با عذرخواهی مجددنقل قول:
اگه امکان داره نامساوی جنسن رو توضیح بدید(جهت یادآ وری)
Printable View
با عذرخواهی مجددنقل قول:
اگه امکان داره نامساوی جنسن رو توضیح بدید(جهت یادآ وری)
نقل قول:
You can see here details
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Jensen%27s_inequality
:31:با تشکر نهایت سعیم رو خواهم کرد تا حلش کنم
ضمنا در رابطه 2 ، عبارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کجا اومد؟ ممنون میشم .در رابطه انتگرالی جنسن نتونستم این عبارت رو جا بدم!!
سلامنقل قول:
من در درک صورت مساله مشکل دارم. اگر با سرعت ثابت جاده رو پاک می کنه چطور در ساعت اول دو مایل و در ساعت دوم یک مایل رو پاک می کنه؟
سلامنقل قول:
سلام
من در درک صورت مساله مشکل دارم. اگر با سرعت ثابت جاده رو پاک می کنه چطور در ساعت اول دو مایل و در ساعت دوم یک مایل رو پاک می کنه؟
یه دوتا پست بالاترو می خوندیدی می دیدی این همون مشکل من بود که بعد بهش پاسخ داده شد!:دی
تو هر کدوم از ساعت ها با سرعت ثابت بوده!
عزیز من مهم اینه که طرح کننده سوال بگه نه شما. چنین تفسیری هم بنظر نمیرسه درست باشه چون اصلا به جواب نمیرسه. ممکنه منظور این باشه که نرخ جمع آوری برف ثابته. باید خود جناب devil_ff2008 روشنش کنن.نقل قول:
دوستان ممنون از توجهتون
ولی من که دیگه نیازی ندارم بهش :31:
یه نمره ای بود که نگرفتیم !!! :دی
نمره رو بیخیل کسی حل نکرد!!نقل قول:
دوستان ممنون از توجهتون
ولی من که دیگه نیازی ندارم بهش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نمره ای بود که نگرفتیم !!!
من برام بدجوری سوال شده!!
به چند نفرم گفتم بعد....
حالا این سوال این دوستمون iron رو جواب می دادی دیگه!!
خب برف در حال بارش هستنقل قول:
و توی 1 ساعتی که ماشین برف روب داشته پاک میکرده برف باریده و برف جاده تو ساعت دوم بیشتر شده
پس قطعا تو زمان ثابت مسافت کمتری رو میتونه پاک کنه
خب اینجوری که سرعت ثابت نبود!!نقل قول:
پس قطعا تو زمان ثابت مسافت کمتری رو میتونه پاک کنه
منظور شما این نیست که تو هر کدوم از اون دوساعت با سرعت ثابت بوده؟