دوست عزيز به دليل اينكه سيستم اگزوز پرايد دقيقااززير محل ترمزدستي عبور مي كنه به همبن خاطرگرمابه ترمز دستي منتقل مي شه وموردي نداره
Printable View
دوست عزيز به دليل اينكه سيستم اگزوز پرايد دقيقااززير محل ترمزدستي عبور مي كنه به همبن خاطرگرمابه ترمز دستي منتقل مي شه وموردي نداره
مسافت کم شما یعنی چقدر
یعنی پراید های جدید بهتر یا قدیمی؟؟؟
بشنو و باور مکن
حالا حالا ها می سازن تا روی پیکانو سفید کنند
سلام به همه دوستان
پس از 60000 کیلومتر، کلاچ ماشین تموم شد و مجبور شدم اونو عوض کنم البته از اون اولش کلاچ ماشین سفت بود.
2000 3000 کیلومتر از تعویض نگذشته بود که دوباره کلاچ سفت شد و دوباره خراب شد و اونو جای دیگر عوض کردم که یارو گفت کلاچ قبلی جنسش خوب نبوده که این جوری شده.
ولی الآن دوباره پس از 3000 کیلومتر کلاچ به شدت سفت شده و فکر کنم همین روزها دوباره منو توی خیابون بذاره.
به نظر دوستان مشکل از کجاست و چه طوری میشه اونو حل کرد؟
کلا در هر ماشینی خورده شدن لنتهای صفحه کلاچ برمیگردد به هرزگردی بین صفحه کلاچ با فلایویل حالا این دلایلی دارد
یکی نوع رانندگی شما مثلا اگر زیاد نیم کلاچ حرکت کنی صفحه کلاچ ساییده می شود مثل راننده های مبتدی که توی آموزشگاه ها یادشان می دهند که هیچوقت کلاچ را رها نکن!! طرف از اینو گاز میدهد و از آن طرف کلاچ را تا نیمه هنوز نگه داشته و کاملا رها نکرده نتیجه اینکه لنتهای صفحه کلاچش ساییده می شود
حالا مشکل شما ظاهرا اینست که در حالیکه کلاچ را رها کرده ای باز هم صفحه کلاچ بخوبی با فلایویل چفت و جفت نشده و خودبخود قدری هرزگردی می کند
این به احتمال زیاد نتیجه ی نقص در فنرهای فشاری(سیستم کلاچ های قدیمی) و فنر دیافراگمی(در کلاچ های جدیدتر) است که وظیفه ی چسباندن صفحه ی کلاچ به فلایویل را برعهده دارند
بنظر من فقط ببر نمایندگی نه پیش این تعمیرگاه ها که بعضاً فقط بلدند قطعه عوض کنند و از رفع عیب عاجزند
اگر خوب متوجه نشدید چی گفتم بگو یک عکس با جزییات بگذارم اینجا
ممنون از جوابت
ولی طرز رانندگی من در اون 50000 کیلومتر هم مثل الآن بوده
البته در هر دو بار، وقتی کلاچ رو عوض کردند؛ نرم و راحت شده بود ولی به مرور و در این زمان کم،
سفت شد و الآن از ترمز هم سفت تر شده!
آیا ممکنه مشکل از جای دیگری هم باشه یا حتما از فنره، میشه تستی انجام داد تا بفهمم مشکل از کجاست؟
پراید من مدل 84 هستش، فنرش دیافراگمی هست؟
این تصویر حدوداً یکماه قبل: 2008:07:27 - 13:30:02 با گوشی K750i گرفته شده ولی ما فیلم و سایر عکس های این پراید وانت را از یکی دو سال پیش هم دیده ایم اما این تا تولید انبوه نشود جنبهی پروتوتایپ خواهد داشت مانند سمند کوپه و به تولید آن نباید دل بست.هر چند اگر تولید انبوه هم شود قدری در کارایی آن ابهام وجود دارد مثلا دیفرانسیل جلو بودن و گیربکسی که برای خودروی سواری سبک طراحی شده نه وانت.همچنین ساب فریم و فنربندی و تعلیق ضعیف و... مگر اینکه همهی اینها اصلاح و تقویت شود
مثل اینکه اینا جز خراب کردن ماشین ها هیچی بلد نیستن !
بیچاره سمند از روز اولش که اومد ، تاکسی سمند هم اومد ولی به اسم سمند زرد !
الآن هم دارن پراید رو بدقیافه میکنند ...