هنوز در سامانه جدید ثبت نشده .با مراجعه حضوری شارژ کنید .نقل قول:
Printable View
هنوز در سامانه جدید ثبت نشده .با مراجعه حضوری شارژ کنید .نقل قول:
سرویس های 2 مگ در سامانه اضافه شد.
علی جان dedicated-standard-1mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شانس ما رو باش میخواستم زنگ بزنم بگم خطم رو باز کنید تلفن قطع شده:n14: بچه ها میگم تلفن زده INUSE و بوق هم نداره ولی نت وصله کسی نمیدونه مشکل از چی میتونه باشه ؟
عملیات مخابراتی!نقل قول:
شاید دارن خطتونو فیبر نوری میکنن؟
فرشاد یعنی میگی به مخابرات میشه امیدوار شد سرعتا مثل سابق بشه :n20:نقل قول:
مثل سابق شدن فقط در برخی مناطق احتمالا امروز-فردا هم سرویس 5و10 به سامانه اضافه بشننقل قول:
فکر نکنم اخه دیشب قطع شد مگه شبا هم کار میکنن :n02:نقل قول:
تلفن ما هر چند وقت یه بار قطع میشه بعد درست میشه خرابی هم زنگ میزنم میگه مشکل شما رفع گردید :44:
اگه بخوان درست کنن کل اهواز درست میشه دیگه کجایی 2مگ سابق سرعت 250تا :n14:نقل قول:
مرکز مخابراتی رو نمیدونم ولی قسمت adsl نصف شب هم کار میکنن مثلا دیشب ساعت 4 شب سرویس های 2مگ اضافه شدننقل قول:
الان من اگه 5مگ بگیرم راحت شبانه 5مگو بهم میده ولی فکر کنم زیادی باشه همون 2مگ هم کافیه برا مننقل قول:
سلام دیروز 10 مگ گرفتم امروز زنگ میزنم میگم سرعتمو بزارید رو 10 مگ میبینم گذاشته رو 4مگ بعد میگه من رو 10 مگ بستم بعد اینکه قطع کردم دیدم سرعتمو گذاشته رو 8 مگ
بابا من 10 مگ گرفتم نه 8 مگ عجبا!
سرعت دانلودم 900
میخام دوباره بزنگم بگم رو 10 مگ بزارن این زنارو بایذ کلی خواهشو التماس کنی تا سرعتو زیاد کنن حیف اپراتور مرد الان نیستن
منم احتمالا میدم از قسمت ADSL باشه اخه چند روز هم بود خش خش افتاده بود روی تلفن . پس برای چی مارو نمیفرستن رو سامانه جدید ؟نقل قول:
خوبه دیگه داره مثل سیترا میشه دیگه
عجب باز ک شد 4 مگ! ممکنه مشکل از شبکه باشه؟
نه سیترا میشد آفلاین شارژ کرد ولی این نمیشهنقل قول:
جناب شاید خطتون کشش 10 مگ رو نداره :n13: سرعت شبانه رو تست کردی ببینی روی چنده ؟نقل قول:
تا سرعتت اینطوریه 5مگ بگیر حال کن شبا بذار بازی دان کنه یا فیلمنقل قول:
فرشاد یه چیز عجیب از دیروز تا حالا دارن دان استریم رو میبرن بالا من روی 2مگ بودم الان دیدم شده 3مگ
بابا الان گفتم گذاش رو 8مگ تست کردم سرعتم 900 بود ولی باز کمش کرده شبانه امشب تست میگیرم
شما بزار عصری زنگ بزن که اپراتور اقا باشه بهشون بگو اگه درست کرد که هیچ اگه نکرد برو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازشون شکایت کرد جواب میگیری :n06:نقل قول:
فقط آقا تست شبانه 10 مگ رو بزار بیزحمت
راستی من اگه الان یه 3 ماه 5 مگ(از ترس برداشتنش) روی سرویس الانم بزنم الان اضافه میشه یا زمانیکه این سرویسم تموم شد؟
دوستان...کسایی که جشنواره ای دو مگابیت یه ساله دارن میخواستم بپرسم برای شما هم شبانه وجود نداره؟
کلا چه سرویس هایی الان شبانه دارن؟
فقط آقای reza_v66 تست شبانه 10 مگ رو بزار بیزحمت
راستی من اگه الان یه 3 ماه 5 مگ(از ترس برنداشتنش) روی سرویس الانم بزنم الان اضافه میشه یا زمانیکه این سرویسم تموم شد؟
دوستان یه عکس از پنل سایت جدید و سرعتها بزارید لطفا
وقنی که سرویس فعلیت تمام شد خودش اتوماتیک جایگزین قبلی میشهنقل قول:
بنظرتون بگیرم یا بعدا 5 مگ دوباره میدن
تو سامانه جدید فعلا 5و10 حذفن ممکنه هم مخابرات شبانشونو حذف کنهنقل قول:
بچه ها امروز رفتم شرکت گفتن تا پس فردا همه میرن سمت سیستم جدید و از پس فردا میتونید اقدام به خرید شارژ کنید کسایی هم که مرکز مخابراتیشون چمران هست فعلا با همین سیترا میتونن کار کنن و مشکلی نداره
خودشون هم از سیستم جدید ناراضی بودن و میگفتن که سیترا خیلی بهتر بوده
سلام
دوستان این مخابرات اهواز بالاخره نت شبانه داره یا نداره ؟
تو پست های قبلی یه سری گفتن داره یه سری گفتن نداره !!:n13:
الان وضعیت سرعتاش چطوره ؟ (بالاتر هستن یا اسمی ؟)
تو سیترا چک کردم سرعت 10 مگ رو فقط برای کابرای تجاری گذاشته ، یعنی کارابرای خونگی نمیتون 10 مگ بگیرن!؟؟؟؟
برا 5و10پرسیدی؟نقل قول:
اقا سرعتم درست شد الان با 1100 دانلود میکنم
شب تست میزارم داداش اگه شبم همین سرعتو بده عالی میشه!
ibs برا شما withfree شده یا همون استاندارده؟نقل قول:
تو ردیف شبانه فقط night نوشته یا standard هم کنارشه؟
گفت احتمالا روی سیستم جدید هم میان ولی توی سیترا اگه مجوز داشته باشی میتونی راحت 5 یا 10 رو بگیرینقل قول:
چکار کردی که درستش کردن ؟نقل قول:
دوستان این طرح جدید مخابرات تو هر شما میدن؟
دوبرابر سرعت با مودم رایگان؟
امروز که من رفته بودم شرکت خیلی ها میپرسیدن ولی بشون میگفتن که تا هفته دیگه ثبت نام نمیکنیم نمیدونم دیگه:14:نقل قول:
فامیلمون که هنوز رو سیتراست مجوز هم قبلا داده بهشون الان 5و10مگ نمیتونه تمدید کنه اونایی که از طریق سیترا 5و10میگیرن یا قبلا داشتن یا پشتیبانی واسشون بازشون کردهنقل قول:
ممکنه وقتی وارد پرتک شدن بشه 5و10گرفت
قبلا که 5 مگ و 10 مگ اصلا مخابرات نمیداده حتما مجوز نداده بهشون اونا همینزوری باز کردنه براش :n13: دایی منم مجوز داده ولی توی سیترا بهش سرویس 2 مگ نمیده :n02:نقل قول:
زنه گفت شبکه مشکل داره درست میشه که شدنقل قول:
اصلا غیر ممکنه تو سیترا 5و10مگ باز باشن مگر اینکه پشتیبانی بازشون کنه یا حضوری بری از این بابت مطمئن باش هر کی هم میگه از اول برام باز بودن دروغ میگهنقل قول:
بزار منم خطم از محدودیت خارج که شد ببینم میتونم 5 یا 10 بگیرم یانه البته اگه 5 یا 10 ندن به کاربرا خانگی بهتره بجاش 1مگ و 2 مگ شبانه همون اسمی خودشون رو بدن 5 و 10 هم برای شرکتا فقط که نیازی هم به شبانه ندارن :n02:نقل قول: