با سلام
من دوتا DVD writer Pioneer FX دارم . هم سی دی هم دی وی دی رو می خونه ولی روی هیچی رایت نمی کنه.
اینم سیستمم که تازه خریدم :
Intel Corei7 920
Asus P6T Deluxe V2
Geil 3*2gb 1600Hz
لطفا کمکم کنید
ممنونم.
Printable View
با سلام
من دوتا DVD writer Pioneer FX دارم . هم سی دی هم دی وی دی رو می خونه ولی روی هیچی رایت نمی کنه.
اینم سیستمم که تازه خریدم :
Intel Corei7 920
Asus P6T Deluxe V2
Geil 3*2gb 1600Hz
لطفا کمکم کنید
ممنونم.
نقل قول:
دوست عزیز من دیروز همین مشکل رو با رایتر لایتون داشتم شما سیم ساتا و برقشو عوض کن مثلا با هاردت ببین درست میشه یا نه؟واسه من که درست شد!
اگه با نرو رایت کردی چه اروری میده؟
رايتر من IDE هست هاردمم SATA هستش در ضمن برقشون هر كدوم كابلش جداس ( منظورم هارد و رايتر بود )
من وفتي با Nero رايت مي كنم مثلا تا 10% جلو ميره و رايت مي شه ولي بعدش سي دي يا دي وي دي Eject مي شه.
بعد اون سي دي كه رايت شده مي زارم چندتا ترك كه تونسته رايت كنه رو مي خونه ولي بقيشو نمي خونه.
من هم با Nero9 و هم با Nero7 رايت كردم همين مشكلو داشت.
لطفا كمك كنيد
من منظورم اینه که کابل جدید استفاده کن!نقل قول:
نرو چه اروری میده؟
منم با DVD رایتر لایتون مدل DH-20A4P مشکل دارم.
وقتی با نرو رایت می کنم تا مثلا 50% میره بعد پیغام خطای زیر رو میده:
نکته:
1- اینترفیس IDE هستش.
2- گرانتی 4 ماه پیش تمام شد.
4- کابل IDE رو عوض کردیم نتیجه نداد.
5- کابل برق رو هم تعویض کریدم نتیجه نگرفتیم.
6- با دی وی دی رایتر دیگه تست کردم با همون سیستم و با همون نرو بدون مشکل رایت کرد. (پس مشکل از نرو نیست)
پیشنهاد دوستان چیه؟
فریم ور آپدیت بشهمیشه کاریش کرد؟
آره فریمرشو آپدیت کن!نقل قول:
مطمئنی مشکل از اون دیسک خام نیست؟
ّبله. سی دی خام رو هم عوض کردیم، نشد.نقل قول:
فریم ورش رو هم از سایت سازنده گرفتم و اپدیتش کردم ولی بازم همون آش و همون کاسه است.
البته فریم ورش آخرین ورژن بود ولی با این حال بازم آپدیت کردم تا شاید درست بشه ولی ...
دی وی دی رایتر سونی 820 آ
1 ساله که وقتی دکمه اجکت رو میزنم در نمی آد بیرون و تق صدا میده باید 7 8 بار این کار رو بکنم تا در بیاد بیرون موقع بستن شدن در هم 3 4 بار خودش در میده بیرون مجبورم دستم رو روی در نگه دارم تا بیرون نیاد فریم ورش هم آپگریده
یه ویندوز عوض کن ببین چی میشه؟نقل قول:
نقل قول:
شما مطمئنی کامپیوترت ویروس نداره؟
کی ویندوزتو عوض کردی؟