چیکارش کردن وایمکسو باز،میخوام برم تو صفم میگه کاربری و رمز عبور نا معتبر است:n27:
Printable View
چیکارش کردن وایمکسو باز،میخوام برم تو صفم میگه کاربری و رمز عبور نا معتبر است:n27:
ظاهرا اپدیت کردن چیزی را در سرور، چون هم سرویس وایمکس کار نمی کرد هم موبایل ها.:n37:نقل قول:
حداقل یک پیغام می زاشتن که ادم گیر نکنه:n23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تولیدکننده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- مدل کالا:تعویض وایمکس با مودم Z6000
- 149,900 تومان
- این قیمت شامل 9% مالیات بر ارزش افزوده می باشد
- خریدار گرامی: تنها در صورت تحویل وایمکس به مامور مربوطه، این مودم به شما تحویل داده خواهد شد. همچنین جهت سهولت ثبت نام سیم کارت مودم، توصیه میگردد مشترکین تهرانی کپی کارت ملی خود را در هنگام تحویل مودم ارائه دهند
الان طرح گذاشتن همین مودم(Z6000) رو به افراد عادی 160تومن میدن.حالا کلی منت سر وایمکسیا میزارن فقط بخاطر 10تومن!!!
و اینکه مودمی که از خودشون خریدیم 350تومن رو مفت ازمون برمیدارن
به زور هم شده میخوان ملت رو از وایمکس فراری بدن بعد بگن چون مشتری نداشت قطع کردیم
نقل قول:
حیف انچنان کارهای ابتکاری نه کسی همکاری می کنه و نه می شه کرد و گرنه وقتی شروع کردن به جمع کردن یکی می امد تمام مودم بچه هارو جمع می کردنمی برد یک جای خوب تو دید عموم کپه می کرد و ازش عکس می گرفت نماد اعتراضی خوبی می شد.:n09:
من اگر بخاطر این موضوع لنگ در هوا نبودم و شفاف می کردن پروسه جمع اوری اش چگونه است زودتر برنامه ریزی می کردم.:n15:
الان هم اگر این طرح نبود دو تا درخواست وایکمس دیگر می زدم تا تو شبکه ام استفاده کنم ولی موندم یک پا ایرانسل یک پا شرکت های دیگر باسه اینترنت جدید.:n23:
یه چیزیو الان دقت کردم ومتوچه شدم اینه که 149900 بدون مالیات بر ارزش افزوده هست و با مالیات همون 165تومن هست که همینجوری تو طرحشون میدن :n27:
یعنی هیچ فرقی با بقیه که وایمکس ندارن نیست
واقعا کاش وایمکس دارا جمع بشیم و یک اعتراضی بهشون بکنیم.کانال درست کنتیم و اونجا جمع بشیم.ببینیم تعداد چندنفر هستیم و اگه شد اعتراض کنیم تا یه طرح خوب برای ساماندهی وایمکس یا جمع کردنش بکنن
پیشنهاد می کنم روی گروه های خصوصی برنامه نزاری چون بیشتر صدا هستند تا عمل + انعکاسی هم انقدر نداره ( مگر اینکه انقدر زور کنید تا یکی ازشون بیاد ببینه گروه رو )نقل قول:
اگر واقعا کاربرا می خواهند، باید در مکان هایی که تو دید هستند بحث و اطلاع رسانی کنند و تلاش کنند تو دید باشند که از لحاظ تاریخی در اینترنت بیشتر بازدهی یا اثر داره. هر چه قدر هم کمتر حاشیه ببرند بیشتر نتیجه می گیرند.:n15:
سلام. تنها فرکانسی که توی خونه ی ما سیگنال خوبی داره، و مودم همیشه بهش وصل می شده، با این که هنوز قدرت سیگنالش مناسبه، اما دیگه بهش وصل نمی شه. چی کار می شه کرد؟ الان RSSI اش -66 و CINR اش 28.9/25.6 ه. مودم رو بردم پشت بوم و یه سیگنال خیلی ضعیف تر از این رو بهش وصل شد و قاعدتا در حساب کاربری و پسورد مشکلی نیست.
من که چندین سال هست دارم ماهیانه 136000 تومان واسه 2 نامحدود مثلا میدم هیچ خیری هم ازش ندیدم همیشه مشتری هام شکایت از لگ دارن
چندین بار هم زنگ زدن بیا تعویض کن
اون مودم بی نام و نشون Z6000 رو هم معلوم نیست از کجا اوردن لااقل مودم های قبلی واسه هواوی بود
من که این ماهم تموم بشه شارژ نمیکنم میرم این موئم رو میخرم
TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router
اون مودم های قبلی رو هم چه اون یو اس بی های اولیه چه مدل های جدید تری هم که دارم اصلا نمیدم بهشون
واسه دکور تو ویترین مغازه نگه میدارم بهتر هست که منت بزارن بگن تخفیف دادیم در صورتی که همون مودم رو هم به کاربران معمولی هم دارن به همون قیمت میدن
منم ۵ ساله وایمکس داشتم
دقیقا ۲۲ بهمن گرفتم اون زمان ۵۰ تومن (فکر کنم با ترافیک رایگان بود) الان قیمت مودمش ۲۸۵ تومنه
ماهانه ۳۵ یا ۵۵ میدادم برا تعرفه های نامحدود
گاهی وقتا نزدیک به ۴۰ گیگ فقط وبگردی میکردم به طوری که روزانه چندبار گوگل بهم کپچا نشون میداد
چند روز پیش مودمو فروختم رفتم سمت 4G
اولین باری که سرعت بالارو روی 4G تجربه کردم باورم نمیشد، حساب کنید از اون اینترنتی که سرعت دانلود به طور به ۳۲ کیلوبایت میرسید یهو به سرعت فضایی ۵ ۶ مگابایتی برسید :n14:
بدی سرعت بالا اینه که توی هفته اول هرچی توی نت هستو نیستو دانلود میکنی و بعد میشینی یه گوشه سماغ میمکی چون دیگه چیزی واسه دانلود باقی نذاشتی :n02:
سلام.
وایمکس را چه جوری میشه به کسی دیگر انتقال داد؟
باید هر۲ یعنی مشتری و خریدار حضوری برن به یکی از دفاتر پیشخواننقل قول:
من زنگ زدم همینو گفتن
ولی پرسیدم گفتن لزومی نداره چونکه اولا داره تا چند ماهه دیگه جمع میشه و دوما اگه کسی با مودم شما یه کاری کنه، مثلا دزدی اینترنتی، از روی آدرس آی پی پیگیری میکنن طرفو و فکر نمیکنم ربطی به مودم داشته باشه و شما مشکلی براتون به وجود نمیاد که البته اینو من ازچند نفر پرسیدم و ۱۰۰درصد مطمئن نبودن
اگه مشکلی وجود داره بگید تا منم برم انتقال بدم چون مودم رو همینجوری فروختم به یکی
دوستان من با مودمم یه مشکلی دارم.
روشن میشه چراغ های آنتن فول میشه 40 ثانیه استفاده می کنم... دوباره از سر نو ... انگار آنتن میره بعد دوباره چک میکنه....و دوباره همین مشکل..
مودمتون رو ریست کردید؟ یک سوراخ بسیار ریز داره که با سوزنی چیزی اون رو یه چند ثانیه نگه دارید تا ریست بشه؛ بعدش هم یادم نیست که لازمه تنظیم بکنید دوباره مودم رو یا نه؛ اگر تنظیم خواست و تونستید تنظیم کنید که هیچ وگرنه زنگ بزنید پشتیبانی حتما کمکتون میکنند.نقل قول:
تنظیم مجدد مودم لازم هست - حتما تنظیمات فعلی تون را یاداشت کنید.نقل قول:
جدیدا قطعی وصلی سرویس یکبار در روز برای من رخ می ده - شبکه در ظاهر وصل است ولی اینترنتی در کار نیست.
من همون اوایل که ایرانسل سرویس ایرانسل رو ارائه داد خریدم فک کنم 7 سالی میشه اوایل از اوون مودم سبز ها داشتم که عوض کردم FBR105 گرفتم
سرویس 2 مگ نامحدود داشتم با سرعت همیشگی 250-256 و ترافیک مصرفی حداقل 120 گیگ در ماه:n05:
اینترنتش تا حدود 4 ماه پیش خوب بود
جدیدا قطعی ها زیاد شده افت سرعت خیلی شدیده
مشکلات سرویس اعصاب خورد کن شده مثلا دو شب پیش به سرور های خارجی وصل میشد داخلی نه :n27:
پشتیبانی هم که کلا میگه شبکه فعلا مشکل داره
به نظرم دیگه ایرانسل داره کاری میکنه مشترکان سوق بخورن سمت TD
در صورتی که اصلا TD قابل مقایسه با وایمکس نبوده و نیست
بسته های نامحدود نداره
سرعت ثابت نیست
بدرد بازی آنلاین نمیخوره
قیمتاش وحشتناک بالاست
من که فعلا دارم از اینترنت رایگانی که همراه اول داده2 گیگ روزانه و2 گیگ شبانه مصرف میکنم که واسه همه سیمکارتهای خونمون داده و با گوشی و کابل وصل میشم به سیستم و خیلی خیلی سرتر از وایمکسه. یه چند هفته ای هست که با وایمکس کار ندارم!! پس مسخره شده بود وایمکس مسخره ترم شده:n15::n41:
دیروز رفته بودم نمایندگی مرکزی ایرانسل اونجا گفت آخر خرداد وایمکس جمع میشه
پس من تا عید باید ببینم سرویس ها با این قوانین جدید چقدر تغییر می کنه تا در نهایت درخواست بدم به یکیشون:n15:
فکر کنم ما جزو اخرین نسلی هستیم که باید خاطرات اینترنت وایمکس و همچنین نام نامحدود را به نسل بعد منتقل کنیم:n09:
گرچه من افتخار تعریف خاطرات IPW داتک را هم دارم:n07:.
