دوستان در مورد باطری این گوشی که مدلش Bp-5m هست باید بگم من 3-4 روز پیش علائدین بودم این باطری نه اصلش نه تقلبیش هنوز به بازار نیومده پس خیالتون راحت باشه که باطریتون اصله و هنوز تقلبیش نیومده !
Printable View
دوستان در مورد باطری این گوشی که مدلش Bp-5m هست باید بگم من 3-4 روز پیش علائدین بودم این باطری نه اصلش نه تقلبیش هنوز به بازار نیومده پس خیالتون راحت باشه که باطریتون اصله و هنوز تقلبیش نیومده !
گوشی منم زبونایه عربی انگلیسی و فرانسوی رو پشتیبانی میکنه !
نقل قول:
خوب بیریم سراغ اصل مطلب دوستان گل گوشی های مجارستانی زبان فارسی ندارن چینیاشو نمی دونم
اگه واسه هر کسی داشته باشه یا واسش ثبلا نصب کردن یا گوشیش چینی و یا خدایی نکرد دست دوم بهش انداختن
البته هوتی جان ربطی به کشور سازنده نداره ساخت هرجا باشه میتونن روش زبون فارسی نصب کنن ! به هر حال گوشی تو ایران تا به دست مشتری برسه خدا میدونه جعبش چند بار باز میشه و از چنتا ***** عبور میکنه !
نقل قول:
اگرم اين يكي عتيقه از كار در اومد و زياد ازش راضي نيستم به خاطر اصرار برادرم بود
البته شهاب جان قبول دارم حرفاتو در مورد مونتاژ این گوشی که چندان خوب نیست ! ولی خوب امکانات خوبی رو هم این گوشی کنار هم قرار داده :
1- کیفیت خیلی بالای ال سی دی با رزلوشن مناسب ( 320*240 ) و عملکرد مناسب زیر نور خورشید !
2- کیفیت بالای صدا تو هدفون ( البته به پای سری W نمیرسه ) و همینطور اسپیکر !
3-عمر باطری قابل قبول
4-سرعت کم نظیر و هنگ خیلی کمتر نسبت به اکثر گوشی های سری 60 ...
5-حافظه ی 1 گیگ همراه
6-سایز مناسب ( برعکس خیلی از گوشی های نوکیا ) و قیافه ی جذاب
نقل قول:
يعني گوشيت زبان فارسي داره كيبرد رو نميگم زبان فارسي رو گوشيت نصبه
دوستان كه كيبرد عربي دارند ببينند گوشيشون زبان فارسي داره
ببينيم جريان چيه
نقل قول:
بله امين جان
من براي اولبن بار دارم ميبينم پشت يه گوشي نوكيا نوشته made in chine
گوشيهاب چيني بودن ولي پشت گوشي ليبل چين نبوده
جالب اين كه برد گوشي هم سبز پر رنگ
پشت گوشي من كاملا با اين گوشي فرق داره
حتي نوشته هاي پشت گوشي هم فرق دارند
زوم كن با عكسي كه گذاشتي مقايسه كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بي خيال
كاملا موافقم
برنامه واسه اين گوشي سراغ داريد لينك بدبد دانلد كنيم
نگين سرچ كنم كه از حوصلم خارجه
چقدر تعداد 5700 كم همين چند نفريم
دوست من تا چند روز دیگه من هم به شما ملحق میشومنقل قول:
چقدر تعداد 5700 كم همين چند نفريم
سلام خدمت دوستان من هم چند وقتی هست که این گوشی رو خریدم خیلی ازش راضیم دوربینشم عکساش خوبه فقط مشکلش تو شبه که خوب عکس نمیگیره فقط یه سوال داشتم میخوام بدونم ضبط صدا هنگام مکالمه داره اگه داره کجاس وچطوری باید فعالش کرد.
کی پد من هم عربیه ولی گوشیم زبون فارسی نداره !نقل قول:
دوستان كه كيبرد عربي دارند ببينند گوشيشون زبان فارسي داره
ببينيم جريان چيه
رو خود گوشی نداره ولی با نصب برنامه میتونی این کارو بکنی !نقل قول:
سلام خدمت دوستان من هم چند وقتی هست که این گوشی رو خریدم خیلی ازش راضیم دوربینشم عکساش خوبه فقط مشکلش تو شبه که خوب عکس نمیگیره فقط یه سوال داشتم میخوام بدونم ضبط صدا هنگام مکالمه داره اگه داره کجاس وچطوری باید فعالش کرد.