دوستان سلام این قیمتی که گفتم قیمت دوبی هست بزارین برسه من تو همین تاپیک خبرتون میکنم در هر حال مطمئن باشین ارزونتر از تهران پاتون میفته تا بعد...
Printable View
دوستان سلام این قیمتی که گفتم قیمت دوبی هست بزارین برسه من تو همین تاپیک خبرتون میکنم در هر حال مطمئن باشین ارزونتر از تهران پاتون میفته تا بعد...
بنظر من این فیلیپس رو زیادی بزرگ کردن . من بی خیالش شدم رفتم یه 9650 ال جی گرفتم که تمام اون امکاناتی که توی فیلیپس هست رو داره و ارزونتر هم هستش . پخشش هم عالیه .
تمومه امکاناتیکه شما نیاز دارین ،نه تمومه امکانته فیلیپسو.نقل قول:
کلا اگه به مشخصات فیلیپس و پایونیر نگا بندارین میبینی یه سرو گردن از بقیه سرتره.
حدود یک ساعت سرچ کردم ولی ال جی 9650 یافت نشد....نقل قول:
یا مدل رو اشتباه گفتید یا خیلی ناشناخته است....حتی سایت ال جی هم از این مدل خبر نداره...:31:
سلام.نقل قول:
این مدلی که شما گرفتین، زیر نویس با پسوند idx/sub و یا زیرنویس فارسی با پسوند srt رو میتونه پخش بکنه؟ ممنون میشم اگه ممکنه امکانات این مدل رو بگین.
مدلی که دوستمون گرفتن اینه: Dv-9650pm lgنقل قول:
تقلبیه چون سایت ال جی چنین چیزی نداره...نقل قول:
Search Keyword(s) : Dv-9650pm
Sorry no matches were found.
Suggestions:
- Make sure all words are spelled correctly.
- Try different keywords.
- Try more general keywords.
کار کاره چینیهای پدرسوخته است و فقط در ایران پیدا میشه.به لینک زیر نگاه کنید
کد:http://www.lge.com/search/Search_Results_All.jsp
نه اقا چینی چیه !!! مدلDv-9650pm با ضمانت گلدیران . کاملا هم اصلیه . ه تمام اون امکانات فیلیپس رو هم داره . من خودم خیلی دنبال فیلیپس بودم ولی وقتی راجع به این مدل ال جی تحقیق کردم دیدم تمام اون امکانات رو داره + قیمت ارزونتر + کابل hd . اون زیر نویسها رو هم ساپورت میکنه . سرعت پخش و تصویرش هم عالیه . من قبل از عید خریدم 98 تومن الان نمیدونم چقدره .نقل قول:
آقا مهدی،نقل قول:
میشه در مورد امکانات دستگاه تون یه کم توضیح بدین. مثلا سیستم upscaling رو داره؟ و یا 1080p رو ساپورت میکنه؟
من که شک دارم :18:نقل قول: