bitdefender security تریال بهتره یا BullGuard Internet Securityکه free هست؟
Printable View
bitdefender security تریال بهتره یا BullGuard Internet Securityکه free هست؟
اولا هر چیزی که مجانی باشه نباید سریع به این فکر کنیم که ... آها پس این حتما زیاد خوب نیست واسه همین مجانیه.نقل قول:
اگر این طور بود که Linux هم مجانیه. پس بدرد نمیخوره؟
دوما که Bullguard مجانی نیست و برای استفاده کردن و آپدیت کردنش برای مدت یک سال کلی هم باید پول بدی اما
بعضی از شرکت ها برای جلب مشتری مانند نورتون و یا همین آنتی ویروس بعضی مزایایی رو در اختیار کاربران قرار میدن
که یکی از این مزایا و تبلیغاتشون اینه که 2 ماه بصورت کامل میتونید از این استفاده کنید. اما یادتون نره که این تبلیغات فقط
برای مدت کوتاهی است و این مدت 2 ماه بعدها میشه 15 روز و یا شایدم 1 ماه.
بیت دفندر و BullGuard در نحوه کارکرد با هم فرق دارن اما در شناسایی و پاک کردن ویروسها و تروجانها هر دو یکی
هستند. همانطور که در پست قبلی هم گفتم BullGuard از انجین بیت دفندر استفاده میکنه. و خود این موضوع همه
چیز رو باز میکنه و نیازی به این نیست که اصلا فکرتون رو برای بهتر و بدتر بودن یکیشون مشغول بکنید.
در ضمن یک آنتی ویروس مولتی انجین هم بنام Trustport Antivirus وجود داره. این آنتی ویروس هم از انجین
آنتی ویروسهای BitDefender و Norman با هم استفاده میکنه.
اما باز هم نگفتید،پس من یک سوال کلی تر می کنم،به نظرتون کدوم یک از این شرکتهای موجود بهتر هستند؟
اگه هم جواب بدید،خودتون رو سیستمتون چی استفاده می کنید؟!
اگر بحث شرکت رو میکنید هر دو شرکت از شرکت های بسیار فعال و خوب این دوره هستند. مخصوصا شرکت Softwin .نقل قول:
اما اگر میخواهید بدونید کدوم نرم افزار بهتره. و کدوم بدتر. اینو بازم گفتم نمیشه نظر داد. چون هر نرم افزاری بستگی
به سیستم طرف کارایی مختلفی داره.
بازم تکرار میکنم... در شناسایی بدافزارها هر دو یکی هستند. حالا شما میخواهید چی رو بدونید نمیدونم.
اگر بخواهیم مقدار رم و CPU مصرفی رو در دو برنامه مورد مقایسه قرار بدیم که در این صورت هر دو برنامه مصرف
اشغال رمشون بالاست و به یک سیستم خوب نیازمندند و تا حدودی هم سرعت سیستم رو میارن پایین.
مثلا Bullguard.exe مقدار 85 مگ از رم به تنهایی میگیره. بیت دفندر هم دست کمی ازش نداره.
من خودم از NOD32, Avira Antivir, Dr.Web و F-Prot استفاده میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این رو اضافه کنم که BullGuard Internet Security از Outpost Firewall Pro استفاده میکنه. و این یعنی
اینکه BullGuard IS از لحاظ امنیتی قویتر از بیت دفندره.
BullGuard = BitDefender+ Outpost pro
سلام
کسی از دوستام میدونه آپدیتهای بیت دیفندر در کجا ذخیره میشه؟v10
مخلصیم
نقل قول:
X:\Program Files\Common Files\Softwin\BitDefender Scan Server\Plugins
جدیدا این ویروس یاب رو نمیشه اپدیت کرد همش error میده حتی به جای درصد اپدیت نوشته
%925849
این یعنی چی؟! بعدا هم مینویسه update error
شما از سريال استفاده ميكنيد يا اين برنامه را كرك كرده ايد؟پيغام Error را هم در صورت امكان بنويسيد.نقل قول:
نه سریال بهش دادم
بهضی وقتها فقط مینویسه update error
بعضی وقتها مینویسه MD5 error
دقیقا وقتی میخواد فایل cevakrnl.rvd رو دانلود کنه قاطی میکنه
حتی پاکش کردم بدون سریال اپدیت بشه شاید مشکل سریال باشه
من از internet security استفاده میکنم فایلهای اپدیت رو کجا ذخیره میکنه
سلام.
راه اول :
میدونم مشکل شما چیه. منم این مساله را داشتم.فکر کنم این فایل خودش 360 کیلوبایت باشه.2 روز پیش این آپدیت را گرفتم.
باید چندین بار سعی کنید.به Progress Bar پایینی دقت کنید تا 100 درصد بشه.بالایی ممکنه ثابت بمونه.حتی اگه بالاتر از 100هم رفت بذارید ادامه بده تا خودش Live Update کنه و کار تموم بشه.
راه دوم:
من این فایل را که با موفقیت دانلود شد را براتون آپلود کردم.اونو دقیقا تو آدرس زیر کپی کنید و سیستم را Reset کنید.بعدBitdefender را آپدیت کنید و مطمئن بشید که دیگه مشکلی وجود نداره.
این فایل مربوط به آپدیت BIS 10 Build 247 می باشد.
دانلود :نقل قول:
X:\Program Files\Common Files\Softwin\BitDefender Scan Server\Plugins
کد:http://p30worldshare.persiangig.com/document/BD10krn/cevakrnl.zip