آقا می شه کامل کامل کامل از اول برای همه بگین
از اول اول
مثلا بگین اول gta رو بریزین بعد برین از این سایت این برنامه رو بگیرین خلاصه دقیق تعریف کنید
Printable View
آقا می شه کامل کامل کامل از اول برای همه بگین
از اول اول
مثلا بگین اول gta رو بریزین بعد برین از این سایت این برنامه رو بگیرین خلاصه دقیق تعریف کنید
نقل قول:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download mirror by Popz
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download mirror by krisk
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download mirror by KaiserSouse
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download mirror by Zero
- کدومشون رو دانلود کنم
- لطفا بگین :13:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download mirror by Popz
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download mirror by krisk
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download mirror by KaiserSouse
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download mirror by Zero
- کدومشون رو دانلود کنم
- لطفا بگین
اینجا رو ببین :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3330594&postcount=295
عزیزان کسی بازی نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟
gtaiv چجوری میشه انلاین بازی کرد؟
کسی نیست منو راهنامایی کنه :19:
مشکل شما چیه ؟
من dial up هستم.
به محض ورود به بازی (SA-MP) همه ی سرورها از من درخواست رجیستری دارند
یه سری از ماموریت ها هستند که من نمیتونم وارد اون ها بشم و دیگه اینکه همه ی بازیکن ها اسلحه ی پیشرفته دارند و منو میکشند. من باید چه کار کنم که رجیستر بشم؟
مرسی
بستگی به سروری که میری داره!خودش سرورش راهنماییت میکنه مثلا :نقل قول:
register 123456/
این واسه اینه که کار هایی که میکنی رو سیو کنه.بعد:
login 123456/
با دیال آپ خیلی سخته و بیشتر سرور ها کیکت میکنن.
البته سرور ایرانی 1 دونه داره که خیلی خلوته.