سلام
پس بخاطر این بود ؟
آره تو اینترنت مینویسه 3 آخریش هست منم به 3 آپدیت کردم
راستی الان دیگه کریستال رو من نصب نمیشه میگه reinstall کن بازم می کنم بازم همین ارور را میده
یا علی
Printable View
سلام
پس بخاطر این بود ؟
آره تو اینترنت مینویسه 3 آخریش هست منم به 3 آپدیت کردم
راستی الان دیگه کریستال رو من نصب نمیشه میگه reinstall کن بازم می کنم بازم همین ارور را میده
یا علی
نقل قول:
برنامه کریستال فارسی رو نمی تونی نصب کنی؟
فایل installserver.exe رو توی فولدر sys/bin توی درایو c ریختی؟
سلام
نه این فایل را نریختم من قبلا کریستال را فقط با ساین کردن نصب می کردم و همچین کاری را نمی کردم
حالا برنامه installserver.exe را از کجا گیر بیارم
ولی برنامه های دیگه نصب به راحتی نصب میشه
قبلا یک منشی مال خود نوکیا هم ریخته بودم که بعد از آپدیت دیگه موقوع روشن شدن گوشی خود به خود اجرا نمیشه ولی قبل از آپدیت خود به خود آپدیت می شد
یک موضوع دیگه هم هست اخیرا با 1:30 بازی و 2-3 تا sms باتریم 1 روزه تموم میشه آیا عادی هست یا باتریم آسیب دیده ؟
یا علی
نقل قول:
این فایل رو همون جایی که گفتم بریز حالا برنامه کریستال رو نصیب کن
در مورد منشی هم برنامه Alone رو بریز نداریش بگو برات بزارم.
در مورد باتری هم اگه داری انگیج بازی میکنی طبیعی هستش و فکر نمیکنم باتریت خراب شده باشه.
نقل قول:
این فایل رو همون جایی که گفتم بریز حالا برنامه کریستال رو نصیب کن
در مورد منشی هم برنامه Alone رو بریز نداریش بگو برات بزارم.
در مورد باتری هم اگه داری انگیج بازی میکنی طبیعی هستش و فکر نمیکنم باتریت خراب شده باشه.
کد:http://www.4shared.com/file/75213007/f57e163d/InstallServer_for_Pre-FP1.html
سلام
دستت دردنکنه
1حالا این فایل چیکار می کنه؟
2اگر پکیج ویستا را بریزم چطوره سرعتش خوبه؟شما تائید می کنید؟همونی که گوشی را شبیه ویستا میکنه
3 شما وقتی گوشیت را بزاری تو خونه باهاش کار نکنی فقط 2-3 تا sms یا 2تا زنگ کوچیک بزنی چند روز شارژ نگه میداره؟
یا علی
نقل قول:
ببخشید که دیر جواب دادم.
از طریق این فایل دیگه هیچ نیازی به ساین کردن نداری ( واسه تمام برنامه ها ) و تمام برنامه های شرکت psiloc مثل ریموت کنترل ، فارسی کردن گوشی و .... رو بدون نیاز ه ساین کردن بریزی چون برنامه های قوی هستش.
من میگم ویستا رو نریز من ریختم چیزه جالبی نیستش سرعت رو پایین نمیاره ولی دلتو میزنه و بازم گوشیتو همین شکلی میکنی میخوای بریز ببین چی میشه ولی سرعت پایین نمیاد.
اگه فقط زنگ یا sms باشه دیگه نهایتآ 2 روز شارژ نگه میداره راستی می تونی کنتراست صفحه نمایش رو نذاری تا آخر که شارژ باتری یکم بیشتر می مونه و یک درجه بذار پایین.
سلام
دستت دردنکنه
مشکل کریستال فهمیدم از قسمت application هست یه جایی باید تیک بزنیم همه فایل ها را اینستال کن بخاطر اون بود ولی من فولدری که شما گفتید را گیر نیاوردم رو گوشیم چه جوری این فولدر را گیر بیارم؟یا باید خودم این فولدر را تو گوشیم بسازم؟
با اینکه باطریش 950mah هست چرا اینقدر کم؟
اگر همین طوری بزاریم گوشه ی خونه و کاری باهاش نداشته باشیم چند روز نگه می داره؟
کنتراست را نزارم آخر یعنی چی یعنی در درجه کمترین نور نزارم؟وبزارم درجه یکی مانده به آخر؟
یا علی
سلام .
من وقتی می خوام برنامه های شرکت psiloc رو اجرا کنم باز نمی شه. همچنین بعضی از بازی ها با فرمت جاوا مثل آندر کاور.
مشکل از کجاست؟
نقل قول:
بله باید توی قسمت setting اون تیک رو بزنی که همه برنامه ها رو بتونی نصب کنی.
برای پیدا کردن اون فولدر هم گوشیتو با secman هک کن توی x-plore عدد صفر رو بزن 4 تا گزینه رو تیک بزن حالا اون فولدر هم پیدا میشه.
والا بخدا نزاشتم تا حالا و دست هم نزده باشم ولی من هر شب شارژ میکنم.
آره کنتراست رو بزار رو یکی مونده به آخر شارژ کمتر مصرف میکنه.