البته به نظرمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی شه دان رو بی خیال شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط میشه چند وقتی سرکوب اش کرد ( یاد درس دینی دبیرستان به خیر ، راجع به غریزه جنسی هم همین حرف رو می زد ، پس می شه نتیجه گرفت که دان کردن با غریزه رابطه مستقیم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
این دو تا سرویس که یکی اند ، یعنی 128 ، با 512 یکی یه ، فقط اون 3 تومان هم پول یک گیگه ( پول زوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به نظر من شما با روزی 4 _ 5 ساعت ویگردی ، اگه ساعتی 30 مگ هم بگیری ( فکر کنم دست بالا گرفتم ) میشه روزی حدودا 150 مگ ، می کنه به عبارتی ( مثل این بازاری ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ماهی 4.5 گیگ ، اصلا 4 گیگ ، یکی گیگ هم اضافه ، می شه ماهی 5 گیگ ، یعنی شما فقط باید ماهیی 12 تومان علاوه بر اون 10 تومان اولیه بدی :18: ....
فکر کنم من بد حساب کردم ، بهت پیشنهاد می کنم سعی کن یه روز بدون جنگولک بازی و دان ، فقط وبگردی کنی ( فکر کن یه روز حجمی داری ) ببین چقدر سند و رسیوت می شه
اگه همینی شده باشه که من گفتم ، به نظرم همون نامحدود بگیری که بهتره :13:کد:http://www.netlimiter.com/download.php
من اگه جای تو بودم ، به محض اطمنیان از وضهیت مهدی ( اگه اوکی داد ) سریع هجرت می کرد صبانت ، اگه همین الآن صبا باهنر رو ساپورت می کرد ، یک روز هم معطل نمی کردم :41: