انشالله تا اخر خردادماهنقل قول:
Printable View
انشالله تا اخر خردادماهنقل قول:
بي زحمت ٢تا سوال ديگه
١- از 4G شهر زنجان خبري نيست؟
٢- آيا جاده ها هم زير پوشش ميرن؟ مثل همين جاده تهران-زنجان
پس چرا با سرچ شبکه ۴جی پیدا نمیشه؟!نقل قول:
سلام آقا رضا شیراز پوشش ضعیف هست مخصوصا جاهای شلوغ شهر که انتظار میرفت اول این مکانها تری جی بشه اما متاسفانه پوشش اصلا خوب نیست..آیا تاریخ مشخصی برا رفع این مشکل هست و کی پوشش صددرصد میشه..ممنون
سلام آقا رضا
در مورد 4G در منطقه گرمدره كرج برنامه اي داريد ؟
دو روز قبل چند ساعت اول صبح LTE بود ولي بعدش ديگه نيومد.
آقا رضا 3g ایرانسل برای شهر میمند فارس کی فعال میشه؟متشکرم.
آقا رضا اگه به شبکه ملی اطلاعات وصل بشه تمام سایت های خارجی و برنامه های چت فیلتر میشه یا نه
سلام. نه سایتهای خارجی فیلتر نمیشود. بلکه اگر سایتی فیلتر شود نفوذ از شبکه ملی با فیلتر شکن به شبکه جهانی با مشکلات زیادی خواهد بود. نرم افزار مخصوصی طراحی شده است. که برای قشر خاصی این محدودیت را از بین میبرد.نقل قول:
بله . در حال تست هستیم. اگه مشکلی نباشد تا خرداد وصل خواهد شد.نقل قول:
1- در حال تست هستیم. در برخی نقاط شهر قابل استفاده است.نقل قول:
2-ورودی و خروجی شهرها بله ولی کلا نه همه راه ها
در حال تست است. در برخی نقاط ولی زمان رسمی را متعاقبا اعلام خواهم کرد.نقل قول:
جهت بررسی به همکاران ارجاع دادم.نقل قول:
آقا رضا خسته نباشید شنیدم بعضی جا ها بچه ها رایتل شبکه 4G پیدا شده.در حال راه اندازی هست یا خیر
بله حق با شما است .در اکثر مراکز استان ها مشکل داریم. قرار بر اخر اسفند ماه بود که نرسیدند ولی حداکثر 60 روز دیگر مشکل مراکز شهرها حل خواهد شد.نقل قول:
برنامه ها بویژه وایبر خیلی مشکل داره یا پی وی ارسال نمیشه و کندی سرعت داره به خاطر شبکه ملی هست
سلام شهرستان های استان هرمزگان کی 3Gمیشن ?
شما همین الانشم به شبکه ی داخلی وصل هستی!نقل قول:
ولی یک عده عمدتا برای کاربرد اداری صرفا سرویس شبکه ی داخلی رو دارند که اتفاقا سرعت و پینگ خوب + هزینه ی پایینی هم براشون داره. این دسته استفاده کننده ها نمیتونن از ف شکن استفاده کنن
اما کاربری که سرویس عادی داره همزمان هم به اینترنت متصله و هم به شبکه ی داخلی و امکان استفاده از ف شکن داره
بله. با ست شدن کامل شبکه وضع بدتر هم خواهد شد.نقل قول:
بله. اکثر یوزرها الان از شبکه ملی به صورت ضعیفتری استفاده میکنند. در شبکه ملی فیلتر شکن معنا ندارد.نقل قول:
یعنی برنامه ها از کار میوفتن چیلتر ها و برنامه های چت منظورمه
سعی براین است که نگذاریم مشکلی پیش اید ولی در عمل این مشکل به وجود خواهد امد. وجود کش در لایه 3 و سرعت بالای فیلترینگ حتی اینترنت 100 مگ هم را زمین گیر میکند.نقل قول:
سلام. ممنون. رایتل به شدت کار را در مراکز استان ها جلو برده است. در تبریز و قمو کرج و تهران در حال تست هستند. و تا خردادماه هم عملیاتی میشود.نقل قول:
آقا رضا میشه یک بار مفصل توضیح بدید این شبکه ملی اطلاعات چیه و چه تاثیری رو اینترنت داره:n16:
سرعت سایتهای داخلی به شدت بالا میرود. سرعت دانلود از سرور داخلی 10 برابر سرور خارجی خواهد بود. پینگهای کم و بدون تایم اوت از نشانه های شبکه است.نقل قول:
میشه یکم در این مورد بیشتر توضیح بدید. مثلا چه اثری روی یک ارتباط SSH از داخل به یک سرور خارجی خواهد داشت؟ ممنوننقل قول:
سلام
مهندس رضا جان تجهیزات بروجرد نصب شد؟؟؟ به اخر هفته رسیدیم
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا رضا شما که با مدیران و مسئولین شرکت در ارتباطی لطفا بهشون بگید کاربران زیادی درخواست دارن بسته های نامحدود شبانه برگرده...
