خوش به حالت من باید چند فایل با هم بزارم تا به سرعت شما برسم نمی دونم چرا اینطوریه:n03:نقل قول:
Printable View
خوش به حالت من باید چند فایل با هم بزارم تا به سرعت شما برسم نمی دونم چرا اینطوریه:n03:نقل قول:
ایشون سرورهایی که دانلود کردن همه ماله ایران بوده به غیر behmusic شما هم از اکسپرس لیچ و امثال اون که سرور ایران دارن امتحان کنید . احتمالا" سرعت تک فایلتون بالاتر بره.نقل قول:
دوستان کسی این مشکل براش پیش نمیاد؟
راه حلی نداره؟ آخرین ورژن IDM هم نصب هست
فقط هم از سایت های معروف این مشکل تو تایم رایگان به وجود میاد مثل دانلود-ها یا سافت-98
خیلی رو مخه میشه کمک کنید:n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقی نمی کنه مال من از اکسپر لینچ هم به تنهایی بیشتر از 100 نمیره بالعکس با بعضی سایت های خارجی تا 300 تا هم میرفتنقل قول:
ورژن قدیمی idm نصب کن شنیدم که ورژن جدید باگ دارهنقل قول:
تعداد کانکشن ها رو هم کم کن روی 32 و 16 نذار
دوست عزیز اگه میشه این لینکی که توی امضام هست یکبار ساعت 2:30 و یکبار ساعت 4:30 تست کن و سرعتتو بگو.نقل قول:
تایپک صبانت چقدر امروز خلوت شده:n02:نقل قول:
کسی نبود جواب ما رو هم بده
فکر کنم باید دوباره زنگ بزنی:n02:نقل قول:
یادش بخیر
یه زمانی صبانت برای اینکه از سرویس شبانه استفاده کنی باید با یوزر guest و پسورد ngsnet وصل میشدی
یعنی هیچ تفاوتی بین اونکه 128 داشت و اونکه 2 مگ داشت نبود :n02::n02:
چه دورانی بود
همه راضی هستن خلوته تاپیک
Sent from my GT-I9300
من ناراضیم
هیچی واس دانلود نیست:n22:
شبی 8 گیگ 10 گیگ بیشتر نمیگیرم:19:
شبا دیگه راحت میخوابی پسنقل قول:
Sent from my GT-I9300
خدایی حیف اینهمه گیگ که از دست میره:n27:
من امیدوارم دوست عزیزمون جناب masooyan این تست سرعت رو انجام بدهنقل قول:
دوست عزیز اگه میشه این لینکی که توی امضام هست یکبار ساعت 2:30 و یکبار ساعت 4:30 تست کن و سرعتتو بگو.
دوستان میخواستم ببینم وضعیت صبانت چطوره؟ قطع و وصلی ندارین؟ میشه باهاش راحت WoW بازی کرد یا افت پینگ داره؟ و ببینم قیمتاش چطوره؟
حدودا شبی 24 گیگ دان میتونی بکنی اگه سرعت ثابت باشه رو ایننقل قول:
پینگش از داخل در ساعات غیر شبانه که از تهران 20 هست شبانه 40نقل قول:
خارجی هم من خودم به شخصه 140 هست ولی میره بعضی اوقات رو 250 افت پینگ داره ولی اکثرا ثابته قطع و وصلی اصلا نداره قیمتاش هم سایتش هست
دقیقا :n02: البته تفاوتی نبود به این معنی که هممون با سرعت دانلود 2 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کردیم:n08:گاهی به بایت در ثانیه هم می رسید ولی یک خوبی که داشت کسایی که اینترنتشون تموم می شد هنوزم می تونستن از شبانه استفاده کنن تا موقعی که لینک داشتننقل قول:
البته شاید منطقه شما مشکل داشتهنقل قول:
مال من با سرعت ثابت 1.8 مگابیت دانلود میکرد
که تو زمان خودش عالی بود
تازه میشد از سرویس غیر رایگان هم استفاده کنی تو ساعات رایگان
ولی یه مدت شدید صبانت گند زد و پهنای باند کم آورد (حدود یه ماه بعد از این که کانکشن دانلود شبانه رو حذف کردن فک کنم دلیلش این بود چون یوزر شبانه جدا بود خیلیا از شبانه رایگان استفاده نمیکردن وقتی یکی شد همه هجوم آوردن :n02:)
من اون موقع جمع کردم خطمو رفتم مخابرات
الان هم پارس دارم یه ماه صبر میکنم
اگه وضع اینترنت صبانت خراب نشد 12 مگ صبانت میگیرم
من زمانی رو که دارم می گم اصلا صبانت بالای 512 نداشت خیلی دیگه سرعت دانلود توی روز زیاد می شد به 70 می رسید توی شب هم پهنای باند برای همه باز بود هر کی زورش بیشتر بود بیشتر می گرفت :n02:نقل قول:
باز پینگ رفت بالا
من که مشکلی ندارم:n13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اوضاع سرویس من که خرابه:n21:
درود
من به صبانت زنگ زدم گفتم بعدش تا چقدر طول میکشه وصل کنن؟
12مگ هست و هر یه گیگ رو تو چند ساعت دان میکه؟
مال منم اوکیه!
فعلا نامحدود 20 گیگ منصفانه دارم! تا یک هفته دیگه سوئیج میشم به 12 مگ... شش ماهه دانلود شبانه رایگان نداشتم خیلی ذوق دارم دوباره برگردم به اون روزا :n02: امیدوارم سرعت دانلود شبانه الان خوب شده باشه! یکسال پیش به زور می تونستم شبی 1 گیگ دانلود کنم با شبانه
اگه منظورتون خرید سرویس هستش که من برای منزل جدید خواهرم صبانت سفارش دادم دقیقا یک روز و نیم طول کشید که از زمان تماس تلفنی و واریز هزینه! بعد از یک روز و نیم بهم گفتند اینترنتتون راه افتاده می تونید استفاده کنیدنقل قول:
12 مگ طبیعتا باید سرعت ترنسفر دانلود 1.3 تا 1.5 مگ باشه ولی نیست! فکر کنم خیلی ثابت و پایدار بمونه باید روی 600-700 باشه! بازم باید دوستانی که 12 مگ دارند و استفاده میکنند اعلام کنند
1 گیگ رو سرعت خوب باشه 20 دقیقه
تا به ربع هم جا داره:n02:
وگرنه نیم ساعته
حداقل شبی 10 12 گیگ
داداش برای تو رو ، رو چن بستن ؟؟؟؟؟نقل قول:
داداش یکسری میگن که این صبانت هم محدود میکنه !نقل قول:
می خواستم بیام ولی میگن که محدود می کنه !:n03:
روی 4 مگنقل قول:
از این خراب شدن ساعتی توی صبانت مشهد هست
خب خطتت نمیکشه که نمیگی که بالاتر ببندن ؟؟؟؟نقل قول:
نه پولم نمیکشه:n02:نقل قول:
سرویس یک مگ دارم
سلام
دوستان نظرتون در باره خط تلفن من چیه
12 مگ گرفتم ولی روی 8 مگ بستن
میگه خطت نمیکشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
فقط مشخصات رو مودم من که لینک سیسه 120 بشکل زیر میده :
خطت میکشه. اگه گفت نمیشه، بگو بذار روی 12 خودم تست میکنم، پرش لینک داشتم خودم زنگ میزنم میگم کمش کنی.نقل قول:
اتفاقا منم همین گفتم
فاصله خونه تا مخابرات زیر یک کیلومتره
گفتم بزار رو 12 مشکل داشت میگم برگردونید
ممنون
سلام به همه
دوستان کلااز زمان ثبت نام تا رانژه شدن خط چند روز طول میکشه؟
بین 24 تا 48 ساعت کارینقل قول:
پینگ چهار تا 8 از من 800 الان کسی دیگه هم همچنین مشکلی داره:n02:
داداش خطت میکشه از چند نفر تا الان شنیدم که پشتیبانی صبانت چونه میزنه که روی 12 مگ نذاره حالا نمیدونم میترسن پهنای باند کم بیارن یا دلیل دیگه دارهنقل قول: