سلام
میخوام بدونم برای این اشخاص باید چه کار هایی انجام داد :
flit wick
michael corner
mc gonagall
snaip
ممنون میشم بگید
Printable View
سلام
میخوام بدونم برای این اشخاص باید چه کار هایی انجام داد :
flit wick
michael corner
mc gonagall
snaip
ممنون میشم بگید
نقل قول:
دوست عزیز به پست اول تاپیک مراجعه کنید اونجا راهنماهایی رو که دوست عزیزمونkrauser تهیه کردند رو قرار دادم میتونید دانلود کنیدشون
موفق باشید
كلا بازي ارزش خريد داره؟چندتا دي وي دي هست؟گرافيك-گيم پلي خوبن؟
بستگی داره.نقل قول:
به این که از هری پاتر و دنیاش خوشت میاد یا نه.
اگر نه که اصلا نرو سراغش. فقط نفرتت بیشتر می شه. گیم پلی در حد مرغ. یعنی اصلا هیچی نداره که بازی کنی.
ولی اگر خوشت میاد برو بگیر.
هاگوارتزش از همه ی بازی های قبلی بهتره.
گرافیکش هم بهتر شده.
مدل جادو کردنش هم جالبه.
اونی که من دارم که یه دی وی دیه.
واسه کنسولای دیگه اومده یا نه ؟
به نظرتون میشه دانلودش کرد.؟ حجمش چقدره ؟
دوست عزيز هري پاتر از اون بازي هايي هست كه از دم براي همه كنسول ها نسخه مخصوص ميده. حتي اين نسخه جديدش كه چند روزه ريليز شده (شاهزاده دورگه) اونم براي همه كنسول ها هستنقل قول:
می خواستم بدونم آیا نسخه ی Xbox 360 این بازی برای PAL هم وجود داره. ( کپی شده) چون هیچ جا نمی تونم پیدا کنم؟
اين بازي كلا توي ايران محبوب نيست نسخه PC احت گير نمياد چه برسه به X360 البته اين طورها هم نيست بگردي پيدا ميكني. بودنش كه هست فقط ممكنه سخت پيداش كنينقل قول:
ارمین جون من توی 360 دارم دوستانی که می خوان طبقه سوم پایتخت داره (اگه ارشاد جمع نکرده باشه.)نقل قول:
اين بازي كلا توي ايران محبوب نيست نسخه PC احت گير نمياد چه برسه به X360 البته اين طورها هم نيست بگردي پيدا ميكني. بودنش كه هست فقط ممكنه سخت پيداش كني
من كه پيارسال نسخه اصلي رو گرفتم پارسال هم دارينوس فارسيش رو هر دوتاشم يك دست تموم كردم دارمشون. فقط گفتم كه هري پاتر رو خوب مي كوبن توي ايراننقل قول: