سرویس من 1 مگ 3 ماهنقل قول:
سرعت روزانه تا چند وقت پیش تا 900 راحت میرفت الان چند روزی هست که تا 300 میاد (بعد از آخرین قطعی و خرابی پارس انلاین اینطور شد )
سرعت شبانه بین 70 تا 120 متغیره
Printable View
سرویس من 1 مگ 3 ماهنقل قول:
سرعت روزانه تا چند وقت پیش تا 900 راحت میرفت الان چند روزی هست که تا 300 میاد (بعد از آخرین قطعی و خرابی پارس انلاین اینطور شد )
سرعت شبانه بین 70 تا 120 متغیره
مرسی داداش :n12:نقل قول:
فقط یادت باشه اگه سرعت بالا میخوای باید پیگیر باشی اگه بشون گیر بدی و هی زنگ بزنی پشتیبانی برات درستش میکنن
شماره پشتیبانی مگه 4499 نیست ؟
واسه من چرا کلا بوق آزاد میخوره بعد قطع میشه !!!!!
فکر کنم 82201 باشهنقل قول:
دوستانی که 1 مگ دارن لطف کنن یه تست سرعت بزارن
ممنونم:n16:
سرویس 512 که روی 9 مگ بسته شده ( پارس انلاین در منطقه ما شدیدا کمبود پهنای باند داره صبح تا ظهر خوبه از ظهر تا فردا صبح اینجوریه بهم هم گفتن درست نمیشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجایی مگه شما؟نقل قول:
مگه دست خودشون که درست نمیشه برو 195.ir شکایت کن چند روزه درست میشه حداقل سرعت اسمی رو باید بهت بدن
این یه فاجعس...نقل قول:
رفتم نمایندگی پارس آنلاین اینترنت بگیرم تا وارد شدم منشی بهم گفت اسمتو مینویسم تا 4 هفته دیگه نوبتت بشه... حالا هم پول 6 ماه یا 1 سال اشتراکو بده! چون برامون ماهیانه نمیصرفه از مشتری پول بگیریم.
شیراز هستم پشتیبانی اینجا و مرکز تهران هم نتونست کاری کنه بهانه شون هم این بود که خط نویز داره اما بعد که خط را روی 7 و 4 مگ گذاشتند دیدند نه تنها درست نشد بلکه سرعت زیر یک کیلوبایت هم پایینتر اومد سرعت اسمی بدرد من نمیخوره من روی حساب اینکه خط را روی 9 مگ میبندن از پارس انلاین سرویس گرفتم خدا رو شکر یکماهه گرفتم حجمم هم دیگه تمومه شنبه میگم پورت را جمع کنندنقل قول:
6 ماه و یکسال ریسکش ریاده من خودم هیچوقت از هیچ شرکتی 6 ماهه و یکساله نگرفتمنقل قول: