حتما به این تاپیک هم سر بز ن (اولین پست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
حتما به این تاپیک هم سر بز ن (اولین پست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Somayehns جان سلام :
من می خوام صدای گوشیمو تقویت کنم ولی نمیشه
تو برنامه لیدر جی ال گوشیم نرمال نمیشه ودر حالت مودم موده .
نوشه بودی اون فایلو تو سیستم کپی کنیم صدا تقویت میشه میتونی جزئی توضیح بدی بلد نیستم
ممنون
علکه سلامنقل قول:
هر کدوم که کار نمی کنه بگید تا لینک دیگه ایی ازش بزارم
اینم لینک جدید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تنها از اون 120 مگابایت فقط و نهایتا 4 مگابایت روی حافظه ی گوشی کپی می شه و این به خاطر تفاوت حجم اطلاعات تو گوشی های Java و کامپیوتره البته داخل MP اطلاعات خیلی زیادی هست که بسته به نوع و نسخه بوت لودر و ... از MP روی گوشی کپی می شه.نقل قول:
2- MP هیچ چیز اضافه تری نداره که بخوای به خاطرش گوشی تو Flash کنی فقط بسته به نسخه MP یه سری گزینه های معمولی کم و زیاد می شه مثل 2 و یا 1 خطه بودن گوشی و در ضمن تا زمانی که گوشیت خراب نشده از نظر نرم افزاری اصلا به فکر نصب کردن MP نباش.
4- بله می تونی با این برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- در چه صورت ؟
نظر لطفتهنقل قول:
جوابه ایمیلت رو در اسرع وقت می دم.
gsm جان از تو هم ممنونمنقل قول:
فقط یه لطف کن یا شماره پستی که در مورد seem دادی برام بزار و یا دوباره مطرحش کن ؟
1- اول ورودت رو به تاپیک تبریک می گم و امیدوارم بتونیم در کنار هم و دوستان همه ی مشکلات رو برطرف کنیمنقل قول:
2- از gsm عزیز هم بابت راهنمایی که کرده تشکر می کنم و امیدوارم که مشکلت حل شده باشه.
3- بابت سوغاتی هم خیلی ممنونم ولی اگه قول سوغات رو هم نمی دادی من مطمئن بودم نه تنها من بلکه همه ی دوستان کمکت می کردن.
4- در مورد مشکلی که داری : یه مقدار گوناگون تشریح کردی : یعنی من متوجه نشدم که بلاخره می تونی رو گوشی برنامه بریزی یا نه ؟
5- اگه مشکلت با برنامه p2k و نشناختن گوشی به وسیله این برنامست که همون راهنمایی gsm مشکلت رو برطرف می کنه ولی اگر مشکلت به اینه که به هر طریقی موفق به کپی فایل برنامه و ... رو گوشی می شی ولی بعد از کپی نمی تونی اون رو نصب کنی و یا اصلن نیست که بخوای نصب کنی و یا بعد از نصب گم و گور می شه و توی لیست برنامه های و ... نمی یاد راهش چیزه دیگه ایه . به هر حال به روش زیر عمل کن و خبرش رو بده ؟
6- به طور کلی گوشی های سری Razr موتورلا به دو طریق Remoavle Disk و Data Connection به کامپیوتر متصل می شن برا انتخاب این موضوع باید به مسیر : Menu\Settings\Connection\USB Settings بری .
6/1 ) اگه گوشی رو تو حالت Remoavle Disk بزاری گوشی باید بدون نیاز به هیچ درایوری به کامپیوتر متصل بشه و اسم یه درایو به نام Remoavle Disk تو My Computer ظاهر بشه. این روش برای دست رسی به اطلاعات کارت حافظه بوده و هم چنین برای کپی فایل های بازی و برنامه و ... روی کارت برای نصب.
6/2 ) و اگه تو حالت Data Connection بزاری برای کار با حافظه ی داخلی گوش بوده مثل تقویت صدا و ...
1- این که با برنامه Leader GL مشکل داری از درایو نصب گوشیته و باید اونو اول Remove کنی و بعد دوباره نصب کنینقل قول:
2- ولی برای کار با فایل های گوشی بهت پیشنهاد میدم با P2k Commander کار کنی. روشه کار کردن با برنامه خیلی سادست به شرح زیر: قبل از شروع یه فایل صورتی رو با گوشی پخش کن و خوب به حداکثر قدرت پخش صدا توجه کن
2/1 ) اول برنامه رو از این آدرس دانلود کن و بعد اون و اجرا کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2/2 ) برنامه P2K Commander دو قسمت داره سمت راست رو برای کار با گوشی در نظر بگیر و سمت چپ رو برای کار با فایل های روی کامپیوتر ( به تنظیمات برنامه اصلا دست نزن )
2/3 ) از قسمت راست بالای صفحه با استفاده از فلش کنار کلید Re-Read گزینه P2k Mobile Phone رو انتخاب کن
2/4 ) به مسیر a\mobile\system برو و اون فایل صدا رو از سمت چپ به سمت راست کپی کن.
2/5 ) بعد از این که کار کپی فایل تموم شد با استفاده از کلید Restart ( پایین صفحه ) موبایل رو مجددا راه اندازی کن.
2/6 ) بعد از این که گوشی دوباره بوت شد حالا دوباره همون فایل صورتی رو ابتدا گوش کردی از گوشی پخشش کن و تفاوت رو احساس کن.
نسخه جدید برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا براتون اتفاق افتاده کلی SMS داشته باشید بعد به هر دلیل اونا پاک بشن و یا گوشی خراب بشه بخواید اون فلش کنید و در نهایت از دست دادن کلیه SMS ها !
اگه از روی فایل MDSM_FAT_FILE و MDSM_MSG_BLK_FILE و mdsm_file توی شاخه a/mobile روی گوشی یه کپی روی سیستم بگیرید و بعد از ، از دست دادن SMS ها دوباره اون و تو همین شاخه کپی کنید کلیه SMS های شما به inbox , draft , outbox روی گوشی بر می گرده.