خوب امروز بازی را گرفتم اینم دیدگاه من به بازی والبته قسمتیش را از سایت های دیگه ترجمه کردم!
در ابتدالازم است به این نکته اشاره کنم کهاین بازی بی شک یک شاهکار بی همتا می باشد.گرافیک بازی به قدی بالا می باشد که نمونه مشابه آن نیز تابه امروز درهیچ بازی دیگری دیده نشده است. علاوه بر گرافیک بی نظیر بازی صداگذاری وداستان و نوع گیم پلی بازی نیز بی رقیب می باشد.(فعلا تا وقتی که Far Cry 2 بیاد به نظر من!) داستان این نسخه در امتداد داستان نسخه قبلی بازی رخ می دهد. شما بازی را از جایی شروع خواهی کرد که شخصیت بازی در نسخه قبل فرود آمده است. ودر انتها... بازی در مکان هایی از جزیره رخ می دهد که درنسخه قبلی از آنجا عبور نکرده ایم و به همین دلیل باید منتظر حوادث جدید و غیرمترقبه ای باشیم. که در نسخه قبل با آن ها مواجه نشده ایم نوع گیم پلی بازی نیز تغییرات بسیار کرده است در این نسخه بر خلاف نسخه قبل خط داستانی و روند بازی به صورتی خطی نبوده و شما می توانید آزادانه و به دلخواه مسیر بازی خود را انتخاب نمایید ماموریت های جدید وجذاب نیز یکی دیگر از ویژگی های این نسخه از بازی می باشد. که این ماموریت ها با بهره مندی از سلاح ها و محیط های جدید بازی بازی بازهارا در جلوی مانیتورها محو خود خواهد کرد هوش
مصنوعی یاران شما و دشمنان نیز پیشرفت بسیاری کرده است. آرایش نظامی جدید و سریع تر از گذشته هدف گیری های دقیق و کم اشتباه و همچنین مخفی شدن های به موقع و هوشمندانه گوشه ای از ویژگی های هوش مصنوعی ارتقائ یافته این نسخه می باشد.در تکمیل حرف Oracle عزیز با ید بگم: این نسخه از بازی با سخت افزار های رایج بهتر کار کرده وبسیار سریعتر وروانتر از نسخه قبل اجرا می شود. همچنین برای اجرای تمامی ویژگی های گرافیکی بازی در بهترین حالت دیگر به Directx 10 نیاز نمی باشدکلاهک یا Warhead سلاحی است با قابلیت انفجاری و قدرت سوزاندن بالا در کل می توان گفت کلاهک با سه چیز سرو کار دارد خرابی پاک سازی و سادگی تعریفی که گفته شد نکته کلیدی است در درک مفهوم این نسخه از بازی به خاطر داشته باشید این نسخه ادامه داستان CRYSYS نیز نیست این بازی یکی از سه گانه ای نیست که تیم سازنده بازی یعنی Crytek قولش را داده بودند بلکه فقط یک داستان فرعی می باشد که بر روی افراد تیم Crysys تمرکز دارد. واین نسخه ادامه ای ندارد ! و به همین خاطر بر روی ساخت وطراحی پایان داستان بسیار دقت و تمرکز شده است در مجموع این بازی یک از جاودانه های دنیای بازی های رایانه ای خواهد بود.