سلام
locked account عزيز از نظرت متشکرم.
البته فکر ميکنم محمد علی عزيز منظورش توهين نبوده و اون پيغام آخرش کاملا اين موضوع رو مي رسونه.
Printable View
سلام
locked account عزيز از نظرت متشکرم.
البته فکر ميکنم محمد علی عزيز منظورش توهين نبوده و اون پيغام آخرش کاملا اين موضوع رو مي رسونه.
سلام
wonderboy جان بله شما درست میگید من همان اول باید اینارو میگفتم
یه خورده بد جور از mcafee انتقاد کردم قبول ولی شما فکرش را بکن کشته مرده یه نرم افزار هستی ولی اپدیتش پوست ادم را میکند ان هم mcafee antivirus حالا mcafee firewall که دیگه بماند
باز هم میگم شما درست میگید خداییش نباید اینجوری انتقاد میکردم
دوست عزيز من باور كن قصد ناراحت كردن ندارم ولي قبول كن looked جان كه استفاده از مك آفي خيلي بي غيرتيه اونم در حالي كه ايران رو تحريم كرده و آنتي ويروسهاي خيلي بهتري هم وجود دارند............بخدا اصلا از تعجب گاهي ميمونم كه چرا انقدر راحت از اين مسائل ميگذريم.
آقایونی که مکافی بازن کاسپرسکی رو نصب کنن که رییسش دست همکاری داده با ها مون (شرکت آوازنگ و ترمیم رایانه نمایندگیهاشونو دارن) حالا اگرم خیلی اصرار دارید مک آف بزنید نسخه ی Enterprise رو که آپدیت میشه دانلود کنید دیگه!:)
ساسان جان ميگم پستت چرا يهو سر به فلك كشيده .................200 تا بود يهو شد 1.052
ايول به فعاليتت بابا.................
چي؟ غيرت؟ الان؟ تو رو خدا شوخي نكن.عزيز من الان به يك مليون غيرت دو تا سيب زميني هم نميدن.نقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa
بعدش هم يكسري چيزها هستن كه من .. چطوري بگم به صورت سنتي دوسشون دارم. مثله همين مك آفي. اون تحريمت هم براي كپي رايته. در اينكه نميزاره شكي نيست ولي اين دولت هست كه نميزاره نه شركت.
در ضمن شما اگر به طور قانوني اقدام كني كيه كه جلوتو بگيره؟
اين لينك ها رو ببين: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان:
مي دونيد چرا مكافي ايران رو تحريم آنتي ويروسي كرده؟! واسه اين كه از بس ماشالا تو ايران قانون كپي رايت سفت و سخت اجرا ميشه كه يه فيلم رو با هزارجور هزينه تو خارج اكران مي كنن و به پول ايران بليط سينماش ميشه 10 هزار تومن بهد از يه هفته دست فروشهاي كنار خيابون تو ايران همون فيلم رو ميارن دو تا سي دي 500 تومن!!! همين ويندوزي هم كه شما رو سيستمتون نصب هست هم نسخه ي اصلي و تاييد شده ي مايكروسافت نيست! چه برسه به آنتي ويروس و ساير ضمايم و تعليقات!!! خود من يه بار با يه IP ديگه (با كمك Hide IP platinium) رفتم دنبال آپديت اينترنت اكسپلوررم كه بعد از راهنمايي شدن به صفحات گوناگون آخرش بهم پيغام داد نسخه ي ويندوزم از طرف مايكروسافت تاييد نشده و نمي تونم بروسرم رو آپديت كنم!!! خوب شركت مكافي هم حق داره نخواد خدماتش رو رايگان در اختيار بذاره!!!
شما بوديد چه مي كرديد؟
در ضمن به شخصه مكافي رو خيلي قبول دارم.
عزيز من اين چيزا سنتي نيستش كه شما وقتي با يه برنامه كار ميكني كه ميبيني كارش عاليه و هيچ مشكلي نداره در مقايسه با برنامه هاي ديگه ولي اين برنامه از همه لحاظ مشكل داره .سنگيني فوق العاده زيادي كه كاربر رو به حد جنون ميرسونه فضاي رمت رو انقدر پر ميكنه كه 2 تا برنامه نصب ميكني ديگه بايد بيخيال سيستم بشي.پس موضوع سنتي نيست موضوع اينه كه عادت كردي و چون اسم در كرده ميخواي استفاده كني .شما كاسپرس يا nod رو نصب كني اون موقع ميفهمي من چي ميگم (ببين چند تا ويروس رو دستگات در ضور مك آفي ميشناسه)نقل قول:
نوشته شده توسط locked account
بعد يه چيز ديگه گفتي مربوط به كپي رايت تحريم.آقا كپي رايت چيه به سفارش آمريكا كه ايران رو تحريم كرده شركت هم ما رو تحريم كرده چون ميدونسته بيشترين كاربر تو ايران رو داره.
اگه به كپي رايت پس مطمئن باش تو همه كشورها همين اتفاق عليه ايران بود.اگه ما مثلا ميايم نرم افزار مك آفي رو از اينترنت دانلود ميكنيم مجاني استفاده ميكنيم اولين بار تو همين سايتهاي امريكايي و روسي در مياد لينكشون و بعد تو كل جهان كپي ميشه.وگرنه ما ايرانيها كه نه پولش داريم نه وقتش داريم كه بخوايم نسخه اصلش گير بياريم پس ربطي به كپي رايت نداره..............در ضمن از دولت نگو كه داغ دل همه ما تازه ميشه(الان ميان تاپيك قفل ميكنن كه سياسي داره ميشه)كي ميخوايم آزاد بشيم خدا ميدونه
كلا دوست عزيز اميدوارم موفق باشي................................در ضمن تروخدا ازم دلگير نشيا.
اولا كه من ناراحت نشدم. دوما من منظورم رو نتونستم بگم. اون سنتي كه من ميگم با اوني كه شما فكر ميكني فرق داره.اوني كه شما ميگي كه پسر احمد شاه هم ديگه بهش فكر نميكنه. در ضمن اون برنامه هايي كه گفتي هم من نصب كردم و امتحان كردم. ولي به نظرم اومد كه باز اين مك آفي بهتره.ولي مونده كپي رايت. ببين اينكه لينك ها توي سايتهاي روسي و امريكايي اصلا بحثي نيست چون اين كشورها بزرگترين توي همه چيز هستن. همين شما اگر بخواي يه آهنگه ايراني رو بگيري بعضي مواقع بايد در خونه سايت هاي آمريكايي رو بزني.از طرف ديگه دولت ها با هم درگيرند و توي ايران قانون نيست و اين باعث بوجود اومدن اين محدوديت ها ميشه. در ضمن كي ميگه كه از كشورهاي ديگه عليه ايران محدوديت وجود نداره؟ يه دليله ديگه وجود همون دو تا سايته. شما قانوني پيش برو كسي جلوتو نميگيره. مگر مك آفي مقصره كه ايراني پول براي خريدن آنتي ويروس نداره؟نقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa
حالا اون كه من گفتم سنتي دوستش دارم. ببين بعضي موقع ها يك سري اتفاق هايي ميوفته كه آدم به يه چيزي علاقه پيدا كنه. مثلا همين ياهو مسنجر رو داشته باش. چرا بيشتر ايراني ها رفتن طرف اون؟ براي اينكه اونو ميشناختن.شما برادرتو فرض كن. اون هر چه قدر هم كه آدمي باشه كه تو ازش متنفري ولي به هر حال دوستش داري. حالا منم مك آفي رو دوست دارم. نرم انفزار رو ميگم نه شركت. و بااينكه اون هاي ديگه رو امتحان كردم بازم گفتم اين بهتره.همين موضوع براي آهنگ هاي مورد علاقه هم درسته. شما هر چي كه گوش كني براي همون لحظه ها و يا روز ها هست ولي آخرش برمبگردي به همون سبكي كه واقعا بهش علاقه داري.
از بقيه هم بابت اين پست بي مصرف يا همون بيهوده معذرت مي خوام
لوكد جان هر كي عقايد خودش رو داره .من هم براي عقيده شما احترام ميذارم..............موفق باشي.