من خودم با هوندا خیلی حال میکنم..به هر حال مقاومت نمیکنم.!!!
این ماشینا هم چیزی نیست که.طراحی بوگاتی رو دیدی؟یا لامبورگینی رونتون؟؟
بوگاتی 380 کیلومتر میره..
من خودم با هوندا خیلی حال میکنم..به هر حال مقاومت نمیکنم.!!!
این ماشینا هم چیزی نیست که.طراحی بوگاتی رو دیدی؟یا لامبورگینی رونتون؟؟
بوگاتی 380 کیلومتر میره..
چندان به گفته های این سایتها اعتماد نکنید.
بله محمد جان دیدم یا اگر هم ندیدم سعی میکنم ببینم ...
آخه دوست عزیز من نمیدونم چرا شما داری همه چیو بهم وصل میکنی ؟ من گفتم لکسس شما اومدی گفتی سامسونگ ... گفتم Bmw و بنز شما دازی میگی لامبورگینی و بوگانی ! ... از نظر شما این ماشینها چیزی نیست ولی از نظر من لکسس تک هستش ...
واقعا تعجبم چرا !!!
سعید جان همونطور که گفتم سایت الجی انگلستان ناقص بود!!خیلی از تولیدات الجی رو نداشت!!اگه سایت خوبی دیدم حتما اینجا محصولات برتر الجی رو معرفی میکنم!:8::8::11::11::46:نقل قول:
ببخشید اقا جون!!!!!!!!!!!
بــــــــــبخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کلا من لکسس رو به هیچ کمپانی رقیب نمیدونم چون وقعا حرفه ایی و زیبا هستش و یه غول با تخصص در کم کردن صدا هستش ...
بله سامسونگ راست میگه. طراحیه لکسس حرف نداره. پرفروش ترین ماشینای لوکس توی آمریکا لکسس هستن.نقل قول:
ببخشید یعنی میخوای بگی طراحی لکسس از بنز و بی ام دبلیو بهتره؟کف میکنیم.
دمش گرمه بابا. تویوتارو دست کم گرفتین؟
کسی غولی به اسم تویوتا رو دست کم نگرفته
و الان بهترین کیفیت و بیشترین رضایت مشتری تو امریکای شمالی از آن لکسس هستش
ولی با این اوصاف سری 7 بی ام دابلیو و یا سری اس بنز
هم کلاس کاری خودشون رو دارن!!
لکسس و کلا شرکت تویوتا هم خط مشی سامسونگ رو طی کرد
یه زمانی تولیدات تویوتا یه کپی بود از محصولات آلمان
و حالا شده بزرگترین تولید کننده خودرو دنیا !
انصافا حق با علی جان هستش .... من یکی %100 تایید میکنم این گفته دوستمونو ...نقل قول:
لکسس درسته که برای خودش غولی شده ولی یکی از دلایل رشد لکسس تو این چند ساله ضعف بنز و کادیلاک و... بوده لکسس ماشین هاش بالاترین کیفیت از نظر ساخت دارن و اتومبیلی هستش که بیشتر مطابق با سلیقه آمریکای شمالی ساخته میشه نه سایر نقاط دنیا برای همین هم هست که 50 درصد بازار خودروهای لوکس آمریکا در دست گرفته
کلا بیشتر تو آمریکا به راحتی و لوکس بودن و بی صدا بودن ماشین و کم خرج بودن و خدمات پس از فروش اهمیت میدن که این موضوع میشه از مقایسه های ماشین ها تو آمریکا متوجه شد که با سلیقه و خواسته های اروپایی ها متفاوته