دوست عزیز این تنها برنامه ایه که نقشه شهر های ایران رو به غیر از تهران داره و در حال حاظر برای ما ایرانیا بهترین برنامست.نقل قول:
می تونی این برنامه رو نصب کنی و از نقشه هاش استفاده کنی با این تفاوت که نمی گه الآن کجا هستی.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز این تنها برنامه ایه که نقشه شهر های ایران رو به غیر از تهران داره و در حال حاظر برای ما ایرانیا بهترین برنامست.نقل قول:
می تونی این برنامه رو نصب کنی و از نقشه هاش استفاده کنی با این تفاوت که نمی گه الآن کجا هستی.نقل قول:
سلام دوستان
قبل از هر چيزي هز همه عزيزان بابت نقشه ها و نرم افزار تشكر مي كنم.
نرم افزاري كه تو پست اول هست روي( nokia E90 (symbain Os v9.2 مشكل داشت و چند ثانيه بعد از اجرا خارج مي شد.
به همين دليل من لينك نسخه كرك شده كه نياز به ساين داره و درست كار ميكنه رو اينجا پست مي كنم، اميدوارم مشكل گشا باشه
توضيح: وقتي رو لينك بالا كليك ميكنيد 35 ثانيه طول مي كشه تا لينك مخصوص شما ساخته بشه بعد خود سايت يه پيغام ميده و لينك نارنجي رنگ دانلود مي تونيد در وسط صفحه پيدا كنيد :20:کد:1»SmartComGPS.v1.55-s60v3(v9.2-E90-OK)-unsigned_Cracked.sis
File size: 393 Kb
File ID: 1557620
Download Link (Public):http://www.axifile.com?1557620
عزیزم مشکل از برنامه نبوده.
شما در حالت هک وارد برنامه میشدید که مشکل داشتید و خارج می شدید.
با سلام من برنامه gps را روی 82 نسب کردم و استفاده میکنم
ولی برای 95 دوستم نصب نمیشه
اصلا نصب نمیشه
مشکل از کجا میتونه باشه
همه کاری هم کردم ساین کردم از چند جای مختلف دانلود کردم
فقط 1 دونهجواب داد اونم کرک نشده بود
لطفا کمک کنید
میتونی بگی چه اروری میده؟نقل قول:
certifikate may not yet be valid is expiered or phones date setting may be incorrent
عزیز شما باید تاریخ گوشی و کامپیوترتون درست باشه.
این ارور مال اینه که مثلا تاریخ گوشی عقب تر از تاریخ کامپیوتر باشه.
حق با دوستمونه. یا تاریخ گوشیت تنظیم نیست یا فایل رو با سر و کی درست ساین نکردینقل قول:
مرسي امين جان از جوابت، 2 روز درگير بودم با اين قضيه!!!!
اقا من نقشه رو ریختم وقتی هم که برنامه اسمارت کام رو اجرا میکنم بعد از حدود چند ثانیه قطع میشه