، اینه که عکس اجناس باید کیفیت بالا داشته باشه و جزئیات کالا رو نشون بده.پیشنهادی دارین؟
Printable View
دوستان من یه 200 تومن میخوام هزینه کنم.چیزی از وب نویسی هم نمی دونم.فروشگاه هم قراره فروش پستی داشته باشه و فروش آنلاین لازم نیست.چیزی که برام مهمه ، اینه که عکس اجناس باید کیفیت بالا داشته باشه و جزئیات کالا رو نشون بده.پیشنهادی دارین؟
سلام خدمت همه دوستان
من میخوام یه سایت راه بندازم با جوملا
واسه کارای ترجمه فعلا
میخوام به صورت اینترنتی مبلغ ترجمه پرداخت بشه(نه پستی و ارسال و پیک و ...) و به محض واریز شدن مبلغ مورد نظر مشتری اجازه دانلود یه فایل نهایتا 1 مگی رو رو داشته باشه که درواقع ترجمه ایشونه
و همچنین واسه فروش انلاین کارت شارژ چکار باید کرد؟
از کجا باید شروع کنم؟
هزینه اینکار تقریبا چقدر میشه؟
خودم مقداری کار با سرویس های مدیریت محتوا رو بلدم، حالا خودم میتونم انجامش بدم یا نه حتما باید یه برنامه نویس حرفه ای به کارم بیاد؟
با بانک هم باید قرار داد ببندم ؟
لطفا کامل واسم مراحل رو توضیح بدین یا حداقل کتابی فایلی جایی چیزی رو بگین تا بتونم کارمو راه بندازم
پیشاپیش ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشید
اگه بخوایم یه سایت دقیقا مثل اینکه لینکشو گذاشتم طراحی کنیم که سه تا تب داشته باشه و مابقی قضایا که تو لینک هست چیکار باید بکنیم؟
مخصوصا اون قسمت لیست بانکهاشون که وقتی تو سورس میری یه عکسه ولی اینجا به چندین قسمت تقسیم شده
دوستان من یه فروشگاه برای فروش اجناس آنلاین مثل سریال آنتی ویروس و غیره میخوام راه اندازی کنم !
اینجا اگه کسی با قیمت مناسب انجام میده به من پیام بده
سلام دوستان
یه سوال داشتم
برای وبلاگ میشه فروشگاه ساز ایجاد کرد؟
برای راه اندازی فروشگاه با قالب های زیبا میتونید از پرستاشاپ استفاده کنید:
نصب رایگان:
سلام
منم از پرستاشاپ استفاده کردم.یکی از بهترین طراحی هارو داره برای فروشگاه اینترنتی.
مثلا این قالب تقریبا دست نخورده هست:
ولی پشتیبانیش یکم دیر جواب میدن ولی جواب رو حتما میدن.در کل من راضی ام.
بنده یه اسکریپت فروشگاه نیاز دارم که قابلیت تعریف فروشنده داشته باشه
یعنی هر فروشنده بیاد خودش کالا اضافه کنه قیمت آپدیت کنه و ...
ولی پرداخت ها فقط به یه حساب مشخص شده توسط مدیر باشه و در کل مدیر درصد فروششو از فروش برداره و بقیه پول رو به حساب فروشنده انتقال بده.
یعنی هر کاربر یه حساب مجازی هم داشته باشن (حالت ایده آل)
خلاصه...
فروشنده ها بیان کالا در گروه های تعریف شده اضافه کنن (یا قیمت بروز کنند)
در صورت سفارش و تائید از سوی تامین کننده(فروشنده) هزینه به حساب مدیر (با احتساب هزینه ها و تخفیف های جانبی به صورت آنلاین یا فیش) واریز بشه سپس کالا منتقل بشه دفتر مرکزی و ارسال بشه
بعد از اتمام مراحل خرید و ارسال طبق درصد مشخص شده مدیر هزینه مشخص شده را به حساب فروشنده منتقل کنه.
اگر اسکریپت رایگانی سراغ دارید چه بهتر اما در کل رایگان یا غیر رایگان بودن اسکریپت زیاد مهم نیست
یه چیزی مثل چاره که تامین کننده داره و تقریبا هیچ کالایی در انبار خود ندارد
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
چطور میشه یه فروشگاه اینترنتی تازه کار رو به مردم شناسوند ؟ فیسبوک چقدر میتونه کمک کنه؟
سلام. تبلیغات داخل سایتهای پربازدید بهترین روش هست. فیسبوک اصلا مناسب نیست.نقل قول: