سلام سهیلا جون خیلی عکس روی جلد شیطان کیست زیبا است مثل خود داستان واقعا عالیه
Printable View
سلام سهیلا جون خیلی عکس روی جلد شیطان کیست زیبا است مثل خود داستان واقعا عالیه
سهیلا کیه؟من آمنه هستم اما ممنون که پسندیدی
salam azizam man taze ozve in sait shodam momkene roman hayi kasaye dige minivisan ro ham bezari masalan romane akhare hari patter:11:
دوست عزیز اولاً فارسی بنویس وگرنه پیغامهاتو پاک می کنند در ثانی من رمان های دیگران رو ندارم و اگه داشتم فکرنقل قول:
نکنم این تاپیک جای مناسبی برای گذاشتنشون باشه چون من اینجا رمانهای خودم رو گذاشتم هر کی ببینه فکر
می کنه این دو رمان هم مال کس دیگه است!!!!!!!راستی خوش اومدی صفا آوردی!!!!:10:
آخ جون رمان ... :31:
آمنه خانوم , دسستون درد نکنه ... باید رمانهای قشنگی باشند ... :35: حالا اینا رو بصورت ایبوک هم در آوردید یا نه ؟؟؟ :20:
اينارو ولش....!
مگه قرار نبود اين آبجي ما رمان آخرشو شروع كنه به تايپ كردن...؟...بابا چشمون در اومد از بس اين صفحه رو نگاه كرديم تا آخريم كاره خواهرمونو بخونيم....! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد تویی؟پسر عضو شدی؟:18:چه جالب!حالا قراره جدی جدی رمانهای منو بخونی؟:21:نقل قول:
آخه کسی جواب نداد منم گفتم بی خی بام!یعنی بدجوری توی ذوقم زدید بماند:19:نقل قول:
سلام
من عاشق رمان هاي شما هستم
عالي بود
اگه رمان هاي ديگه اي داريد آدرس بديد تا بخونيم
من يه معلم هستم وكتابهاي شما را به شاگردام معرفي كردم
موفق باشيد:11:
خوشحالم که داستانت تو روزمیل گروه ترانه ها گذاشته شده
این جوری خیلی ها باهات اشنا می شن
دوست عزيز داستانت را خوندم هر دو تا را عالي بود از تلاشت ممنون ايا داستان ديگه اي در نظر داري بگذاري يا نه
من تازه عضو شدم ففقط به دليل خواندن داستان شما وهميشه ان را به عنوان مهمان مي خواندم
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
چي چي رو تو ذوقم زديد....ما چشمون خشك شد آبجي!
ولي بي شوخي اگه حالشو داري بذار...دوست دارم زودتر كار جديدتو بخونم....