اگه درست بگم اسمش یه چیزی تو مایه های beach ( بیچ ) بود !!نقل قول:
یه رگبار ثابت بود که فقط آدم میرخت سرت ، مراحلش هم تموم نمی شد !!
Printable View
اگه درست بگم اسمش یه چیزی تو مایه های beach ( بیچ ) بود !!نقل قول:
یه رگبار ثابت بود که فقط آدم میرخت سرت ، مراحلش هم تموم نمی شد !!
تاتاری ه ه ببخشید آتاری:31:
همون بازی معروف هواپیماش...:21:
میکرو: بمبرمن..!
اره من انقدر ازش خاطره دارم چه بازی بود اما من اولین بازی روی هر پلتفرم اینا بودنقل قول:
اتاری=هواپیما
میکرو=قارچ خور
سگا=خرگوش Tini Tom
پلی 1=سربازجهانی
پلی2=یادم نیست اولیش چی بود از بس بازی کردم یادم نمیاد.
پلی3=ندارم:دی
پلی4=در اینده:دی
کامپیوتر Duke Nukment بازی میکردم 2D بود.:10:
اتاری =تانک هواپیما
سگا =رقص مایکل جکسون
یادش بخیر اون موقع فقط 6 سالم بود اولین بازی pc دلتا فورس با قلعه ولفنشتاین چقدر ترسیدم :18:
میکرو : تانک:دی
اولین بازی که یادم میاد Contra میکرو بود .
contra بازی خیلی سختی بود ، یه تیر آدم میخورد می مرد !! ولی در کل بازی باحالی بود !! :20:
+
بازی های به یاد موندنی : ( اینا رو من بازی کردم ، شاید نظر دوستان متفاوت باشه )
آتاری : هواپیما
میکرو : قارچ خور + تانک
سگا : سونیک + مایکل جکسون + شورش + کمبت
پلی استیشن 1 : تمام بازی هاش ( اللخصوص : اویل + مدال افتخار + درایور + تامب رایدر و .... )
کامپیوتر : GTA + prance of Persian
xbox : Alan wake + castelvania + gears of war
میکرو:قارچ خور
پلی 1 : متا گیر بعد از این هم c-12
کامپیوتر هم یه بازی هلیکوپتری جنگی بود که میرفتیم ادما رو نجات میدادیم بقیه اش یادم نمیاد که البته این بازی تحت داس بود
بعد از اون هم doom1 و outlaws بازی کردم
یادمه وقتی خیلی بچه بودم وهنوز حتی آتاری هم نیومده بود یه شب پدرم با یه کنسول بازی به اسم TV-Game اومد خونه یه دستگاه قرمز رنگ که دو تا دسته داشت. دسته هاش کلید یا دکمه ای نداشت فقط یه چیزی شبیه پیچ بود که میتونستی با سمت ساعت و برعکسش بچرخونی. بازی هاش هم روی خود دستگاه بود کاراکترها یه خط صاف بودند و معمولا تو بازی هاش یه توپ مربع شکل بین کاراکتر ها رد وبدل میشد.
یادش بخیر. چه دورانی بود...
اولین بازی رو روی میکرو بازی کردم.یادش به خیر.فقط نمیدونم چرا هر چی فکر میکنم بازیش یادم نیست.فکر کنم یا قارچ خور بود یا اون فوتباله.(یادش به خیر فامیلا میومدن جمع میشدیم همه اول 5 یا 6 تا پسر میشستیم نوبتی فوتبال میزدیم دو به دو.حالت حذفی!!قهرمان بستنی میگرفت!!بعد از پسرا دخترا جمع میشدن تتریس(اون موقع میگفتیم خونه سازی!!!) میزدن هر کی رکورد بیشتری میزد باز یه بستنی میگرفت!!چه دورانی بود!:31:)
2 سال میکرو زدم بعدش یه روز تابستون از خواب پا شدم دیدم یه جعبه بزرگ وسط خونست!!!بازش کردمو اینا دیدم پلی استیشن 1ه!!هر وقت از جلو کلوپ رد میشدم میدیدم همه دارن میزنن میگفتم یعنی میشه منم از اینا تو خونه داشته باشم؟؟یعنی واقعا اون روز بهترین روز زندگیم بود!!از مادر و پدرم یه عالمه تشکر میکردم هی!!!اونو یادمه اولین بازیم روش Captain Tsubasa بود.(و زیباترین بازیمم روش Harvest Moon بود!!!)
7 سالم شد PC خریدم(گرافیک 64 رم 128!!) اولین بازیم روش مورتال کمبت4 بود.
بعد دیگه فقط PC رو ارتقا دادم تا دو سال پیش که PSP دار شدم.(اولین بازی روش PES 2009 بود).
همین یه ماهو خرده ای پیشم که باز PC رو ارتقا دادم.الآن هم دارم به سمت Xbox میرم.:31: