ماشالا هر روز یه خبر خوب میآد !!! :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ماشالا هر روز یه خبر خوب میآد !!! :(
تاریخ اعزام من 12.1 در اومده درخواست تعویق دادم به 2.1
به نظر شما اوکی می شه؟ درام دیوونه می شم، واسه امریه می خوام
بله نگران نباش چون زود اقدام کردی برای تعویق حتما میوفته برای 1.2نقل قول:
آخه تو برگه دو قسمت داشت تعویق با دلیل و تعویق بدون دلیل، من واسه امریه می خوام تو هیچ کدوم از دلیلاش نبود، مجبور شدم که بزنم بدون دلیل:n28:نقل قول:
والا دلیل و بدون دلیل رو نمیدونم ولی یکی از دوستانم توی آبان فرستاده بود افتاده بود دی ماه چند روز بعدشم درخواست تعویق داد بدون مشکلی افتاد اسفند. نگرانی نداشته باش فقط پیگیر باش .حداکثر میری پل چوبی اونجا درست میکنی.نقل قول:
دوستان بهداری های ارتش وضعیتش چه جوریه؟ کارشون راحته؟ صبح گاه هم دارن؟ ساعت کارشون چی؟
دوستان بعضا با اينكه موقعيت هاي خوبي براي خدمت گيرشان مياد هنوز هم دلهره و استرس دارند.نقل قول:
يه مقداري به كساني كه (بدون هيچ رابطه اي) تو بدترين شرايط آب و هوايي و مرزها و مناطق عملياتي خدمت مي كنند فكر كنيد.
اونا هم از همين سرزمين هستند و بهترين دوران زندگيشان را براي همين كشور در بدترين شرايط ممكن صرف مي كنند.
در تمدید تاریخ اعزام چه فاکتورهایی را مد نظر قرار می دن؟ تاریخ فارغ التحصیلی یا تاریخ اعزام یا دلیل به تعویق انداختن
من 54 روز با تاریخ اعزام فاصله دارم، و حتی اگه با تعویق اعزامم موافقت کنن هنوز تو فرجه ی یک ساله ی فارغ التحصیلی می مونم
تاریخ فارغ التحصیلی: 91.4.14
به نظرتون موافقت می کنند، دارم دیووونه می شم:n28:
سلام
من همه کارای تسویه حساب با دانشگاه رو انجام دادم
باید چند روز دیگه برم نامه نظام وظیفه رو از دانشگاه بگیرم
کسی اطلاع داره غیر از نامه نظام وظیفه دیگه چه مدارک دیگه ای از دانشگاه بگیرم؟
راهم تا شهری که درس میخوندم دوره .نمی تونم دوباره برم
هرکی هرچی میدونه بگه
مدرک موقت رو هم باید بگیرم؟؟همینجوری مدرک موقت رو میدن بهم یا نه؟
ممنون
فقط همون نامه به نظام وظیفه لازمهنقل قول:
سلامنقل قول:
فقط نامه ی نظام وظیفه رو بهتون میدن و برای ارسال دفترچه ی سربازی هم فقط همین رو میخواد .
مدرک موقت رو هم بهت نمیدن ، مثل اینکه بخشنامه اومده که باید بریم سربازی بعدش بدن .
حالا یکی از دوستان میگفت با برگه ی سبز بهمون "مدرک موقت " رو میدن .
بهر حال برای ارسال دفترچه فقط نامه ی نظام وظیفه رو باید از دانشگاه بگیری .
موفق باشید.
مدرک موقت بلافاصله بعد از ترخیصی از دانشگاه بهت داده نمیشه ، من خودم با همون برگه نظام وظیفه ای که دانشگاه بهم داد دفترچه پست کردمنقل قول:
مدرک موقت رو بهتون میدن ، حتی اصل مدرک رو هم زمانی که خدمت میکنید بهتون میدن با گواهی اشتغال به خدمت من همینطوری گرفتم
سلام به همگی
بچه ها من لیسانس دارم 15 روز دیگه میخوام دفترچه رو بفرستم
دنبال کار های معافی بودم که جور نشد و باید برم حالا
میخواستم ببینم من چند ماه باید خدمت کنم ؟
اگر بعد از عید اعزام بشم بیشتر میشه ؟
همه دارن میگن بعد از عید 24 ماه میشه ولی توی فارس نیوز نوشته یه خبر قدیمی پیدا کردم که گفته از آخر سال 92 میشه 24 ماه
اگه اینو برام روشن کنین ممنون میشم
روی اینکه 21 ماه باشه حساب باز نکن.نقل قول:
بی قانونی بیداد میکنه. هر چی زودتر بری بهتره. شاید از اول فروردین بشه 24 ماه
خیلی ممنون.نقل قول:
اگه هفته بعد دفترچه رو بفرستم ممکنه بعد از عید اعزام بشم یا حتما اسفند اعزام میکنن؟
یکی از آشناهای ما مدرک کاردانیش رو مهر ماه امسال گرفته.
حالا می خواد بدونه برای ارسال دفترچه و اعظام به خدمت تا کی فرصت داره؟!
خیلی ممنون
به احتمال قوی یکم اسفند اعزام بشید .نقل قول:
90% اسفند اعزامی.نقل قول:
اسفند دوره طلایی هست. کلی مرخصی میدن بخاطر عید.چون سرد هم هست اکثر صبحگاه ها و رژه ها تعطیل میشه.
مهر سال ديگه!نقل قول:
خدمت کاملا شانسیه البته با بندپ ما که پارتی نداشتیم افتادیم جایی که مرخصی افتضاح کم و سخت میدن و راحت اضاف میزنن و نگهبانی خیلی زیاد داره اماد پشتیبانی شیراز فقط بیگاری مطلقه اونم با کمترین استراحت خدا رحمم کنه
اونایی که با پارتی یا شانس جای خوبی افتادین خوشی زیر دلتون نزنه درست برید خدمت که برید سراغ باقی زندگیتون من بارشته ام علوم ازمایشگاهی باید اداره درمان بهداشت می افتادم که نشد چون اینقدر پارتی زیاد شده که جام بیگار کده ارتش اماد پشتیبانی هستش (دوستم اونجا خدمت میکنه ) پر ادم عقده ای خدای ما هم بزرگه این اخرین پستم بود تا مرخصی بعد اما دوستان اذیت نکنید دوستای گل و قدیمی مانند dg1 pami no problem............. که این عزیزان به نوبه من رو روشن میکردند خدا همشونو حفظ کنه
ومن االه توفیق
سلام دوستان.کسی در مورد مامور شدن وظیفه ها توی ارتش چیزی میدونه یا شنیده؟میشه مامور شد؟ اگه اطلاعات بدین ممنون میشم
سلام
مدرک دیپلم و سیکل برای خدمت فرقی با هم دارن؟
واسه سپاه
تا حدودی در سپاه تفاوت هستنقل قول:
sent from my open source device
سلام دوستان.
من دیروز بعد از 16 ماه خدمت بی منت، بالاخره تسویه حساب کردم و یک برگه دریافت کردم که نوشته ایشون خدمتش تموم شده و فقط برای دریافت کارت پایان خدمت اعتبار داره. اون افسری که کارم رو راه انداخت گفت حدوداً دو ماه طول میکشه تا کارت بیاد و دم خونه مون و با این برگه که دستمه نمیتونم اقدام به دریافت گذرنامه کنم. حالا میخواستم ببینم این موضوع صحت داره یا میتونم برم پلیس +10 درخواست گذرنامه کنم؟
ممنون.
البته دو ماه معمولا نمیشهنقل قول:
اما درسته شما باید اصل کارت رو برای گذرنامه داشته باشی و با گواهی موقت نمیشه
sent from my open source device
توی سپاه بی سواد و دیپلم هیچ فرقی ندارن .. البته توی پادگان ما<نقل قول:
اما خدا نکنه طرف معاف از رزم و کارای سنگین و ... باشه حتی اگر بی سواد هم باشه ممکنه بیفته یه بخش بسیار عالی...
معمولا مدرک های فوق دیپلم به بالا توی سپاه کارای سبک و اداری رو انجام میدن.
همچنین رسته هم هیچ تفاوتی نداره!! بازم میگم هیچ تفاوتی .... مثلا طرف هست دکترا داره توی یه بخشی هست که اصلا باور کردنش هم مشکله! ..
دوستان کسی در مورد تمدید اعزام به خدمت چیزی می دونه؟؟؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز در کل کسی که دفترچنه آماده به خدمت رو میخره و مدارکش رو در سامانه الکترونیکی نظام وظیفه ثبت میکنه به نحوی اعلام آمادگی میکنه برای رفتن به خدمت سربازی؛ و نیروس های مسلح هم روی اون حساب باز میکنن ! حتی همون یک نفر
اما میشه تا یه بار در خواست تعویق در تاریخ اعزام داد که ممکنه موافقت بشه یا خیر!!
معمولا کلیه کسانی که در تاریخ های مرداد و شهریور و دی اعزام هستن به راحتی میتونن تا دو یا سه ماه اعزامشون رو به تعویق بندازن چون منتظر اعلام نتایج کنکور هستن.
همچنین در صورتی که یکی از اقوام درجه یک مشمولی فوت کنه میتونه تا دو یا سه ماه تاریخ خدمتش رو تمدید کنه!
در صورتی هم که کسی دلیلی برای تمدید تاریخ اعزامش نداشته باشه بستگی به شانسش ممکنه باهاش موافقت بشه یا خیر.
نقل قول:ممنونم از اطلاعاتتون :n12:نقل قول:
میخوام برم خدمت 4 کتاب از دیپلمم مانده واسه همین خواستم بدونم 18 برج 12 اعزام هستم
پارتی گرفتیم افتادیم سپاه
سلام دوستان
یه سوال در مورد گرفتن مدرک موقت از دانشگاه داشتم .
تو پست های قبلی بچه ها گفته بودن که با برگ سبز میشه بریم مدرک موقت رو از دانشگاه بگیریم .
