متاسفانه تا تعطیلاتی مناسبتی میشه کیفیت اینترنت افت میکنه پینگ بالا میره و بسیاری سایت ها اصلا باز نمیشن.
Printable View
متاسفانه تا تعطیلاتی مناسبتی میشه کیفیت اینترنت افت میکنه پینگ بالا میره و بسیاری سایت ها اصلا باز نمیشن.
من نمیدونم چرا اینا که نمیتونن همه شهرها رو به درستی پوشش بدن الکی بهشون مجوز میدن چون پای پول درمیانه نه خدمات رسانی صحیحنقل قول:
الانم یواش یواش ریزش مشترک دارن برای همینم طرح های ویژه گذاشتن تمام شرکتها با اومدن بسته های اینترنتی موبایل بنابراین باید تا جایی که میتونن مشترک رو راضی نگاه دارن وگرنه به ضررشون تموم میشه درست مثل بلایی که سر دیال آپ اومد. چند روز پیش دوستم رفته بود برای سوال در مورد سرویس های یک شرکت اینترنتی به پاش افتادن که بیا سرویس ما رو بخر چنانه و چنونه که گفت دیگه نمیدونستم چی بگم بالاخره به یک بهانه ای در رفتم یک کاری میکنن که همونجا دست تو جیبت کنی ازشون سرویس بگیری از بس که التماست میکنن. قبلش جالب بود تا همین یک سال یا دو سال پیش میگفتن وقت نداریم خودتون نگاه کنین از سایت و همینی که هست ولی الان بر عکس شده.
دوستان اسیاتکی
این سرویس های شبانه 4 مگ ..نامحدود شبانه 2تا8 ایا سرعت دانلود تو ساعات شبانه همون 400 کیلو هست یا کمتر میشه
ضمنا ایا محدودیت تو حجم مصرفی هم دارن ..یعنی از یک حدی بیشتر دانلود کنیم محدود میکنن یانه
.....حدف شود.....
آیا آن روز میرسد که ما محتوای آنلاین 4k بدون تیک و نامحدود نگاه کنیم شاید صد سال دیگر شاید فعلا هیولای حجم پیکر سنگین خودش را بر روی اینترنت مملکت انداخته.
result/5833873876] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]نقل قول:
نقل قول:
داداش خیلی خیلی محبت کردی
فقط ی سوال
خطت رو روی چند بستن؟؟؟
میشه از وضعیت مودمتم ی شات بزاری
آقا من از پارس انلاین بیام اسیا تک؟؟؟
اخه سرویس ها پارس انلاین دائم عوض میشه و سرویسای خوبشو برمیداره
مثلا 128 نامحدود یکساله میخوام که اسیا تک داره ولی پارس انلاین نداره
به نظرتون بیام اسیا تک؟؟؟
ممنون
نامحدود آسیاتک به درد نمی خورد، الان تنها سرویس آسیاتک که ارزش خرید دارد سرویس 18 ماهه عصرانه با 100 گیگ حجم عادی و 265 گیگ از ساعت 4 تا 8 عصر با قیمت 100 هزار تومان است. اگر کاری ندارید که به پینگ حساس باشد این سرویس برای شما مناسب است.نقل قول:
خط و وی 10 مگ بستننقل قول:
خطمم از نظرنویز خوبه و تا 17 مگ جا داره