خیلی باحال گفتی :دینقل قول:
کلا وضعی دارند اینها هان. تو همون ترکیه یک سریشون بدحجابند. خود ترکها میگند اینها دیگه چه کلونی هستند؟ چه فرقه و مذهب جدیدند؟
طرف خودش رو خفه کرده از آرایش بعد یک حجاب ناقصی هم داره. حالا با همسرش هست و...کاری ندارم. از یک طرف میگه فقط من خدام (اصلا ته تیپ و...) از طرف دیگه میگه من بیاد خدام.
یا مذهب یا بی مذهب چیز من درآوردی ترکیبی این وسط جهل هست. خود مسلمونها اینجوری نیستند.
خدایی من دیدم طرف اینقدر عقده ای و محروم بوده که صبح با مشروب آمده سر میز صبحانه هتل طرف بعد دعوا کرده با خدمه که حق منه اصلا پول میدم....
دیدم دو خانواده کامل ایرانی با هم رفتند ترکیه و به رستوران و رقاص، سر اینکه کدوم میزشون به رقاصه نزدیکتر باشه جلوی همه (ترک، توریست خارجی...) دعوا و زد و خورد...
گفتم مشکل عمیقه، مثالی که من زدم در صفحات پیشین راجب رانندگی و اینترنت خدایی صدق دارد فرهنگ و رفتار و شعور مرتبط هست اینکه من فرهنگ رانندگی ندارم بنابراین اینترنت دارم یا ............همش دروغه. شخصیت شخصیت هست چه در فضای مجازی خودشو نشون میده چه در حقیقی.
کسی که عقده و کمبود داره همه جا هست سر اینترنت و دانلود بگیر تا خوردن غذا و واستن در صف نذری
کسی که همش کارش از زندگی شده دانلود هر شب هر حجم نامحدود و.... نشانه بیماری هست. از قدیم گفتند نه افراط نه نفریط ما نمیگیم دانلود نه فلان نه اما نرمال. بیچاره عقده داره زودتر فلان فیلم ببینه حتما تو فامیل و دوست و آشنا بگه اینو دیدی؟ من زودتر دیدم و....احساس پز دارد؟ فرهنگ غرب فقط دانلود هست؟؟؟ از دنیا فقط همینو فهمیدی که به روز بودن فقط دیدن و دسته کوبیدن؟
طرف میره و میبینه اینترنت در متروی دروازه دولت فرودگاه دبی .....سرعت بینهایت هست. حتما دانلود هم باید باشه؟
بخدا محدودیت و خود حکومت را بردارند اما مشکل مردم حل نمیشه. هر فرد از خودش باید شروع کنه. اینترنت سرعتش کم شد حجم کم شد به جهنم به درک من هم استفادم دانلودم کم هست و میشه.
مگه هر چی در دسترس هست باید دانلود بشه؟ یا آرشیو بشه؟ الان طرف میگه به تو چه. پس بسته اینترنت رو قطع میکنند محدود میکنند هم به تو چه برای چی اینجا سر و صدا میکنی.
اما با نظر دوست بالا موافقم باید این قطعی محدودیت جریمه گرانی هر چی....متخص آن فرد باشد نه جمعی و منطقه ای.