آقایی که شما باشید ، ما امروز زنگ زدیم دانشگاه ، گفتن بخشنامه اومده که باید کارت پایان خدمت داشته باشید ، گفتم برای مدرک موقت که دیگه نمیخواد ، باید با همین برگه سبز بدید دیگه ، گفتن نه نمیشه !!!
حالا بچه ها کسی هست که با برگه سبزش مدرک موقتش رو گرفته باشه ؟
دانشگاه غیر انتفاعی خوندم .
ممنون.
دوستان،
سلام،
می خواستم بدونم کسی چیزی در مورد عفو رهبری و 18، 17، 16، و 15 ماهه شدن سربازی شنیده؟ یعنی اینکه قانون برگشته باشه به حالت قبل.
کد ۸۸ : نیروی هوائی سپاه اردکان
سلام
دوستان کسی میدونه این کد 88 چجور جاییه؟
کسایی که تو این مرکز آموزشی بودند میشه بگن چجور جاییه؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه. همه باید 21 ماه خدمت کنند. امریه ها 24 ماه.نقل قول:
سلامنقل قول:
یکی از دوستان من، که تو دانشگاه با هم بودیم و الان هم تو خدمت تو 06 تهران با هم هستیم، مدرک موقتش رو که خواسته بود دانشگاه گفته بهش با برگه سبز میده، هفته پیشم زنگ زد دانشگاه گفتن این هفته اماده میشه
حالا اگه رفت گرفت من میام خبر میدم
البته خدمت ما از 1 دی مثلا شروع شده :n02:
شما خودتون چیزی شنیدین؟نقل قول:
فکر نکنم خبری شده باشه ولی سال 92 تکلیف خدمت هم کاملا مشخص میشه
چون طبق گفته های سردار کمالی خدمت همچنان 18 ماه هست :
البته تاریخ خبر سال 90 هست!! اما با این حساب نمیشه که امشب بخوابن فردا یه تصمیم دیگه بگیرن!! ... ((اما توی ایران همه چیز ممکنه!! ))
با سلامنقل قول:
البته اگر در دبیرستان تحصیل میکردین تا 24 سالگی وقت داشتین که خدمت رو به تعویق بندارین و اگر هم در هنرستان بودین تا 22 سالگی ..( البته در صورتی که بدون وقفه تحصیل میکردین )
خب اولین مرخصی رو اومدیم، از ساعت 12 امروز تا 6 عصر فردا.
یه چند نکته در مورد هفته اول مرکز آموزش ولیعصر تبریز - ناجا بنویسم شاید بعدا به درد دوستان خرد.
شنبه 7 صبح پذیرش رو کردن (بدون هیچ معطلی) چون جلو پادگان حاضر شدیم، برخلاف دوره های متعدد قبلی اجازه ندادن روز اول برگردیم برای لباس و...
از شانس ت... ما قرار بود سه شنبه عصر جانشین فرمانده آموزشی کل ناجا بیاد بازدید که فشار رو حسابی زیاد کردن و آقا نیم ساعت اومد و کلا ما رو هم ندید و به نماز نیومد و رفت.
از روز چهارشنبه فشار کمتر شد.
تو دوره مدارک فوق دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس و دکتری با هم آموزش میبینن.
شرایط (گروهان ما، البته تا حدود زیادی برای کل گرهانها صدق میکنه):
رفتار مربیان و فرماندهان: خیلی خوب
سختی دوره: خوب
برنامه: خیلی فشرده
امکانات پادگان: خیلی خوب
مرخصی: متوسط
سربازها فقط از استانهای آذربایجان شرقی و غربی هستن که اکثرا ترک زبان و چیزی حدود 10-5% کرد زبان هستن.
استحقاقی ها به طور کامل داده نشده چون از مرکز تامین نشده.
آموزشی دی امسال تو هوای تبریز (وسط شهر) واقعا حال میده (نسبت به جاهای دیگه)
متاسفانه اصلا وقت برای سر خاروندن نداریم، البته این به اون معنی نیست که زیر فشار هستیم ولی برنامه های مسخره اجازه ای نمیدن که در کل بیداری بیش از 45 دقیقه استراحت کنیم.
در کل این رو میشه گفت که اگه از دوره ها نمونه گیری کنیم در دوره تکمیلی سخت تر از اینجا برای من گذشته بود ولی متاسفانه مدت زمان اینجا و... بیشتری و آدم از دنیا بی خبر میمونه.
کلام آخر: جای خوبیه
دبیرستان بودم .نقل قول:
یه سالی هست که دیگه دوره درس رو خط کشیدیم الان نمیشه دوباره ثبت نام کنم ؟22 سالم هست
ویرایش شد.
لطفا تاپیک های بعد را هم ویرایش کنید
......عده زیادی بر اساس قوانین ودفترچه سربازی سال 90 اقدام کردن برای سربازی که اعزام اونها افتاد به 91 ، اما بعد از اعزام گفتن 21 ماه شده و این قانون شامل اونها هم میشه و این بر خلاف قانون اعزامی سال 90 هست چون با توجه به قانون قبلی ( یعنی زمان ثبت دفترچه در پلیس +10) ثبت نام کرده اند.
این هم لینک خبر