سلام !
چجوری تو پاورپوینت 2007 یه کاری کنم فونت هم با فایل ذخیره بشه؟
Printable View
سلام !
چجوری تو پاورپوینت 2007 یه کاری کنم فونت هم با فایل ذخیره بشه؟
من يك مشكل دارم فايلهاي پاور پوينت كه باز ميكنم بين حروفشون فاصله داره مشكل فونت نسيت مثل اينه كه فونت ها با يك ويروس دستكاري شدن لطفا كمك كنيد
سلام.
تو پاورپوینت وقتی مطالب و تعداد اسلایدها خیلی زیاد میشه من مجبور میشم هر صفحه (اسلاید) رو شامل چند صفحه متن کنم. یعنی هر صفحه اونقدر مطلب میزارم که وقتی با پاورپوینت نگاه میکنی اونقدر در هم و بر همه که هیچی نمیشه خوند.
اما از اونجایی که مطالب یکی یکی میاد و وقتی صفحه پر شد همشون میرن و سری جدید مطالب میاد ، وقتی میزنی به صورت اسلاید بیاد هیچ بی نظمی دیده نمیشه. این کار تا به حال برای من مشکلی نداشته.
می خواستم ببینم این کار می تواند باعث مشکلاتی شود؟
آیا این کار، روش درستی برای کم کردن تعداد اسلایدها است؟
سلام
چطوری می شه رو اسلاید ها یه دکمه قرار داد که با کلیک اون یه فایل باز بشه ؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم ، ابا نرم افزار یا ترفندی هست که بشه باهاش کاری کرد که رو فایل powerpoint کسی نتونه دستکاری کنه؟ فقط امکان دیدن اسلاید ها فراهم باشه دیگه نشه مثلا به اسلایدی رو ویرایش کرد یا یکی رو حذف کرد.
مثلا برای فایلهای pdf برنامه هایی هست که بشه باهاش کاری کرد که امکان پرینت از فایل حذف بشه . یا قایل encript بشه که امکان کپی paste ازش نباشه . یه چیزی تو این مایه ها میخوام
ممنون از کمکتون
سلام دوستان
من یه سوال دارم ولی نمی دونم تکراریه یا نه چون این تاپیک انقد جلو رفته که نشه تمام صفحات رو بررسی کرد
بنابراین اگه تکراریه ببخشین
سوالم اینه که من می خوام روی اسلایدام صدا بذارم به طوری که این صدا واسه همه اسلایدها پخش بشه
یعنی یه فایل صوتی که از اول تا آخر اسلایدا یک بار پخش میشه
چه جوری ان کار رو میشه انجام داد؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام بچه ها مشکلم حل شد...
سلامنقل قول:
دکمه MS-Office را در گوشه بالا سمت چپ برنامه بزنید و مراحل زیر را طی کنید:
Save> Embed Fonts> OK
چشمک زن را به انتهای آن پاراگرافی که این مشکل را دارد ببرید و یک بار دکمه Enter را بزنید. باید حل شود.نقل قول:
این کار، مشکل خاصی ایجاد نمی کند، ولی خوانایی اسلایدها را برای طراح، کم می کند. چرا نگران زیاد شدن تعداد اسلایدها هستید؟ اگر دلیل خاصی ندارد، بهتر است مطالب جدا را در اسلایدهای جدا بگذارید، ولی اگر دلیل خاصی دارد، این کار، هیچ اشکالی ایجاد نخواهد کرد.نقل قول:
روی اون دکمه، راست کلیک می کنید، گزینه Hyperline را انتخاب و سپس از قسمت Existing File or Webpage فایل دلخواه را انتخاب و OK می کنید.نقل قول: