سلام
من در مورد دانشگا های قزوین تا اونجایی که اطلاعات دارم می دهم.
البته لازمه به دوستمون یاد اور بشم شما که خونتون قزوینه یه سر می رفتی و می دیدی.
توی دانشگا های قزوین از لحاظ امکانات و مدیریت و ... دانشگاه رجا و کار در سطح بهتری هستند.
خوبی رجا هم سرویسهای زیادی صبح از تهران و کرج به اونجا می روند. و رفتن به صورت انفرادیشم راحته. ( نوروزیان - بالاتر از کانال آب- جنب خوابگاه بین المللی)
ولی کار یا باید با سرویس خودش بری یا اول شهرک پیاده بشی و با یه ماشین دیگه بری.
در گروه حسابداری و مدیریت استادهای خوب و بنامی داره ولی تو کامپیوتر ضعیفه . البته از سال 88 کارشناسی همین رشته را هم داره. البته فکر کنم ناپیوسته.ولی مزیتی که داره اینه که خودت بسته به استاد و روزت انتخاب رشته می کنی نه مثل خیلی دانشگاههای دیگه اونها برات تعیین کنند و تو تایید کنی و انتخابت محدود باشه. همچنین رجا و کار از لحاظ فضای اموزشی استاندارد ترند و گرنه بقیه دانشگاههای قزوین که باید صد رحمت به دبیرستانی که تحصیل می کردی بفرستی چون هیچ اماکنتاتی حتی سلف و سایت و کتابخانه درست و حسابی ندارند.
بعدش صنایع ایران که محل فعلیش مینودر - نزدیک فلکه ایران دوچرخه.
بعد دانشگاه علامه قزوینیه و بعدش کوثر - از لحاظ مکان علامه قزوینی بهتره.
البته دهخدا هم خوبه . مخصوصا حالا که رفتن مکان جدیدشون ولی یه کم ماشین خورش بده ویا باید با سرویس بری یا با ماشین خودت یا با یه کم علافی ومصیبت. (تو جاده نجف اباده فکر کنم.)
بعدش البرز و کوثر خوبند که البرز از لحاظ فضا و مکان ( سر محمدیه ( اتوبان تهران - قزوینه که با هر ماشینی میشه رفت)
بعد سهروردی و غزالی و علامه رفیعی
من از سهروردی اطلاع خاصی نداره فقط مکانش جای بدیه . مخصوصا از لحاظ فرهنگی.حالا شاید عوض شه نمی دونم.
غزالی که هم اپارتمانه و هم مدیریتش بده که استادهای خوبی حداقل در حسابداری نداره و رفتم به اونجا فقط خوبه که یه سری دوست که اهل خوشگذرانی هستند پیدا می کنی . علامه رفیعی هم که 2 تا ساختمان ویلایه که دوستم ازش تعریف خوبی نمی کرد و می گفت فضای اموزشیش مخصوصا برای ترم های اول بد و استاد می بینند بچه ها زیاد طالب درس نیستند درس نمی دند .
البته می تونی سایت دانشگاه ها را جستجو کنی و از عکس و مطالبش یه چیزهای به دست بیاری.
از لحاظ پولی تقریبا یه کم از شبانه بیشتره و برای گروه انسانی حدود 300 هزار و برای گروه فنیو مهندسی حدود 400 هزار اب می خوره. که البته بیشترش را هر ترم می تونی 200 هزار وام بگیری. جزء معدل بالا ه م شدی که تخفیف داره و هر دانشگاه قوانین خودش را داره.
در ضمن اگرر می خواهی سال دیگه درس بخونی پلت را بیخود حروم نکن ولی اگر به خاط سر بازی و .. است تو حذف و اضافه واحدهات را تا 12 واحد برسون و تخصصی ور ندار . و فقط ریاضیو زبان و فارسیو یه عمومی بردار که به درد کنکورت هم بخوره.
و ترم بعد هم مرخصی بگیر و. البته اگر هنوز خواستی بخونی. چون 90 درصد بی خیال می شوند.
در مورد رتبه هم نمی توا ن نظری داد چون سیاست سازمان و مدل رفتاری مردم را نمی توان پیش بینی کرد.
ولی من خودم افراد با رتبه های خیلی بالا را این روزها تو غیر انتفاعی زیاد می بینم.
ولی بچه های تهران 90 درصد غیر انتفاعی های قزوین را پر کردند و یه کم رقابت بالامی ره. و در ضمن تنها نیستی ولی شهرستانهای مناطق دیگه اگر بزنند بهتر قبول می شوند . مخصوصا خود قزوین.
مدرکش هم الان بیشتر مورد پذیرش هست و استادهاش معمملا در دانشگاههای دولتی و ازاد درس می دهند و لی درس خوندن به خودت بستگی داره که دوست داشته باشی یا نه و بری دنبالش یا فقط دوست داشته باشی جزوه بخونی و. پاس کنی.
ولی تا اونجایی که من دیدم کسانی که درسشون خوبه و طالب کار زود جذب بازار کار می شوند.
در ضمن مدرک ازاد و دولتی از لحاظ خارج زیاد فرقی نمی کنه چون اونها ازاد را هم به رسمیت می شناستد
یه چیز دیگه.
تو محاسبات پولیتون حداقل باید ماهی 50 هزار هم خرج دانشگاه بزنی البته اگر صرفه جو باشی تا نصفش هم می تونی.
پس دانشگاه ازاد تو رشته انسانی در شهر خودت از غیر انتفاعی یه استان دیگه بهتره. و استادهاشم معمولا بهترند . البته بسته به دانشگاهش هم داره
می تونی به امار قبولی در مقاطع بالاتر و اساتید توجه کنی تا ببینی دانشگاه در چه سطحی می باشد یا نکگاه کنی از یه مقطغع به مقطع دیگه پذیرش داره یا نه.
فکر کنم توضیح جامعی بود.:31: