عزیز جان الآن که نه:19::19::19: بدجوری خوابم میاد ولی ازفردا الا تا تقریبا سه هفته دیگه وقت داریم که حسابی حال رزیدنتی بکنیمنقل قول:
راستی آیدیت رو برام پی ام کن....موفق باشی:11:
Printable View
عزیز جان الآن که نه:19::19::19: بدجوری خوابم میاد ولی ازفردا الا تا تقریبا سه هفته دیگه وقت داریم که حسابی حال رزیدنتی بکنیمنقل قول:
راستی آیدیت رو برام پی ام کن....موفق باشی:11:
اولین بازی یعنی نسخه 1 توسط مغز متفکر یک ژاپنی به نام Shinji Mikami طراحی و ساخته شد.نقل قول:
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکرنقل قول:
من میدونستم یه ژاپنی این کارو کرده ولی اسمش رو نمیدونستم
من بازیهاش رو که نه یه بار بلکه چند بار رفتم مثلآ اویل 4 رو 9 بار رفتم تا آخرشنقل قول:
فیلمهاش هم که سه تاست و من سومی رو بیشتر دوست دارم
در پایان هم این موضوع هیچ ربطی به اویل 5 نداشت
موفق باشی
ببخشید شرمنده که ربط به رزیدت اویل 5 نداشت ولی نتوانستم جای دیگری برای مطرح کردن این موضوع پیدا کنم:11:نقل قول:
راستی کسی می دونی رزیدنت اویل 5 برای پی سی هم میاد یا نه ؟:21:
شما به بزرگی خودت ببخش!:11: شرمنده چون نتوانستم جای دیگری برای مطرح کردن این موضوع پیدا کنم!:46: شما اگر آیدی یاهو یا گوگل داری لطفا برام پی ام کن.ممنون.:20:نقل قول:
راستی کسی می دونه رزیدنت اویل 5 :40:برای پی سی ام میاد یا نه؟:21:
من كه ميگم مياد و قبلا هم نظرمو گفتم بقيه رو نميدونمنقل قول:
ولي حالا كو تا براي همين پلي3 بياد ديگه فكر كنم اگرم بخواد براي PC ساخته بشه كه ديگه ميره براي سال 2010 ........:19:
شما میتونستین اینجا مطرح کنین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نگو که حسابی دلم خون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خداییش ارزش رو داره اینقدر صبرکنم تا اونموقع احتمالا gforce15xxx میاد و گرافیکش میترکونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به روی چشم...یادم میمونهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خيلي دوست دارم براي PC بياد خوب چون در غير اين صورت نميتونم بازيش كنم ولي اين طور كه بچه ها ميگن و خودم فهميدم مثل اينكه اين كپكام بدقوله! (يه ريزه!:31:)نقل قول:
یه ریزه نه خیلی مثلا همین بازی Devil May Cry 4 گفته بود 1 فروردین میاد الان شده 15 خرداد چه برسه به اویل 5نقل قول:
محمد ...:10: