پس اگه یه زمانی داشتی و کیفیتش بد بوده ، پس الانم احتمال زیاد همونطور خواهد بود و اذیتت میکنه!نقل قول:
شاتلم خوبه ها ، نمیتونی بگیری؟
Printable View
پس اگه یه زمانی داشتی و کیفیتش بد بوده ، پس الانم احتمال زیاد همونطور خواهد بود و اذیتت میکنه!نقل قول:
شاتلم خوبه ها ، نمیتونی بگیری؟
خب همونطور که گفتم اون موقع اسیا تک خوب بود فقط مشکلش گرون بودنش بود ! الان که اسیا تک به نظرم از اون موقع های وب هم بدتر شده !نقل قول:
شاتل که نه - اصلا از طرح هاش خوشم نمیاد - 2-3 گیگ شبانه هم به کارمه
همین الان های وب من قطعه. چیزی که دیگه عادت کردم :n02:نقل قول:
پارس ولی شاید دو ماه یه بار ده دقیقه قطع شه. اونم شاید.
تاييد ميشه براي منم قطع بود.نقل قول:
واسه من که 24 ساعت مثه جت کار میکنه!:n02:
دوستان من الان اسیاتکم میخوام بیام های وب چطوره؟ به نسبت اسیاتک بهتره یا نه؟
این طرح 35000 توامنی 36 گیگ =+ 20 گیگ هدیه چطوره مصرف اینترنتم بالاست؟
داداش اون قطعی های چند ثانیه ای سرور های خارجی رو شما نداری ؟نقل قول:
سرعت اینستاگرام چطوره ؟
کدوم سرویس رو خریدی ؟ خط رو رو چند بستن ؟
همیشه سرعتت خوبه ؟ مثلا سر شب ها کند نمیشه ؟
شرمنده سوال ها زیاد شد :n16:
خواهش میکنم :n06:نقل قول:
- نه قطعی ای ندارم!
-سرعتش خوبه و عکسارو بدون هیچ مشکلی باز میکنه! در صورتی که در آسیاتک تا چیزشکن نمیزدی ، هیچی باز نمیشد!
-256 ؛ ریت خط رو روی هر مقداری که ببندن ( 4مگ ، 8 مگ ، 12 مگ ) ، فرقی نمیکنه و از روی اکانتینگ رو 2.5 مگ محدود شده!
- فعلا که تو این 2-3 هفته همیشه خوب بوده! تا ببینیم در آینده همین طوری باقی میمونه یا نه!
.................................................. .................................................. ....................
آقا پس فردا اومدی های وب و وضعیتت خراب بود ، نیای به ما فحش بدیا :n02::n02: وضعیت هر شهر و منطقه ای با هم فرق میکنه!
خب من قبلا 1 مگ داشتم تو روز سرعتم همونی بود که خطم روش بسته شده بود ( 4 مگ ) تو شب سرعت میومد روی 280نقل قول:
-256 ؛ ریت خط رو روی هر مقداری که ببندن ( 4مگ ، 8 مگ ، 12 مگ ) ، فرقی نمیکنه و از روی اکانتینگ رو 2.5 مگ محدود شده!
256 کلا همیشه رو 250 هست سرعت دانلودش !؟
آره مثه اینکه 1مگ رو روی 4 میبندن!نقل قول:
یه چیری که واسم عجیب بود ، اینه که قیمت 2مگ با 8گیگ حجم ، 4تومن از 8مگ با 8گیگ حجم گرون تره!!! دلیلشو میدونی؟!
آره کلا سرعتش رو 250 الی 270 کیلو میچرخه ( چه روز و چه تایم رایگان )
حتما اون شبانه داره اون یکی ندارهنقل قول:
یه چیری که واسم عجیب بود ، اینه که قیمت 2مگ با 8گیگ حجم ، 4تومن از 8مگ با 8گیگ حجم گرون تره!!! دلیلشو میدونی؟!
پیشنهاد میکنم از های وب یه سرویس با 2 گیگ همراه با دوتا فشفشه 15 گیگ کلا در ماه میشه 32 گیگ.
هزینه کل=40 تومن[/QUOTE]
مرسی . ولی های وب میگه فشفشه رو فقط به کاربرای فعال میده .
شما مطمئنی؟؟؟؟
نه ، جفتشون شبانه ندارن!!!نقل قول:
فعال و غیر فعال نداره! عموم فشفشه ها رو همه میتونن بخرن ؛ منتهی بعضی فشفشه های خاص و ویژه هست که در صورتی برای کاربر فعال میشه که ستاره هاش بیشتر شه!نقل قول:
ضمنا یه نکته رو هم ذکر کنم که شما در اول کار به هیچ وجه سرویس 3ماهه یا بیشتر رو نخر! چون ممکنه کیفیت و وضعیت های وب در مرکز شما بد باشه و به مشکل بخوری! با یه سرویس یه ماهه شروع کن و اگه دیدی خوبه ، هرچی خواستی بگیر!
دوستان ، کسی میدونه دلیل اینکه سرویس 2مگ از 8مگ گرون تره ، چیه؟!!
سلام دوستان
من قصد دارم اینترنت 256 یا 512 از این شرکت بگیرم
وضعیت سرعت سایت رایگان در این سرعت ها چطوره؟
همچنین قطعی های احتمالی؟ کسی از دوستان با این شرکت بازی آنلاین انجام میده؟
کلا به نظرتون خوبه از این شرکت بخرم
:n12:
سرویس 8 مگ تضمین شده نیست. بلکه به صورت 1 تا 8 مگ یا 2 تا 8 مگه.نقل قول:
معنیشم اینه که میتونه 1 مگ باشه یا هشت مگ بسته به امکانات مخابراتی شرکت در اون زمان! در حالی که سرویس 2 مگ حداقل 2مگ هست همیشه...
میزان Line Attenuation من ۴۸ هست. SNR روی ۲ مگابیت ۱۸ و روی ۴ مگابیت میاد تا ۵ :|
میدونم فاصله ام خیلی دوره ولی دیگه ۴ مگابیت رو که باید بگیرم :|
از کجا میتونم پیگیری کنم؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
از هیچ جا نمیشه پیگیری کنینقل قول:
باید خودتون رفع نویز کنید و گرنه تا 6 مگ هم میکشه خطتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا سر خط هم وضعم همیطوریه.نقل قول:
یعنی رو ۲ مگابیت سر خط snr 19 هست تو خونه (طبقه ۴) بین ۱۷.۵ تا ۱۸.۵
زنگ میزنم پشتیبانی میذاره رو ۴ مگابیت هم سر خط هم تو خونه snr بین ۴ و ۶ متغیر میشه.
مشکل از پورت مخابراتی چیزی نمیتونه باشه؟
نقل قول:
از تجهیزات مخابرات میتونه باشه از تجهیزات شرکت هم میتونه باشه
خود شرکت هم میتونه دستکاری کنه snr البته ممکنه از عمد این کارو نکنه ولی خب اتفاق میفته،همانطور که برای منم اتفاق افتاده
صبانت و همارا سیستم و های وب هیچ کدوم نمیتونن بالای ۲ مگابیت بهم سرعت بدن.نقل قول:
زنگ بزنم مخابرات؟
الان شما مشکلتون چیه؟مشکل اینه که بالای 2 مگ نمیبندن یا مشکل اینه که نویز دارید؟نقل قول:
کدوم مشکل شماست؟
رو ۲ مگ سر خط و خونه اس ان آر ۱۸ هست. رو ۴ مگ میاد رو ۵ و عملا غیر قابل استفاده میشه.نقل قول:
با توجه به این که line attenuation خطم ۴۸ هست اصولا باید ۴ مگ رو راحت بگیرم
ممکنه به خاطر تحهیزات شرکت باشهنقل قول:
دوستی میگفت تجهیزات شرکت هم در snr تاثیر داره پس شما شرکت عوض کنید برید مثلا پارس یا صبانت
اگر سر خط هم تست کردید و دیدید snr تغییری نکرده یا از تجهیزات مخابرات یا شرکتی که ازش اینترنت میگیرید
اینم بگم مخابرات فقط مسئول بوق تلفنه همین،اگر خش خش کنه یا بوق نداشته باشه فقط میاد درست میکنه و گرنه بهش بگید snr 5 شده اصلا میگه به من ربطی نداره به شرکت بگو
با سلام
پس از مدت ها میخوام از شاتل کوچ کنم های وب فقط یکی دو تا سوال دارم
1 سرعت شبانه ایا متاسب با سرعتی که میگیریم ؟
2 شبانش اگر زیاد دانلود کنیم محدود میکنه مثل شاتل ؟؟
با تشکر
1- حداکثر سرویسی که شبانه رایگان داره سرویس یک مگ هست و سرعت شبانه برای تمامی های وب داران در سراسر ایران برای سرویس 1 مگ برابر با حداکثر 256 کیلوبایت بر ثانیه هست. حداکثر حجم قابل دریافت در هر شب 2.5 گیگ و در هر ماه 75 گیگابایته. 2- خیرنقل قول:
گوشی های تلفن خونه تون رو از پریز قطع کن و با یه مودم دیگه هم تست کننقل قول:
این اختلاف اس ان ار بین دو سرعت منطقی نیست
مشکل از داخل خونه است باحتمال زیاد
چک کن سیم تلفن از کنار برق رد نشده باشه
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
امروز بیماری The connection was reset پیدا کرده های وب.
سر خطم همینطوریهنقل قول:
اگه دانلودتون از سرور های داخل مثل دانلوادهاو... هست بیاین اسیا تک ..بینهایت میتونید تو تایم رایگان دان کنید...البته سرور داخل..سرور خارج سرعت تو تایم رایگان اسمی هست:n03:نقل قول:
سلام دوستان
از دیروز کلا خط هم متصل نمیشه و چراغش خاموشه داخل مودم هم چند ثانیه یک بار چک میکنه باز میزنه دیسکانکت ، دیگر دوستان این مشکل رو دارند؟
با سپاس :n40:
سلام مجدد ، کابل رو قطع کردم زدن به تلفن دیدم بوق داره دوباره زدم دیدم وصل شد برام جالب بود اصلا مودم جا به جا نمیشه بخواد قطع بشهنقل قول:
با سپاس :n40:
سلام
من چند روز هست که سرویس رو از 512 به 8 مگ تغییر دادم قبلا خیلی قطع و وصلی داشتم ولی از وقتی از سر خط یه سیم جداگانه به مودم وصل کردم دیگه حتی یه بارم این مشکلو نداشتم تا اینکه با تغییر سرویسم به 8مگ دوباره این مشکل رو دارم شرکت میگه که احتمالا از تلفن هست
اگر از تلفن بود چرا قبلا این مشکل رو نداشتم و...
لطفا راهنمایی بفرمایین
سلامنقل قول:
اطلاعات استاتوس مودم میذارید
ببینیم داستان از چه قراره؟شاید خط تا 8 مگ نکشه اصلا؟!
منظورتون همون SNR و Line Attenuation هست؟نقل قول:
SNR در حالت Downstream 28
و در حالت Upstream 32
Line Attenuation در حالت اولی 20 و در حالت دومی 13
آره منظورم اینایی که گفتیدنقل قول:
SNR در حالت Downstream 28نقل قول:
و در حالت Upstream 32
Line Attenuation در حالت اولی 20 و در حالت دومی 13
نه میکشهنقل قول:
شما یه کار کنید تلفنو جدا کنید از اسپلیتر
اگر دیدید 2 باره قطع و وصل میشه پس مشکل از خودشونه
منظورتون رو متوجه نشدم اگه منظورتون اینکه تلفن رو کلا از پریز بکشم این کارو هم کردم ولی SNR و Line Attenuation تغییر خیلی کوچیکی داشتننقل قول:
در ضمن تلفن در یه اتاق دیگه است و مودم مستقیما ببا یه سیم جدا که مستقیم به سرخط وصله وصل شده