باز شب شد! :| پینگ در حدود 500 و سرعت هم لاک پشتی طبق معمول
توی این سایت ها توصیه میکنم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید، سرور داخلی دارند امکاناتش بیشتره قیمتشون هم کمترهنقل قول:
Printable View
باز شب شد! :| پینگ در حدود 500 و سرعت هم لاک پشتی طبق معمول
توی این سایت ها توصیه میکنم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید، سرور داخلی دارند امکاناتش بیشتره قیمتشون هم کمترهنقل قول:
دوستان اگر از سایت خوده گلدنت شارژ کنم اون یک گیگ اضافه میشه؟ یا اگر مخابرات برم از این طرحهای یک ساله بگیرم آیا این یک گیگه هم اضافه میشه یا خیر؟
من موتدم اینا چطور میخوان جواب بدن به خاطر کم فروشی ... :|
سرعت 3 کیلوبایت :|
از ساعت 12:30 1 شب باید قید وبگردیو زد
تازگیا دانلودم نمیشه کرد فاجعس
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
تا وقتی تقاضا باشه عرضه هم هست مخابرات رضوی کلا اگه مدیریت و سیاست اقتصادی درست درمونی داشت اینقدر گند و بدهی بالا نمی اورد و چپ و راست تعرفه و طرح و حتی طرح های فروخته شدش رو تغییر نمیداد برای سرکیسه کردن مردم ،یک سری بچه ها نوری هستند و مجبورن که هیچی اما به نظر من کسایی که مجبور نیستن بهتره ترک کنن مخابراتو با ریزش مشتری متوجه میشن که کسی راضی نیست از سرویس ها شون و مجبور میشن یک روند دیگه رو پیش بگیرن با شکایت فک نمیکنم کاری بشه کرد چون اینا همه راههای در رو رو بلدن و تاحالا من ندیدم هیج شرکتی با شکایت بهتر بشه فقط فرمالیتسنقل قول:
دوستان شکایت جدید بنویسین ... حتما انجام بدین .. لحن خوبی هم داشته باشید .. .
من الان انجام دادم .. امیدوارم جواب بده .. :| :| :|
متن شکایت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضریب لیچ به سرور ایرانیش 1.5.یعنی 1.5 برابر حجم فایل از حساب تون کم میشه.نقل قول:
اما آره از بقیه ارزون تره
ولی دوستان منظورشون چیز دیگه ای بود.
سلام دوستان
من امروز زمانم تموم میشه. این طرح های شبانه دار برنگشت؟
فک کنم باید بریم آسیاتک. اونم همین آش و همین کاسه :n03:
عجب !!!!!!
بچه ها این اپراتورها و همکاران دزد مخابرات خودشون اخر دانلود هستن ها !!! به قسمت دانلود های شبانه رایگان نگا کنید من صبح تا شب سیستم و روشن بذارم که بخواد دانلود شه به زور به 500 مگابایت میرسه چون سرعت لاک پشتی اما خود این همکارا معلوم نیست شیر اینترنت رو چه قد وا می کنن واسه خودشون. و حق تک تک من و شما ها ررو می خورن از این ور خودشون اینترنت مفتکی استفاده می کنن تازه همون 500 مگ رو هم می ترسم دانلود کنن مبادا بیان چک کنن که اگه ازحجم شبانه زیاد استفاده کنم حجم روزانه ام رو بخوان بخورن
تازه حالا می فهمم این اپراتورها هم خودشون عجب دروغ گو هایی هستن ماه پیش که خیلی قطعی داشتیم روزی چند بار زنگ می زدم پشتیبانی ،می گفتم شما خود اپراتور ها چرا از وضعیت وجود شکایت نمی کنن ، مگه خوتون اینترنت شما عین ما نیست اپراتور ها خنده های مرموزی می زدن ومی گفتن مال ما هم مثل شما قطعه !!!! عجب پس اینا زمان و گیگ حالیشون نمیشه که باید کلی پول بپردازن تازه خون ملت رو هم توی شیشه می کنن ولی مال من همون رفرش هاییی که میزدم ددرپیج مودم با این که اینترنت قطع بود اما چون به مودم وصل بود کلی ححجم کم می کرد بعد هر چند روز که نت یکم وصل میشد حجم رو نگا می کرد م می دیدیم که به ازای هر روز 50- الی 60 مگ کم شده که فقط بابت رفرش ها بود که میشه گفت در اون یک ماه تقریب یک گیگ اینترنتم صرف همین ررفرش های روزانه هدر رفته بود
