فارس روید که سرورش روی ایرانه یک سرور خارجی تست کنید همین امروز رام الجی میخواستم دانلود کنم بالاتر از 500 کیلو نمیرفت اما تا سرور ایرانی رو برای دانلود میذاشتم میرفت بالای 1 مگ مهم سرور خارجی هست نه داخلینقل قول:
Printable View
فارس روید که سرورش روی ایرانه یک سرور خارجی تست کنید همین امروز رام الجی میخواستم دانلود کنم بالاتر از 500 کیلو نمیرفت اما تا سرور ایرانی رو برای دانلود میذاشتم میرفت بالای 1 مگ مهم سرور خارجی هست نه داخلینقل قول:
الان ای پی من با 5 شروع میشه از سرور الجی قایل دانلود نیست این لینک برام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما با اینترنت بیست نت راحت لینک دانلود میره برای دانلود با سرعت 1 مگ بر ثانیه!
دو مورد اول رو باهاشون تماس داشتم بد نبودند البته یادمه طاهری میگفت: خب برو از یه جای دیگه اینترنت بگیر، زنیکه آخه این شد حرف!نقل قول:
و اینکه خود طاهری می گفت پشتیبانیمون حالیشون نیست در حد بوق... خاک تو سری ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم دانلود از یه سرور خارجی
از این لینک مثلا یا مشابه خواستید چند سرور دیگه میدم شما تست کنید نه هر لینکی اسیاتک فقط خوبه!نقل قول:
بظور مثال این لینک
اون لینک سرور الجی هم تست میکردید که برای اسیاتکی ها قابل دانلود نیست!! ولی برای اینترنت دیگه دانلود میشه! حداقل برای بنده اینجوریه!!
راه مبارزه فقط و فقط همینه اینایی که میگن فایده نداره باعث وضع الان مملکت شدندنقل قول:
.....حذف شود....نقل قول:
نقل قول:دقیقانقل قول:
اگر طرف بیاد بگه پهنای باند نداریم خیلی بهتر از اینه که یه مشت حرف مسخره تحویلت بده
به هر حال دوستان پی گیر باشید ما هم در نتیجه کار قرار بدید چون اگه بدونیم یک نفر به نتیجه ای رسیده با چه مکالمه ای هر فرد دیگه هم میتونه همینکارو بکنه تا بلکه نتیجه بخش باشه.نقل قول:
دقیقا منم همین رو میگمنقل قول:
باید پیگیر شد