من ی ای اس پی خوب گیر اوردم نامحدود 128 میده 28 تومن جالب اینه که سرعتش از 120 هست تا حالش اگه خوب باشه تا 200 هم میره
ی ای اس پی معروف هم هست
به نظرم میارزه وقتشه ی خورده مخابرات رو تحریم کنیم
Printable View
من ی ای اس پی خوب گیر اوردم نامحدود 128 میده 28 تومن جالب اینه که سرعتش از 120 هست تا حالش اگه خوب باشه تا 200 هم میره
ی ای اس پی معروف هم هست
به نظرم میارزه وقتشه ی خورده مخابرات رو تحریم کنیم
اسمش رو هم میگفتی دیگه.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
نقل قول:پارس انلاین نیست احتمالا؟نقل قول:
البته 10گیگ 120 میده
10-15گیگ روی 60-70
15 به بالا میگن سرعت اسمی 128میشه!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من نتم داغونه همش قطعی داره تنظیماتی چیزی دارین بکنم مودمو ؟
خوب میگم فقط خدا کنه خراب نشه اسمش شاتله که همه میشناسن
رفیقم 128 رو گرفته سرعتش هم 120 هست و روزی 6 گیگ دانلود میکنه و تا حالا که بن نشده البته بیشتر هم میتونه دانلود کنه ولی اینکارو نمیکنه
راستی قبل از اینکه بگیرین ی تحقیق کنید ببینین شهرای شما هم همینجوری هست یا نه
دوستان مگه مخابرات سرویس رایگانش برداشته؟؟ دو روز پیش 6 ماهه 2 مگ گرفتم الان 4 گیگ از ترافبکم کم کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
سرویس های 1 ساله رایگان دارننقل قول:
دوستان اگه ی مفدارحمت کنن و بعد از تمام شدن دورشون از مخابرات برن همه چی درست میشه اینا دیدن مردم هر چی باشه میخرن حالا هم امدن به زور دارن اینترنت 1 ساله میفروشن مگه چی داره فقط شبانه رایگان !!!!نقل قول:
تو روستای ما isp دیگه ای سرویس نمیده. واگرنه همین الان میرفتم یه isp دیگه.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
مثل اینکه تم پنل رو عوض کردن، ظاهرش بهتر شده. و توی صفحه ی اول نمودار مصرف رو نشون میده.
دوستان این پنل جدید یوزر و پسوردم داخل نمیره کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟
من که بدون مشکل وارد پنل شدم!:n05:
سرویس 6 ماه مخابرات الان بخوان بخرن شبانه رایگان داره یا نه ؟
فقط کسایی که تازگی 6 ماه خریدن جواب بدن .
ظاهرا 6 ماهه دیگه رایگان نداره.تو صفحات قبل خوندم.کسی اطلاع دقیق داره؟
سرعت 1 مگابیت و 2 مگابیت نامحدود الان چنده؟مثل قبله؟
الان که ساعت رو عقب کشیدن، زمان دانلود شبانه همون 1 تا 7 صبح به این ساعت جدیده؟
ریدن تو سر صاحاب مخابرات بیشرفا خر پدر
آغا این چه وضعشه من خطم با اینکه نویز داره قبلآ تا 3 مگ میکشید الان از 1800 کیلو دان استریم بالاتر نمیره مثلآ سرویس دو مگ داریم. یک روز هم که دان استریم خوب میشه هر روز سریک ساعت خاص مودم ری استارت میشه دان استریم میاد پایین و دیگه با 1000 بار ریستارت هم درست نمیشه انگار رو یک محدوده خاصی دان استریم رو قفل کردن، کسی همچین مشکلی داره؟ :n24::n14::n28::n30::n27:
دانلود رایگان با ساعت جدید محاسبه میشه.نقل قول:
پهنای باند رو کم کردن کاریش نمیشه کردنقل قول:
کم کم میارن رو 100کیلوبیت
اخه سرویس من 2 مگ هستش دیگه باید اندازه سرعت واقعی پهنای باند بدن. هر موقع دان استریم خوبه سر یک ساعت خاص هر روز یک لحظه سرویس قطع و وصل می کنند تا مودم ریستارت بشه و دان استریم افت کنه.نقل قول:
کسی 10 مگ داره؟سرعتش چنده؟:n13:
سلام دوستان. امروزم مهلت سرویسم تموم میشه و یا باید تخلیه کنم یا تمدید.
حالا به نظر شما با این اوضاع سرویس ها حتی شبانه رایگان هم نداره! شما چه پیشنهادی میکنید ؟ کدوم سرویس رو برای این ماه تهیه کنم ؟
سرویس تخلیه رو انتخاب کن:n02:نقل قول:
امروز از مخابرات بهم زنگ زدن گفتن امروز مهلتش تموم میشه. دستشون درد نکنه اینگار خودشون هم دلشون میخواد زودتر تخلیه کنیم.:n02::n09:نقل قول:
من به هوای تخلیه سرویس آسیاتک دوستم فکر کردم برا اون زنگ زدن و منم گفتم سریع تر تخلیه کنن. :n02:بعد که فهمیدم برا من بود دوباره زنگ زدم گفتم نه من نمیخوام تخلیه کنم.:n02:
حالا به جز تخلیه بقیه بدرد نمیخورن ؟ فورا ترافیک تموم میشه/
مخابرات دوباره پهنای باند کم اورده نمیشه دقیق گفت چه سرویسی برداری چون روز به روز داره سرعتا رو کاهش میدهنقل قول:
فعلا تخلیه نکردم. الانم سرویس 1مگ - 5گیگ رو تمدید کردم. سرعت دانلود 135 هست.نقل قول:
این ماه دیگه گفتم دانلود نکنم. ببینم میتونم تا آخر ماه این 5گیگ رو نگه دارم.:n09:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
512 نا محدود فن آوا ماهانه 27 تومن :دی تازه بماند خطم نویز هم داره اسپلیتر ندارم :دی
سلام. تا الان فکر میکنم حدود د 200 تا 300 مگی مصرف داشتم. ولی تو پنل قسمت ریز مصرف فقط نوشته 11 مگ مصرف شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قضیه ش چیه؟
فراز جان خوشحال نباشنقل قول:
فن آوا سرویس های نامحدودش رو گرون کرد ، پنل رو چک کن :n16:
:O آره الان منم دیدمممم چیکار کنیم......10 تومن بیشتر شد......مسخره شد بابا......اگه اینجوری بشه که ماه بعدی 512 ترافیگ 5 گیگ میگیرم که سرعتش 220 هست واسه شبانه خوبهنقل قول:
مودم رو ریست کردم درست شد ...نقل قول:
سرویس یک ساله که از پنل تمدید بشه دانلود شبانه رایگان داره؟
کسی اطلاع داره؟
سلام. از پنل فکر نمیکنم رایگان باشه. شما باید بری مخابرات و بگی میخوام «سرویس کمپین» داشته باشم.نقل قول:
ازشون بپرسید که سرویس چند ماهه باید بگیرید که شبانۀ رایگان داشته باشه. 1ساله رو میدونم شبانه رایگان داره.
خیلی جالب و خیلی احمقانست من مصرف ماهیانم حدودا 10 گیگ چون مخابرات همچین پکیجی نداره مجبورم 256 5 گیگ بگیرم با این مصرف ظرف 15 روز ترافیکم تموم میشه حالا 5 گیگ لازم دارم
اگه ترافیک بخرم میشه 19440 تومن حالا اگه بیخیال سرویس قبلی شم جاش دوباره 256 5 گیگ بخرم میشه 14040 :n13:
سرعت نت چه داغونه با تنظیمات جدید برا مودم میشه کاری کرد؟
دوست عزیز منم مثل تو هست مصرفم.و فقط نامحدود 256 رزرف میکردم.بعد اینکه مخابرات نامحدود رو برداشت تخلیه زدم و رفتم اسیاتک و با ماهی 17 هزار تومن 256 نامحدود گرفتم که برا وب گردی ساده خوبه و در ماه 8 گیگ با سرعت 32 بهت سرعت میده.بعد میاد رو 16 کیلو:n08:نقل قول:
در کل ارزون ترین نت که بشه وب گردی ساده داشت همینه فک کنم
میشه لطف کنید و بگید سرعت دانلود اینترنت طرح دومگ یکساله ی مخابرات چنده ؟ رایگان و دانلود روزانه :n13:
کلا قید مخابرات رو بزن بدرد نمیخوره من که طرحم تمام بشه میزنم تخلیه دیگه واقعا ریده سرعتها هم از حد واقعی هم خیلی کمتر شدهنقل قول:
داداش من از شاتل که بهتره تا بخوای رایگان استفاده کنی محدودت میکنهنقل قول:
مخابرات الان گند ترین نت رو میدهنقل قول:
بیا اسیاتک
من 6گیگ 256 5تا8 رایگان دارم سرعت روز رو 12مگ بسته(1.2مگ با دانلود منیجر).تو تایم رایگان 32کیلو
سرعت دان کهکشانیه
ای ..........چ خلوت شده
ی زمانی اینجت روزانه 20-30 پست می نوشتیم.......
یک زمان هم رکورد های ماهانه نا محدود 256 میذاشتیم.....