نقل قول:
نقل قول:
این بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس هاشو به صورت رایگان در نظر نمیگیره با اینکه در تمام شرکت ها رایگانه رو سایت اش رو یااطلاعیه هاشو لینک بدید لطفا??????که با مدرک مستدل میل بزنیم به 195.ir شاید تا حالا کسی شکایت نکرده مخابرات هم که بدش نمیاد از پول دزدی، تا می تونن به جای کیفیت، دزدی هاشون رو بهبود می دن !!!!!!!!!!!!!!!بچه ها خواهش می کنم حتما به خاطر 1- برداشتن تمدید زمان طرج بعثت 2- این قانون اپلودی 3- و سایرنارضایتی ها شکایت کنید
سلام دوستان اینم بند 3 مصوبه 152 است
اما من چیزی نفهمیدم
کسی خواست یک سرچ بکنه راحت میتونه فایل اصلی این مصوبه را دان کند(اما چه دردی از ما دوا میکند ؟)
شدیدا تاکید میشه همه شکایت کنن کلا 3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.اینم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان بیاید یک کار جهادی بکنیم!!!
تمام دوستان شکایت هاشون را به سازمان تنظیم و مقررات ارائه بدن و متن شکایت خودشون به همراه پاسخ را به یکی از بچه ها که بیشتر سر میزنه بفرستند تا وقتی زیاد شد در قالب یک فایل به خبر گذاری های مطرح مانند20:30 بفرستیم!
تو کشور ما مگر از این راه ها بشه مشکلاتمون را حل کنیم .
دوستان خواهش میکنم ازتون تمنا دارم سر سری نگیرین خدا توی قرآن میگه:
لَهُ مُعَقِّباتٌ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ مِنْ خَلْفِهِ يَحْفَظُونَهُ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ وَ إِذا أَرادَ اللَّهُ بِقَوْمٍ سُوْءاً فَلا مَرَدَّ لَهُ وَ ما لَهُمْ مِنْ دُونِهِ مِنْ والٍ
آیه 11 سوره رعد
معنا:1-آیت الله مکارم شیرازی برای انسان ، مأمورانی است که پی در پی ، از پیش رو ، و از پشت سرش او را از فرمان خدا [ حوادث غیر حتمی ] حفظ می کنند ( امّا ) خداوند سرنوشت هیچ قوم ( و ملّتی ) را تغییر نمی دهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند! و هنگامی که خدا اراده سویی به قومی ( بخاطر اعمالشان ) کند ، هیچ چیز مانع آن نخواهد شد و جز خدا ، سرپرستی نخواهند داشت!
2-آیت الله مشکینی برای انسان مراقب هایی ( از فرشتگان الهی غیر از رقیب و عتید که نگارندگان اعمال اویند ) از پیش رو و پشت سر اوست که همواره او را به دستور خدا حفظ می کنند. همانا خداوند بر هیچ گروهی آنچه را دارند ( از نعمت و رفاه یا بلا و سختی ) تغییر نمی دهد تا آنکه آنان آنچه را در خود دارند ( از ایمان و کفر یا طاعت و فسق ) تغییر دهند. و چون خداوند به گروهی بدی ( و عذابی ) را اراده نماید هرگز آن را برگشتی نباشد و برای آنان جز او یاور و سرپرستی نیست.
3-آیتالله موسوی همدانی (ترجمهالمیزان) برای انسان مامورانی است که از جلو رو و از پشت سرش ، او را از فرمان خدا حفاظت می کنند ، و خدا نعمتی را که نزد گروهی هست تغییر ندهد ، تا آنچه را که ایشان در ضمیرشان هست تغییر دهند ، و چون خدا برای گروهی بدی بخواهد هیچ نمی تواند جلو آن را بگیرد و برای ایشان غیر از خدا اداره کننده ای نیست .
پس بیاید برای آخرین بار تمام تلاشمون را بکنیم از قدیم گفتن یک دست صدا نداره.من خودم از امروز شروع میکنم به جمع آوری مدرک توکل به خدا!یا علی
بچه ها خواهش می کنم هم خودتون انجام بدید هم به سایر افرادی که می شناسید اطلاع رسانی کنید خیلی افراد هم ممکنه که در وب سایت ها و فروم های دیگه عضو باشن تا می تونین تبلیغ رسانی کنید و"یک دست صدا نداره ااما اگه تعداد شکایت های ارسالی به 195.ir زیاد شه ان شالله که بهبودی اتفاق بیفته"
با پست کارر قبلی saeed871کاملا موافقم و باید خودمون یک حرکت جهادی کنیم و حداقل این کار هست که همین طور که پشت سیستم هامون نشستیم کافیه چند دقیقه زمان سپری کنیم که شکایت رو با متنی دقیق و حساب شده ثبت کنیم و واضح و حتی با بیان مدرک مثل عکسی از سرعت پینگ ها سرعت دانلود ها و سایر مدارکی که فک می کنین مفید هس بفرستین
هم در مورد 1- حذف تمدید زمانی بعثت و این که به مشترکان جدید واگذار نمیشه شکایت کنید واقعا من پول اون قدری ندارم که بخوام بابت طرح های دیگه بدم بعثت نسبت به طرح های دیگهبه صصرفه ترین هست همیشه قیمت هاشو مقایسه می کردم و با توجه به مصرف گیگ و زمان هر طوری همحسساب کنید به صرفه تر هست طرح های دیگه این قدر میزان گیگ اش کم هست که ماشالله با توجه به توضیحاتی هم که در پست های قبلی دادم در کمتر از یک هفته حجم تموم میشه
2- در مورداساس بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس هاشو به صورت رایگان درنظر نمیگیرهبا اینکه در تمام شرکت ها رایگانه هم شکایت کنید
3- سرعت پایین و افتضاح شبانه که حتی یک پیج داخلی رو نیم ساعت طول می کشه باز می کنه
4- سایر موارد که خودتون هتر ازمن می دونید
بله حتی با وجود اون 1.5 برابر برای سرور ایران باز هم قیمتش از فایل گیر ارزون تر میشه. فکر کنم منظور دوستان همین بود، چون سروری میخوان که سرعتش بالا باشه که mul.ir علاوه بر اینها سرورش داخل ایران هم هست که برای دانلود شبانه سرعت بیشتری میده.نقل قول:
منظورشون کاری هست که شاتل میکنه. شما 25 درصد آپلود اولیه ات در شاتل رایگانه بعد از اون حساب میکنن ولی مخابرات تمام آپلود+دانلود رو حساب میکنه.نقل قول:
سلام.دوستان من طرحم پاییزه طلایی 3 ماهه 2 گیگ+شبانه هستش. یعنی دیگه نمیتونم شارژش کنم؟؟؟ اخه شارژ زمانیش برداشته شده:37:
میخواستم برم مخابرت !
زنگ زدم به ملکـــ واسه هماهنگــــی . بعد گفت امروز مشهد نیستم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فـــــــردا بیا
فعلا که فقط طرح یه ساله دارن.نقل قول:
یک روز خواستی پیش ملک بری به منم بگونقل قول:
منم میام بابا بریم دیگه این ملک شورشو در آورده آخه این چه وضعشه بابا سر گردنه نیست که ای تو روحت با اون آرامشی و امیدی که قول داده بوودی:n28:
من این طرحهای تشویقی اینترنت مخابرات رو که دیدم وسوسه شدم که بگیرم
بعد با دوتا از دوستام که از مخابرات سرویس دارن قضیه حجم دزدی رو در میون گذاشتم، هر دوشون میگفتن آره هست!
