خیر تا کنون هیچ برنامه ای برای (خاصيت resume داشته باشه) از بین بردن مهدودیتهای دانلود ساخته نشده است
لطفا از زدن پستهای سوال و بیان مشکلات در این انجمن جدا خودداری کنید
خیر تا کنون هیچ برنامه ای برای (خاصيت resume داشته باشه) از بین بردن مهدودیتهای دانلود ساخته نشده است
لطفا از زدن پستهای سوال و بیان مشکلات در این انجمن جدا خودداری کنید
با سلام شاید سوالی چه می پرسم مربوط به این بخش نباشد من می خواهم از سایت های uploading.com و hotfile.com/ دانلود کنم ولی مثل این است free ندارد لطفا کمک کنید
سلام.
با این برنامه کم حجم (ضمیمه 56 کیلوبایت) می تونید لینک های Rapidshare رو راحت تر دانلود کنید.
البته هیچ کدوم از این برنامه ها قابلیت های اکانت Premium رو مثل
سرعت زیاد - High Speed
ادامه - Resume
شروع دانلود بدون معطلی - Instant
لینک مستقیم - Direct
بهتون نمیدن.
اما کافیه لینک هاتون رو در برنامه Add کنید و خود برنامه تک تک دانلودشون میکنه. دیگه نیازی نیست برای هر کدوم وارد صفحه رپیدشر بشید, Free رو کلیک کنید و بعد از گذشتن زمان انتظار دکمه Download رو بزنید.
خود برنامه صفحه های Rapidshare و زمان های انتظارش رو میشناسه و برای همشون به انتظار میشینه. مثلا چند ثانیه ای که باید منتظر بشید تا دکمه Download فعال بشه. یا اروری که بخاطر دانلود IP مشابه شما نصیبتون میشه و باید صبر کنید تا دانلودش تموم بشه.
خلاصه کار: در کادر متنی روبروی دکمه Add لینک هارو تک تک Add کنید و سپس دکمه Download رو بزنید. در سمت چپ پایین, وضعیت فعلی نشون داده میشه. مراحلی مثل گرفتن اطلاعات فایل, زمان انتظار برای دکمه Download, منتظر بودن برای تموم شدن دانلود IP مشابه, در حال دانلود که سرعت و زمان سپری شده و باقیمانده ذکر میشه و ...
تذکر: هنگام اجرای برنامه آیکونش در Notification کنار ساعت ظاهر میشه و پنجره اصلی برنامه کمی با تاخیر باز میشه. اگر نرمافزار امنیتی دارید دسترسی لازم رو بهش بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته: صفحه Uploader Has Removed This File موجب Error در برنامه میشه. لینک مورد نظر رو باید حذف کنید و Download رو بزنید تا بقیه لینک ها دانلود بشن.
موفق باشید.
جال بید این اخری
من این برنامه رو از یکی از دوستان گرفته بودم اما یک بار هم روی کامپیوترم اجرا نشدنقل قول:
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
شاید اون فایل خراب بوده. اروری می گرفتید؟نقل قول:
پیش نیازهاش رو نمی دونم چون Framework ها و ... تو ویندوزم همیشه نصب بوده.
سلام
همه این نرم افزار ها خوبن
ولیاگه کسی میخواد واقعا بدون دردسر نه تنها از رپیدشر و مگا آپلود و خیلی از سایت های آپلود معروف دانلود کنه و اینترنت پر رعت هم داره من سایت رپیدباز رو پیشنهاد میکنم البته پولی هست مثلا من 12900 تومان به این سایت دادم ولی در عوض 41 گیگابایت فضا بهم داد یعنی من تا سقف 41 گیگ میتونم از سایت های آپلود مثل رپیدشر فایل با لینک مستقیم دانلود کنم و واقعا هم تا الان خیلی بدردم خورده خدا وکیلی و به نظر من می ارزه چون بدون درد سر و بدون واسطه و با لینک مستقیم آدم با خیال راحت دانولد میکنه اشتراک های دیگه هم داره مثلا 6 گیگ 2300 تومان حد اقل اینو بخرید امتحان کنید بعد نظرتون عوض میشه قطعا. همچنین این سایت اشتراک فانونی رپید شر و مگا آپلود رو هم بصورت ماهانه میفروشه که عالیه
البته این صرفا یه نظر بود
موفق باشید
تا
ماله اینه که رجیستر نکردینقل قول:
دوستان با این Automatic rapidshare downloader میشه کاری کرد که وقتی لینک رپیذ شیر اماده ی دانلود میشه یه نرم افزار دیگه
مثل IDM اونو دانلود کنه؟
نه نمیشه
Automatic rapidshare downloader
Version 3.6.1 is released
The current bug of program should be solved in this version :
کد:http://rapidshare.com/files/258631572/RAD3.6.1.zip