سلام دوستان
یه ایکس باکس الیت دارم ؛
به نظرتون اگه بخوام بفروشم چقدره؟
هارد 120 گیگش خراب شده بود و بدون هارد میخوام بفروشم؛در عوضش یه دسته ی اورجینال + LT3 هم داره؛
سلام دوستان
یه ایکس باکس الیت دارم ؛
به نظرتون اگه بخوام بفروشم چقدره؟
هارد 120 گیگش خراب شده بود و بدون هارد میخوام بفروشم؛در عوضش یه دسته ی اورجینال + LT3 هم داره؛
سلامنقل قول:
بذار اول gta V بیاد ،تمومش کن بعد بفروشش :دی
.
.
حدود 600 اینا ازت بر میدارن
دوست عزیز ،خرید و فروش در اینجا ممنوعه:n01:نقل قول:
سلام دوستان
میشه به Xbox کیبرد و موس وصل کرد ؟
salam دوست مننقل قول:
همینطوری نمیشه-یه دستگاهی هست که باهاش میتونی موسو کیبوردو به 360 وصل کنی ولی این دستگاه تو ایران نیست و قیمتش هم خیلی بالاست
دوستان یه سئوال داشتم درباره بازی های ایکس باکس
این DVD های آبی رنگ، با این نقره ای هاش فرقی میکنه؟ فرق میکنه کودوم نوعش رو بذاریم توی دستگاه و بازی کنیم؟ اگه اشتباه نکنم آبی هاش کپیه، و نقره ای هاش شرکتی. فرقی بین این دو نوع نیست؟ اگه نوع خاصی رو استفاده کنم- مثلاً کپی- آسیبی به لنز و اینا نمیزنه؟ یا اگه از هردو نوعش قاطی استفاده کنم؟
من یه بار یه مشکلی پیش اومده بود برای دستگاهم که هیچ بازی ای رو نمیخوند. درایورش رو عوض کردم، 75 تومنم خرجش شد، و درست شد. دلیل این هم این DVD ها بوده آیا؟ و کلاً دلیلش چی بوده؟ چه کنم که دیگه اینطوری نشه؟
ببخشید سئوالام یه خورده زیاد بود!:n16:
حالا یه سوال دیگه ...نقل قول:
چرا گرونه ؟
+
بازی به دسته حال میده ؟
مثلاً اگه بخوای یکی رو بکشی یا دوربین رو موقع ماشین بازی تنظیم کنی، بدون موس که نمیشه :n03:
سوال ،سواله .دیگه ببخشید نداره رفیق :)نقل قول:
فرقی نمیکنه-من خودم نزدیک 4 ساله بازی کپی میذارم تو کنسول
بیشترش هم از این بنفشا بوده به قول شما
فقط یه بار یه بازی خریدم از این playboxها حسابی صدای درایوم دراومد و ترسیدم و از اون موقع به بعد دیگه از این نوع دیسکها نخریدم-فکر نکنم دیگه باشه-این شرکتیا هم تابحال نخریدم
فکر نکنم مشکلی پیش بیاره-در ضمن شرکتی هم پیشنهاد نمیشه-بازیو انگولک میکنن
تا پارسال قیمتش 110 دلار بود-با دلار 3 تومنم حساب کنی میبینی خیلی زیاد درمیادنقل قول:
+
منم اولاش با دسته نمیتونستم زیاد بازی کنم،الان بهش عادت کردم و خیلی بیشتر از موس و کیبورد حال میده چون هم ویبره میده وسط بازی :دی-هم همه ی دکمه ها دم دستته
در ضمن برای تیراندازی و ... هم خودش aim میکنه و کارو راحتتر میکنه
نقل قول:
:n05:
میدونی چیه ...
مثلاً اگه می خوام دید بهتری نسبت به صحنه داشته باشم، موس لازمه . نه ؟
+
حافظه 512 برای رم کم نیست ؟
نه :دینقل قول:
درسته موس یه چیز دیگس ولی به گیم پد هم عادت کنی عین موس میشه برات :)
میخوای کنسول بخری؟بازیهایی که رو کنسول اجرا میشن راحت و بدون دردسرن ،برای رم هم خیالت راحت-درسته زیاد نیست ولی اذیتت هم نمیکنه
نمی دونم کارته گرافیک ( 7970 ) بخرم یا کنسول ( XBOX ) ( اگه بخوام کنسول بخرم فقط بخاطر GTA Vـه )نقل قول:
البته می دونم اینجا تاپیک مشاوره نیست .
پس بهتره برای بحث در این مورد، تاپیک جدا بزنم :n26:
یه سوال دیگه :
XBOX بهتره یا PS3 ؟
با تشکر و عرض پوزش بخاطر خارج کردن تاپیک از مسیر اصلی
-:- -:- -:-
" اگه بی ارتباط با تاپیک هست، حذف شود "