جالبتر اینکه یکی از دوستام که قبلش از صبانت سرویس داشت، و به خاطر فیبر نوری شدن خطش مجبور شد از مخابرات بگیره، میگفت موقعی که از صبانت داشتم اصلاً همچین مشکلی نداشتم
از وقتی از مخابرات گرفتم این مشکل برام پیش اومده
وقتی اینارو شنیدم کلاً بیخیال مخابرات شدم.
منم که قبلن مخابرات داشتم چن بار رفتم اصلا نبودنقل قول:
فقط اون بهبودی 24 ساعته اونجاس
معلوم نیس اصلا میاد اونجا
من که دادم 2 تا دری وری بارم کردن تموم شد رفت:n30: شما ایشالا به نتیجه برسینقل قول:
لطفا و خواهشا دیگه کسی از فایل گیر و مولتی شیر اسم نبره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پول نقد ازم گرفتن ولی حالا سرعتم رو پایین اورده اند . تازه یه پول دیگه هم بدم لیچر بگیرم . تازه با همین لیچرم سرعتم فرقی نمی کند . :n15:
من پاییزه طلایی گرفتم ولی 100-120 بهترین سرعت منه . یعنی اخر سرعت . تازه اونم با مولتی شیر . :n21:
نقل قول:
پارس آنلاین قسمت تعرفه های عمومی پایین صفحه نوشته
شاتل هم من با یکی از نمایندگی هاش صحبت میکردم می گفت آپلود رایگان هست از نمایندگی ها ی هر شرکتی بپرسید این حرف و تایید میکنن و روی سرویس هاشون اعمال شده
یکی از زیزک بازی های مخابرات هم اینه که قبلا آپلود و دانلود استفاده شده رو توی سامانه گلدنت جدا جدا میزد اما الان کلی میزنه به نظرتون چرا؟:n24:
برای اینکه ۶ ماه بیشتره آپلود رایگان نیست.نقل قول:
اولا که معمولا چند روزی طول می کشه شکایات بررسی شه ،، به من که هنوز هیچ جوابی صادر نکردن ثانیا اگه که میلی بررسی کردن و وفتی وارد پیگیری شکایت می شی چرت و پرت نوشتن دوست گرامی چرا نا امید می شی !! درخواست پیگیری مجدد بزن در این صورت این مرحلهرو اون قدر تکررا کن که خودشون تلفنی تماس می گیرن و در تلفن راحت می تونی حرف هات رو بزنی و ببینی بازم چرت و پرت میگن یا می خوان سرپوش روی دزدی هاشون بذارن باید همین کار وبکنیم که این دفعه اونا به ستوه بیان و اعمال شاقه و دزدی هاشون رو کمتر کنننقل قول:
یک دست به تنهایی صدا نداره همین حرکت رو هم همه ما ها انجام باید بدیم
تا جایی که من یادمه اون اپلود و دانلود جدا مال وقت هایی بود که نت نا محدود بود دو تا ستون بود برای اپلود ودانلود اما از وقتی که حجم محدود شد ستون ها اسمش شد ترافیک روزانه و دانلود ررایگان و از همون اول اپلود و دانلود رو با هم دیگه همش رو حساب می کنن و ازحجم کم می کنننقل قول:
دوستان کمک
من از اوایل تیر نقره ای با دانلود شبانه گرفتم.
اولش سرعت خوب بود ولی کم کم داغون شد.
من فقط شبا از ی سایت فیلم و سریال خاص دانلود میکنم ک سرورش خارجیه.
امشب ی فیلم گذاشتم ک دانلود نمیشد بس ک سرعت خراب بود
ب همین خاطر رفتم سراغ دانلود بازی از ی سایتی ک فک میکنم سرورش ایرانیه
و با تعجب دیدم ک با نهایت سرعت داره دان میشه
چندبار امتحان کردم و نتیجه همین بود.
دوستان کمک کنید. من خوره فیلم و سریالم.
یعنی مخابرات رو سرورای خارجی محدودیت اعمال کرده
یا چون همیشه از ی سایت خاص دان دارم اینجوری شده؟
سرعت طرح نقره ای امشب 13 کیلوبایت:||| طرح همگاران سزح 3 وصل شدم 140-120 :n01:
خوب دیگه منم دیروز خطم رو تخلیه کردم....... بعد از یک ساعت تخلیه کردن !! آفرین بر این سرعت عمل :n09:
امروز صبانتم وصل شد..... تو ریزمصرف نگاه کردم آپلود رو رایگان حساب می کنه ولی هرچقدر که حجم داشته باشی به اندازه ی 25 درصدش آپلود رایگان داری ( یعنی من که الان 3 گیگ حجم دارم می تونم 750 مگ رایگان آپلود کنم.... اگر فایل حجیم آپلود نکنم تقریباً آپلودم همیشه رایگان هست )
ولی مخابرات آپلود رو جزو حجم مصرفی حساب می کنه و مثل فرفره حجم تموم می کنه
جالب اینجاست که این قانون رو باید همه اجرای کنن ولی مخابرات این کار رو انجام نمیده
روزه نمازاتون قبول باشه حاج ملک .در ضمن اون دو گیگی که ازم دزدیدین هنوز برنگردوندینا
حضور مدير عامل در مراسم افطار با كاركنان 118 و 2020 مخابرات مشهد
گروه خبری: اخبار عمومی
منبع خبر: روابط عمومي مديريت مخابرات مشهد اعلام كرد : مراسم افطار شب بيست و سوم ماه مبارك رمضان با حضور مديرعامل و جمعي از مديران مخابرات خراسان رضوي، در محل سايت 118 و 2020 برگزار گرديد. براساس اين خبر در اين ضيافت افطاري كه در جمع معنوي و صميمي كاركنان شيفت شب مركز اطلاعات 118 مشهد بر گزار شد ، مدير عامل مخابرات خراسان رضوي از خدمات شبانه روزي كاركنان 118 تقدير نمود و توفيق خدمتگذاري بيشتر به زائران و مجاوران مشهدالرضا (ع) را از خداوند منان خواستار شد. گفتني است هم اكنون تعداد 168 نفر اپراتور در مركز اطلاعات 118 مشهد در دو شيفت صبح و شب مشغول پاسخگو يي مي باشند كه بطور متوسط روزانه پاسخگوي 100هزار تماس مردمي مي باشند.
این مخابرات با این دزدی هاش خوب به نون و نوا رسیدنقل قول:
قرار بود یک گیگ مارو هم برگردونن نکردن خوردن یک آبم روش چجوری از گلوشون میره پایین الان دو هفته است هی شکایت میدم میگم اضافه میشه ولی کو
این صدوهیجدهیا طفلکا گناه ندارن واقعا زحمتکش و کار راه اندازن، کاش یکم خوش اخلاقتر بودن و ولی وای از 2020، من نگران خانواده اینام که صد پشت بد و بیراه مردم رو سر سفرشون دارن:n15::n03:
سلام .کسی از این طرح کمپین تابستان نگرفته که یک ساله قرارداد ببندی و دانلود شبانه هم داره<>؟
من امروز رفتم دفتر پیشخوان میگه کلا شبانه نداریم ولی تو پی دی اف سایت زده !!!
من منظورم ملک و دارو دستش بود ....نقل قول:
شبانه رایگان ساعتش همون 1 تا 6 هست یا عوض شده ؟
ساعتش 1 تا 7 هست، بیشتر از 1 ساله که همین ساعته.نقل قول:
سلام دوستات آیا کسی میدونه طرح خانواده رو با زدن به 2020 میشه جمع آوری کرد پورت و یا نه زنگ زدم گفتم باید بری امور مشترکین اگه خدا بخواد فردا برسم منم پورتم و جمع آوری میکنم :n30::n28:دلم براتون تنگ میشه:n28::n28::n12:
سلام دوستان من بعثت دارم و تمدید ماه نداره و فقط حجم تمدید میشه و تو طرحهای موجود هیچکدام شبانه ندارند . یعنی کلا شبانه رو برداشتن؟