اول یه عکس از مشخصات خطت توی مودم بذار مشخص شه خطت 9 مگ میکشه یا نهنقل قول:
Printable View
اول یه عکس از مشخصات خطت توی مودم بذار مشخص شه خطت 9 مگ میکشه یا نهنقل قول:
سلام به دوستان
چند صفحه قبل دیدم راجع به MTU بحث شده.
با دستور زیر میتونید MTU سرویس خودتون را مشخص کنید.
که در اینجا 1272 MTU سرویس من هست.کد:ping 8.8.8.8 -f -l 1272
شما با عددهای بالاتر امتحان کنبد اگه این عبارت ظاهر شد.
باید از عدد بالا کم کنید ولی اگر راحت پینگ کرد و packet loss نداشتید باید عدد بالاتری وارد کنید تا جایی که عدد بعد از اون را ارور بالا را بده و نتونه پینگ کنه.کد:packet need to be fragmented
بیشترین عددی را که بدست آوردید روی مودم خودتون تنظیم کنید.
برای من که خیلی روی پینگ تاثیر گذاشت.
امیدوارم که به کارتون بیاد.:n16:
سلام دوستان
یک سوال دارم خط من مدت هاست رو ۹مگ بسته شده و تا حدود ۲ هفته پیش سرعت دانلود روز و شب حدود ۹۰۰kbps حتی گاهی بیشتر بود. ولی الان ۵ دقیقه که از شروع ساعت رایگان میگذره سرعت دانلود میاد زیر 20kbps و خیلی وقت ها هم میاد رو ۰ و تایم اوت میده اصلا کاملا ناپایدار.(تا ساعت ۲:۰۴ دقیقه سرعت دانلود حدود ۹۰۰kps و به صورت ناگهانیاین اتفاق میفته نه به تدریج)
قبلنا اصلا اینجورینبود
میخواستم بدونم برای همه ی عزیزان اینجوری شده ؟!
یاحق
sent from my Nokia 3310
هر عددی رو از اون طریق به دست میاری باید +28 کنی mtu میشه 1272+28=1300. پارس آنلاین mtu رو روی 1300 گذاشته .نقل قول:
روی پینگ هم تاثیر داره همونطور که گفتی.
دوستان بنده میخوام از پارس آنلاین اینترنت سفارش بدم ، ۲۵۶ محدود با ۵۱۲ محدود طی روز سرعتشون فرق داره ؟ :n12: اگه فرق داره هرکدوم سرعتشون چقدره ؟
ممنون:n12:
سلام دوستان. من میخوام واسه گیم آنلاین از پارس بگیرم چند تا سوال دارم
1 حجم دزدی نداره؟
2 سرویس گیمش چطوره؟
3 سرعت شبانش برای تا ماهانه 15 گیگ چقده؟
برای من هم همین مشکل پیش اومده. از حدود 2 هفته پیش. منتها فرقش با مال شما اینه که سرعتم بعد از شروع ساعت رایگان میآد روی 250 تا 300 کیلوبایت. وضعیت شما ظاهراً خیلی بدتره. واسه من یه اتفاقی هم که افتاده بود این بود که از حدود ساعت 9 شب به بعد پینگم از سرورهای خارجی و داخلی شروع به بالا رفتن میکرد جوری که ساعت 2 نیمه شب پینگ داخلیم از حتی سرورهای خود پارسآنلاین هم به بالای 160 تا 170 میلیثانیه میرسید. پینگ سرورهای خارجی هم حداقل 350 میلیثانیه بود. زنگ زدم هر دو مشکل رو به پشتیبانی گفتم. راجع به کم شدن سرعت که بهونه کم بودن پهنای باند مرکز مخابراتی رو آورد که البته چرنده. چون به قول یکی از دوستان، پهنای باند که یه دفعه از یه تاریخی کم نمیآد. به تدریج با افزایش مشتری سرعت هم کمتر میشه. ولی پینگم درست شده.نقل قول:
الآن نمیدونم چطوری شده ولی حتی تو اوج مصرف رایگان شبانه یعنی ساعت 2 تا 3 هم پینگم از سرورهای داخلی حدود 30 تا 40 میلیثانیه و سرورهای خارجی هم روی 150 تا 250 میشه. ولی سرعت دانلود محدود باقی مونده.
سلام بچه محلنقل قول:
خوبی؟ آره منم هفت تیرم
من 2ماه و نیمه از شر مخابرات خلاص شدم و اومدم پارس
واقعا عالیه
تا الان نه قطعی داشته نه چیزی...
فقط بعضی وقتا افت سرعت...
نه حجم دزدی ندارهنقل قول:
سرویس گیمش رو که فعال کنی پینگت یه خورده فقط میاد پایین که همونم تاثیر میذاره
شبانه هم شبی 4-5 گیگ "حداقل" میتونی دانلود کنی
دوستان. از کجا میشه فهمید که سرویس ADSLی که داریم سرویس گیم هست یا سرویس معمولی؟