براي اتصال به اينترنت باید Dns درست بهش بدی . شبکه من مشکلش همین بود .
Printable View
براي اتصال به اينترنت باید Dns درست بهش بدی . شبکه من مشکلش همین بود .
نمیشه محیط kde رو از توی یه توزیع دیگه مثل زوزه نصب کرد ؟
نقل قول:
درود بر شما ...
من روش شما رو تست کردم ولی پیام دادش که نمیشه پکیج ها رو دریافت و اینستال کنه:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سری فایلهای Beryl رو که tar.gz هستند رو روی دسکتاپم دانلود کردم ، میشه بگین چجوری باید اینستالشون کنم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازه روهم رفته 7 یا 8 ساعت با لینوکس سر و کله زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یخورده آماتوری بنویسین خوب میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اين كه اشتباههنقل قول:
اول اينكه من متوجه نمي شم چرا 2 تا eth0 هستش؟ و اين يه مشكله
بعد شما gateway تعريف نكرديد
192.168.1.1 رو بايد بهش بديد
اين ويندوز مزخرف يخورده سيستمش فرق داره
شما etc/network/interfaces/ رو نگاه كنيد ببينيد چطوري پيكر بندي مي كنه بعد eth ها رو پاك كنيد دوباره يدونه درست حسابي بنويسيد
بهترین راه استفاده از فایل های deb هست که مخصوص ابونتو باشهنقل قول:
شما چه نسخه ای از ابونتو رو دارین؟
شما اول لیست مخازنتون رو به روز کنید و بعد با این دستورات تو ترمینال بریل نصب می شه
sudo apt-get update
sudo apt-get install beryl emerald-themes
موفق باشید
با سپاس از شمانقل قول:
من از 7.0.4 استفاده میکنم
بطور کلی وقتی یه چیزی رو دسکتاپ داریم و بخواهیم اینستالش کنیم باید چیکار کردش ؟! من یه پلاگین فلش پلیر و یه ریل پلیر دارم که پسوند ریل ، بین هستش و فلش پلاگین هم آر پی ام هستش ، این دستور هم کار نکردش :
sudo apt-get install flash-plugin
sudo apt-get install RealPlayer10GOLD.bin
sudo apt-get install realplayer
...
...
...
خلاصه هرچی به فکرم میرسیدش تایپ کردم ولی فایده نداشتش .
ببینید دوست عزیز شما بهتره که مقالات ویکی توی سایتubuntu.ir رو مطالعه کنید تا درک بهتری از نصب نرمافزار تو ابونتو و لینوکس پیدا کنید
اون فایل bin نمی دونم برای چی هست ولی فایل rpm برای توزیع هایی مثل فدورا واز این قبیل هستش که از سیستم دبیان استفاده نمی کنن فایلی که شما می خواین تو ابونتو نصب کنین باید فرمت deb داشته باشه یا از سورس کمپایل بشه واینکه راه حل هایی هست برای تبدیل rpm به deb ولی کارتون سخت می شه و اینکه وقتی اون بسته برای ابونتو حاظر هست چرا می خواین از فرمت دیگه استفاده کنین
اون دستورهایی که گفتم رو وقتی تو ابونتو به اینترنت وصل هستین اجرا کنین تا خودکار بسته هارو دانلود و نصب کنه بدون دردسر
در اخر به شما پیشنهاد میکنم که سی دی هما برای این نسخه ابونتو رو تهیه کنین
موفق باشین
امکانش نیست چون کانفیگش فرق داره در واقع در زوزه سفارشی شدهنقل قول:
نوشته شده توسط moslem.b
درجواب پست شماره 314 دوست عزیز Inkareeeeeeeeee شما با توجه به متن خطایی که دریافت کردید عمل کنید
دستورات زیر رو بترتیب وارد کنید
sudo apt-get install kde-guidance
sudo apt-get install kdm
sudo apt-get install kubuntu-default-settings
sudo apt-get install kde-guidance-powermanager