درود
تشکر فراوان از jack426 گرامی
والا حقیقتش قبل از اینکه دانلود بازی تموم بشه داشتم 31 صفحه تاپیک میخوندم :n28: کمی ترسیده بودم که نکنه اینقدر انلاک کردن سخت باشه.
خیلی ساده بود که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همین اموزش jack426 عزیز گرامی خیلی راحت ایمیج هارو قرار دادم بازی نصب کردم کلیه پچ هارو نصب کردم در انتها وارد بازی شدم برای هر قسمت کدهارو وارد کردم و تمام .. کل کمپین ها مثل هلو باز شد :n02:
دوستان جهت اطلاع نسخه که میهن دانلود قرار داده ستاپ اصل هست و برای ریختن پچ ها هیچ اروری دریافت نمیکنید .اگه از این سایت دانلود میکنید نسخه ابتدایی 2500 هست که باید تا نسخه 2602 دانلود کنیم
کلا اگه از میهن دانلود بازی دانلود کردید پنج عدد پچ زیر بترتیب باید دانلود کنیم که حجمشون میشه 367 مگابایت ناقابل :n02:
نقل قول:
EN_2500_2501_Patch
EN_2501_2502_Patch
EN_2502_2600_Patch
EN_2600_2601_Patch
EN_2601_2602_Patch
همینطور که jack426 عزیز فرمودن در انتها اخرین کرک منتشر شده ریختم تا cd گیر نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تمام :n02:
jack426 جان فعلا مشغول بازی کردن کمپین ها هستم حتما باهاتون هماهنگ میکنم در قالب یک تیم دوتایی به جنگ دشمن بریم :n16:
:n12:
تنظیم درایو انویدیا برای بازی
دوستانی که از کارت گرافیکهای شرکت انویدیا استفاده میکنید حتما روش زیر اعمال کنید چون بشددت تاثیر فراوانی رو گرافیک بازی داره :n02: نه تنها این بازی بلکه کلیه بازی ها میتونید این کارو انجام بدید.
وارد کنترل پنل درایو انویدیا بشید از سمت چپ در قسمت Manage 3D setting
ایکن بازی add کنید و همانند شکل تغییرات اعمال کنید .
دوستانی که از کارتهای گرافیکی قدرتمندی بهره میبرن حتی میتونن برای گزینه Antialiasing به عدد دهشتناک 32xCSAA برسن :n04: که این تکنیک یحتمل بافتهای بازی میترکونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از امشبم دانلود بازی Tomb Raider 2013 شروع میکنم :n02:
با سپاس