48 ساعت کجا بود برادر من! الان 1 ماهی میشه این مسخره بازی رو راه انداختن! الان 10 دقیقه هست پشت آهنگ زیبای پشتیبانی هستم کسی جوابگو نیست! همین الان هم قطع کرد!نقل قول:
من که این دوره تمام بشه دیگه تمدید نمیکنم!
Printable View
48 ساعت کجا بود برادر من! الان 1 ماهی میشه این مسخره بازی رو راه انداختن! الان 10 دقیقه هست پشت آهنگ زیبای پشتیبانی هستم کسی جوابگو نیست! همین الان هم قطع کرد!نقل قول:
من که این دوره تمام بشه دیگه تمدید نمیکنم!
سلام
می خوام ببینم تو شاتل طولانی ترین مدت محدودیت ماله کیه؟
من با سرویس یک مگ 14 روزه محدودم
محدودیت ها معمولا چندماهست. تاره اولشه دوست عزیز.فعلا هم همیشگی شده ظاهرا!:41:نقل قول:
این شاتل طرحی واسه ترافیک رایگان نداره ؟
9 تیر خبری نیست ؟ مبعث رسول اکرم هستش .
مشترک گرامي،نقل قول:
علاقهمندیم به اطلاع برسانیم، به مناسبت میلاد مسعود امام علی (ع) و مبعث پیامبر اکرم (س) شاتل، چنانچه در دوره ی زمانی 4 تیر ماه تا 12 تیر ماه برای خرید ترافیک اضافی اقدام فرمایید، در ازای خرید هر پکیج 3 گیگ، 3 گیگ ترافیک رایگان به مناسبت جشنواره عید تا عید از سوی گروه شرکت های شاتل برای دوره ی فعلی سرویس شما به شما اختصاص خواهد یافت که می توانید از آن در دوره ی حاضر سرویس خود بهره گیرید.
گفتنی ست، این پروموشن شامل شهرهای تهران، کلیه ی شهرهای استان اصفهان، کرج، اردبیل، پارس آباد، گرمی، نمین، مشکین شهر، دماوند، فیروزکوه، شهریار، اسلامشهر، قرچک، ورامین، بیرجند، مشهد، نیشابور، اهواز، دزفول، سمنان، شاهرود، مهدی شهر، زاهدان، شیراز، قزوین، محمدیه قزوین، قم، کرمانشاه، رشت، کلیه ی شهرهای مازندران، اراک، همدان، کلیه ی شهرهای استان کرمان، ارومیه، میبد و ساوه خواهد بود.
با آرزوی موفقیت و شادمانی برای شما
این که ترافیک رایگان نیست .نقل قول:
گیگی 2500 تومن هست :31:
گیگی 5000 تومنه یا 2500 تومن ؟نقل قول:
شاتل در سال شاید یکی دو بار ترافیک رایگان بدهد و در بقیه موارد ترافیک تخفیفدار محدودیتدار است (در همان دوره باید مصرف شود)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطع شدن پی در پی اینترنت!!! واثعا مسخرست
راستی اخرین اتصال رو دقت کنید
نوشته ساعت 7:56 اما هیچ دانلود و اپلود رایگانی استفاده نشده! در حالی که تموم حجمی که توی اون چند دقیقه دانلود کردم رو از ترافیکم کم کرده
دست کم دانلود 30 ثانیه بعد از کانکت شدن دوباره شروع میشه من خودم جلوی سیستم بودم یعتی راس ساعت 7:57 دانلود شروع شد اما تا ساعت 8 هرچی دانلود شده از ترافیکم کم کرده
این کثافت ها معلوم نیست از ساعت چند تا چند دانلود رایگان دارن 4 دقیقه دانلود با اشتراک 2 مگ یعنی 60 مگ از ترافیک دود میشه میره هوا
از اون طرف دیگه هم خدا میدونه دانلود رایگان ساعت چند شروع میشه
سلام
یه سوال !!
برا شماهایی که 2 مگ دارین شبا مجانیه دانلود یا از حجم کم میشه ؟؟