آره بابا خیلی تاثیر داره من خودم چندین بار امتحان کردم سرعت سرور های داخلی و خارجی با تغییر mtu عوض میشدنقل قول:
فکر نکنم پارس روی 1300 باشه آخه اون کارشناسی که من باهاش صحبت میکردم کارشناس لایه بالا بود خودش میگفت 1380 بهترین حالت
Printable View
آره بابا خیلی تاثیر داره من خودم چندین بار امتحان کردم سرعت سرور های داخلی و خارجی با تغییر mtu عوض میشدنقل قول:
فکر نکنم پارس روی 1300 باشه آخه اون کارشناسی که من باهاش صحبت میکردم کارشناس لایه بالا بود خودش میگفت 1380 بهترین حالت
نقل قول:این سایته مقدار MTU رو از مقداری که تو رجیستری ویندوز ثبت شده نشون میده. ویندوز هم به شکل خودکار، MTU مودم رو میگیره. اگر چه به صورت پیشفرض MTU ویندوز برای یه شبکه PPPoE همون 1500 اه. اما ویندوز خودش رو با مودم تنظیم میکنه.نقل قول:
من توی مودم تغییر دادم ولی همچنان این سایت 1300 نشون میده . مودم tplinkنقل قول:
پ . ن : الان که امتحان کردم هر عددی توی مودم زیر 1300 بذارم توی این سایت هم تغییر میکنه ولی بالای 1300 مثلا 1480 که میذارم این سایت همون 1300 نشون میده
یکی یه توضیح قانع کننده داره؟
این وی پی n که میگید سرعتو در ساعات رایگان همچنان بالا میبره به ما هم بدید:n15:
پست قبلی من رو بخون. اونجا توضیح دادم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: احتمالاً اشتباه من این بوده که فکر میکردم این سایت مقدار MTU رو از تنظیمات ویندوز میخونه. اما ظاهراً با صحبتای شما، داره MTU رو از رو مشخصات کل مسیر درمیآره. وقتایی که شما MTU روی مودم رو 1300 به بالا میذاری، MTU پارسآنلاین رو که 1300 در نظر میگیره. وقتی هم که شما MTU رو تو مودم کمتر از 1300 میذاری، اون MTU مودم رو که حالا کمترین MTU تو مسیر به حساب میآد رو به عنوان MTU مسیر نشون میده.
منطور من اینه که اگه این سایت mtu ثبت شده توی رجیستری رو نشون میده چرا پس وقتی توی مودم بالاتر از 1300 میذارم این سایت همچنان 1300 نشون میده ولی وقتی پایینتر میذارم همون مقذار ثبت شده توی مودم رو نشون میده؟ یعنی فقط وقتی توی مودم پایینتر از 1300 بذارم توی رجیستری ثبت میشه ؟:n13:نقل قول:
:n13:
محتوای مخفی: MTU : 1300
محتوای مخفی: MTU : 1500
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من اینه :نقل قول:
MTU = 1040
اشتباه از من بود. من فکر میکردم که این MTU رو از تو تنظیمات ویندوز درمیآره. ظاهراً MTU رو همون جور که تو اون پست نوشتم از کمترین MTU اجزای مسیر درمیآره. خوب وقتی که شما تو مودمت MTU رو بالاتر از 1300 تنظیم میکنی، MTU مسیر معادل MTU تجهیزات خود پارسآنلاینه. اما وقتی شما تو مودم MTU رو میذاری کمتر از 1300 حالا MTU مسیر میشه همین MTU مودمت که کمترین MTU مسیر محسوب میشه.نقل قول:
mtu رو توی مودم 1500 گذاشتی توی اون سایتی که گذاشتم هم 1500 نشون داد؟نقل قول: