خدا رو شکر.نقل قول:
Printable View
خدا رو شکر.نقل قول:
بابا اینترنتم نفتیه. حجم پادکست زیاده. تازه resume هم که نداره. اگه تا %99 رفت بعدش دیسکانکنت شدم چه خاکی بریزم تو سرم؟نقل قول:
اگه پادکست رو گوش کنی ....... فعلا قراره تو ژاپن بیاد.
سلام
رضا جون نمی دونم حرفم رو قبول داری یا نه
اما تو این تاپیک شلوغ در مورده همه چیز حرف زدیم و زدید به غیر از نحوه انلاک گوشی توسط خودمون
که این اموزش رو هم به مون بدی واقعا ممنونت می شم در عوض هر سوالی در مورد سونی اریکسون داشتی من دربست در خدمتم:40:
راستی اقا رضا میشه رو ایفون مثل نوکیا رمز گذاشت(قفل) یا مثل سونی اریکسون نمی شه باید بهش پچ اضافه کرد
چاکریم... طریقه ی آنلاک آی فوننقل قول:
البته توجه داشته باش اگه مراحل بدرستی انجام نشن امکان سوختن گوشی وجود داره.کد:http://iphone.unlock.no
آموزش فارسی هم حتما می ذاریم.
در مورد شلوغی تاپیک کاملا موافقم. در اولین فرصت مطالب تاپیک رو خلاصه می کنیم و با کمک مدیران انجمن پست ها رو حذف می کنیم.
قابلین رمزگذاری تو آی فون هست.نقل قول:
بهت حق می دم ... حجمش رو باید کم کنمنقل قول:
من با dap دان کردمنقل قول:
بهتر یه اکانت شبانه بگیری شب ساعت1 بای دانلود کنی مطمن باش ضرر نمی کنی
آقا رضا علا الدین رو زیر و رو کردم ولی زیر 650 پیدا نکردم
تازه اونی که 650 میداد ورژن 1.0.2 بود
درضمن اون سایتی که گفتی درباره آنلاک آیفون رفتم. یه چیزایی دستگیرم شد. درست متوجه شدم یا نه؟!
1- اگه آیفون ورژن 1.0.2 هست باید از طریق installer اول anysim رو نصب کنیم و بعد مراحل اونو طی کنیم.
2- اگه بخوایم آپدیت کنیم هم باید اول virgin کنیم و بعد از طریق itunes ورژنی که می خوایم رو انتخاب کنیم و نصب میشه و بعد هم آنلاکش می کنیم.
بعد هم این طور که نوشته بود ورژن 1.1.2 رو نمیشه هنوز آنلاک کرد. اگه این ورژن گرفتیم باید دانگرید کنیم به 1.1.1 و بعد آنلاک. درسته؟؟؟