تابستان سال قبل هم عرض کردم شبکه ملی شبکه ای است که تمام سایتهایی که در داخل ایران میزبانی میشود را به هم وصل کرده و با روترهایی که در زیر ساخت در هر استان است توسط تهران هولدینگ میشود. این هولدینگ به این صورت است که شما وارد سایت گوگل میشوید سرچ میکنید ایرنا . این روتر بدون معطلی شما را بدون عبور از فیلترینگ هوشمن به شبکه داخلی وصل میکند . پس شما احساس چالاکی در شبکه میکنید چون هیچ نظارتی از قبیل رمز نگاری و فیلترینک عکس ها و فایل های فلش وجود ندارد. برعکس شما از سایت خارجی سرچ میکنید پس از عبور از گیت وی اصلی زیر ساخت و فیاترینگ هوشمند شما با سرعتی پایین تر قادر به دریافت اطلاعات هستید. چون سرعت کش فیلتریگ معادل 100 مگا بیت است ودر ایران هیج کس چنین سرعتی ندارد. پس ار عبور از گیت توسط هلدینگ شما به لایه مویرگی وصل میشوید. سپس یه خود یوزر میرسد. کندی وایبر هم مربوط به فیلترینگ هوشمند و شبکه ملی است. چون سرعت شما را به شدت کاهش میدهد. تنها نرم افزار خاصی وجود دارد که قابل اجرا در اندرویید و مک و ویندوز است که عبور از گیت وی اصلی را تعدیل میکند که هم اکنون به صورت ازمایشی در دست برخی از نمایندگان است.نقل قول:
شرکت اگه بسته ها را گران نکند بهتر از ارایه بسته شبانه است.نقل قول:
وضع همراه اول و رایتل تو محل ما داغونه اون از رایتل که سیگنالش -91 هست اون از 3G همراه اول که از دکل دور میشی میره رو 2G سرعت 1 کیلوبایت.نمیدونم من با پیمانکاری که داشت رو سایت کار میکرد پرسیدم گفت این الان 3G هست.بعد که رفتن اومدم روبروی دکل آنتن پر بود وقتی از دکل یکم دور میشدم آنتن ضعیف میشد بعد رفتم خونه آنتن خالی میشد لب پنجره یکی آنتن داشت بزور.آقا رضا مشکل از چیه
اقا رضا شرکت اگه بخواد بسته های روزانه را گران کند در توان مالی خیلی از مردم نیست! ..بالاخره با راه افتادن شبکه ملی هزینه ها هم یه مقدار باید کمتر شود.نقل قول:
ولی ما حاظریم قیمت بسته های نامحدود شبانه یه مقدار گرانتر شود تا مجدد ارائه شوند.
+
در رابطه با شرکت ایرانیان نت اخبار جدیدی ندارید؟ قرار بود اواخر سال 93 در بعضی شهر ها از جمله مشهد ارائه سرویس کند ولی ازش خبری نشد...
+
در رابطه با شبکه ملی , شرکتها تعرفه های جدا براش ارائه میدهند یا با همین قیمت گزاف به مردم تحویل میدهند؟
شاید سایت هنوز به بهره برداری نرسیده . چراغ rru ها در شب روشنه یا نه. اگه صدای بیپ از سایت به صورت ممتد شنیده میشود نشانه تست و در صف انتظار بودن لینک است. اگ متوجه نشدید از قسمت بالا و پایین سایت عکس بگذارید تا بگم.نقل قول:
خلاصه عرض کنم قیمت پایین نخواهد امد . ایرانیان نت هم کار جدی تا حالا انجام نداده است.نقل قول:
سلام
مهندس رضا جان تجهیزات بروجرد نصب شد؟؟؟ به اخر هفته رسیدیم
فعلا برگه تجهیز به تهران ارسال نشده است.نقل قول:
استان گلستان
امروز وارد شبکه ملی اطلاعات شد.
سلام اقا رضا
من نزدیک به شش ماهه که مشکله انتن دهیم رو با ایرانسل در میون گذاشتم اما تا الان همش با من تماس میگیرن که درست شد مشکلتون و اصلا فرقی نکرده! تا الان هم سه بار کارشناس برای تست قدرت سیگنال منزل ما امدن که عین جمله ی نفر اخری این بود که احتیاج به سایت داره این محدوده و علاوه بر نداشتن سیگنال قوی کیفیت هم نداره واینجور موارد رو شرکت باید قبل از هرچی بفهمه و درست کنه که حالا نشده و هزینه هر سایت تقریبا ۱۰۰ میلیونه و براحتی اینکارو نمیکنه!
حالا من دیگه از رایتل استفاده میکنم اونم مشکل انتن دهی داره و مشکلمو دو هفتس که از پیگیریش میگذره میخوام بدونم اینم قراره درست نشد و اینقد طول بکشه؟ از کار ایرانسل که سر درنیاوردم من تو این مدت!
درست روبه رو خونمون bts همراه اول هست که از پنجره معلومه و نمیتونن اپراتورا از این استفاده کنن اگه اینقد سختتشونه؟
ببخشید زیاد شد ولی دیگه واقعا دارم شاخ در میارم از کار این اپراتورا مخصوصا ایرانسل!
سایت رایتل عکس بزارم یا همراه اول ببخشید آقا رضانقل قول:
یعنی چینقل قول:
یعنی حتی با راه اندازی شبکه اطلاعات باز هم قرار نیست حداقل اینترانت ارزون بشه
من شنیدم گیگی تقریبا 100 تومن برای شرکت ها میفته و قرار 500 تومن بفروشند
سلام
اقا رضا
سرعت 4G حدودا روی چند مگه من با 3G حودا 13 مگابیته
نامحدود شبانه قرار نیست برگرده،بدلیل باگی که داشت برداشته شده یا....