popo_p990
ممنون که بچه ها رو راهنمایی میکنی
Printable View
popo_p990
ممنون که بچه ها رو راهنمایی میکنی
سلام بچه ها خداییش من که از p990 خیلی راضیم.فقط یه مشکلی دارم.من چند تا برنامه نصب کردم تو گوشی ولی
نمیدونم تو کجا ذخیره میشه اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه که نرم افزارهایی که ما نصب میکنیم تو کدوم
قسمت گوشی ذخیره میشه.واسه K750 که تو Application ذخیره میشه و من اصلا Application این گوشی رو
نتونستم پیدا کنم. راستی من منوی گوشی رو دادم بیرون واسم تنظیم کردن چون وقتی خریدم اصلا نمیتونستم
تنظیمات گوشی مثل عوض کردن آهنگ رو انجام بدم یعنی اصلا قسمتی واسه این کار نداشت.
در هر صورت ممنون میشم به سوالم جواب بدید...
آره باتریشو که درآری نوشته ساخت فرانسه.سریالشم یکی بود.موبایل فروشه هم آشنا بود.نقل قول:
گفتم که چینیش 40 تومن ارزون تره. اگه همه چینی هستن خوب همه باید یه قیمت باشن دیگه!!!!
مرسی ..........................نقل قول:
اصولا در قسمت Tools ذخیره میشهنقل قول:
ممنون از جوابت یعنی نمیشه روش برنامه نصب کرد؟!!!نقل قول:
اگه میشه پس این برنامه هایی که من نصب کردم کجاست؟!!!!!!!!!!
میشه نصب کرد ولی چون ختما منوی گوشی رو دستکاری کردن انقدر باید بگردی تا پیدا کنینقل قول:
akharin firmware p990 chie?
age khastim bekharim az koja befahmim firmwaresh chande?
koja akharin firmware ro nasb mikonan?
اقایون من میخوام p990i بگیرم.شما به عنوان کسانی که بایاین گوشی کارکردید آخرین توصیه هارو قبل و موقع خرید به من بگید.که مثلا من چه چیزهایی رو باید موقع خرید چک کنم و به چه نکاتی توجه کنم تا سرم کلاه نره.
اینم لیست آخرین Update Version ها برای P990 ساخت جاهای مختلف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن Firmware خود می توانید اکه Flip بسته است بدین صورت عمل کنید :
اول دکمه More بعد Status
Flip باز :Main Menu را بیاورید بعد بالا سمت چپ Main menu منو را پایین آورده و بعد System Information را انتخاب کنید.