-
دوستان بازی من 7.79 گیگ هست و در پوشه Movies هم فیلم ها موجود هستند ولی فیلمی نشون نداده تا حالا. کرک و این چیزا رو نداشت . یه مرحله هم فکر کنم مرحله 4 یا 5 که برای آخرین مأموریت باید یه توپ که کنار ساحل هست رو خراب کنیم که وقتی این کار رو می کنم از بازی می پره بیرون بدون هیچ ارور یا چیز دیگری؟
لطفا اگه کرک یا چیز دیگری دارید بذارید واقعا نیاز دارم
-
دوستان من این کرک رو پیدا کردم که نوشته مشکل پریدن بیرون بازی رو حل میکنه.
اما وقتی میرم دانلودش کنم نمیشه .
خواهشا اگه کسی میتونه این کرک رو برام بزاره
نقل قول:
کد:
http://rapidshare.com/files/166035664/rld-ra3ccrackfixcampaign.rar
-
چند صفه قبل من یک Fix برای دانلود گذاشتم که برای رفع همین مشکله
سرچ کن کارتو راه میندازه
-
بابا تا اونجا که یادمه این fix شما رو نمی شه دانلود کرد. شما باید فایلی که تو رپیدشیر آپلود می کنید رو بنام خودتون ثبت کنید وگرنه بیشتر از 10 بار نمی شه دانلودش کرد!!
-
دیدم ولی اصلا دانلود نمیکنه این جمله رو مینویسه
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times
-
شما اگه این Fix رو تو یه سایت خوب بذاری یا برای ایمیل من ارسال کنی میتونم بذارم در پرشین گیگ
ایمیل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
آقا من یه فایل از اینترنت گرفتم مشکل پریدن بیرون حل شد . الآن مشکلم نشون ندادن فیلمهاست. بازی من 2 تا دی وی دی هست 7.79 گیگ حجم داره و پوشه Movies هم 3.77 گیگ حجم داره ولی فیلمی در بازی نشون داده نمیشه؟؟
فکر کنم باید یک فایل به جای فایل اجرایی بازی گذاشت خواهشا کمک کنید!!
-
برای اینکه بفهمید بازی دمو داره یا نه برید تو قسمت پروفایلز(وقتی وارد بازی شدید)بعد روی دموها کلیک کنید اینجا همه ی دمو ها هست ببینید همه را می خواند یا نه.
-
یکی دیگه از دوستان همین فیکس رو با لینک مستقیم هم گذاشته بود
اونو امتحان کنید ببینید میاد
-
اون هم که با لینک مستقیم گذاشته بود دانلود نمیشد
من فکر کنم باید یک فایل exe.* به جای فایل اصلی گذاشت