امروز رفتم سوال کردم، مدمتون رو تحویل بدید ، 10 تومن تخفیف میگیرین
مودم 160 رو 150 میدن
الان من که ۳ تا مودم دارم ۳۰ تومن تخفیف میگیرم؟عالیه
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
خود نمایندگی مرکزی ایرانسل که همچین کاری نمیکنه حداقل تو مشهد حالا شاید اونجا که شما رفتید سرخود همچین کاری کردننقل قول:
توی مشهد بابت تحویل مودم وایمکس به جای قیمت 300 و خورده ای مودم بهتون همون 149 تومن رو میدن حتی اگر 100 تا مودم هم ببرید البته الان که برای همه تخفیف خورده فرقی نداره ولی برای بعد از برداشتن تخفیف این جوری خواهد بود
سلام
یک مودم وایمکس ایرانسل BM632W دارم ازش استفاده نمیکنم
اگر سرویس ایرانسل دیگه روی وایمکس قطع بشه مودم دیگه به هیچ دردی نمیخوره؟
من قصد فروشش را داشتم نمیدونم چه قیمتی باید بفروشم
مودم بردم نمایندگی....نقل قول:
نمایندگی تست کرد گفت مودمت مرخص شده....یمودم دیگه تهیه کن از اون استفاده کن...تعمیر هم ارزشی نداره...
این مودمای TD LTE رو که همینطوری هم دارن با تخفیف میدن 150 تومن دیگه چه کاریه وایمکس ببریم تخفیف بگیریم؟ مسخره کردند ما رو؟
حالا نه اینکه واسه ما که مرخص نیست خیلی خوب سرویس میده!!!!! همون بهتر که برید و یه ای دی اس ال بگیرید من که میرم همین کار رو بکنم.نقل قول:
مودم داری یادگاری نگه دار اگر اهمیت نداره برات پولش ولی به اینا نده (تا آخر اردیبهشت یا خرداد هم طبق گفته خود نمایندگی مرکزی ایرانسل داره جمع میشه)نقل قول:
از طریق 195 از ایرانسل شکایت کردم.همه بریم شکایت کنیم شاید یه فرجی شد
سلام
نمیدونم برای دوستان دیگه هم پیش اومده یا نه ولی از دیشب شاید ۷۰ درصد سایت هایی که باهاشون سر و کار دارم باز نمیشند
از گوگل و یاهو گرفته تا دیجی کالا! و تمام سایت های مستفیم کننده فایل مثل rapidpars
انگار اختلال اساسی هست
چرا اینجوری شده بزور کلا دو سه تا سایت رو باز میکنه
جالبه با فیلتر ش ک ن میری همه سایتارو باز میکنه:n36:
با سلام، به استحضار مي رساند: در حال حاضر تعرفه بلند مدت از بسته هاي تشويقي حذف گرديده است و مشتركين مي توانند از بسته هاي موجود و ارائه شده استفاده نمايند. لازم به ذكر مي باشد طبق بند8 از ماده 3 قرارداد مشتركين، ايرانسل مي تواند به صلاحديد خود مبادرت به ارائه خدمات ارزش افزوده و تعيين هرگونه هزينه بر مبناي تعرفه ها براي اين خدمات نمايد يا اينكه به ارائه چنين خدماتي پايان دهد.نقل قول:
---------------------------------------
اینم جواب ایرانسل
یعنی اگه بخوای تغییر تعرفه بدی فقط میشه از تعرفه های نامحدود با قیمتهای کذایی استفاده کرد.یا اگه از قبل تعرفه محدود دارید و حجم کم اوردید باید گیگی هشت تومن بدید.نمیخوان مشتریای وایمکسو به سمت تکنولوژی دیگه کوچ بدن.میخوان فراریشون بدن
فووووق عوضین و فوق پر رو . تجدید نظر بزن . بگو کجای قرارداد گفته کاربر حق تغییر تعرفه نداره و فقط باید یا نامحدود بگیره یا روی طرح فعلی بمونه .یعنی بند ۳ ایرانسل واسه خودش گذاشته یعنی من خدام .هر وقت دوست داشته باشم میتونم همه تعرفه هارو حذف کنم میخواید بهواید نمیخواید نه. یه مشت عوضی تو شرکت ایرانسله همشون ادعای خدایشون میشه . واسه همین 4g هم زنگ میزنی میگی مشکل هست خیال میکنن تووخری خودشون میدونن فقط . بخدا کاره ای بودم تو وزارت ارتباطات هرشکایتی ازشون میشد دقیقن بررسی میکردم پدرشون درمیوردم . بعدم مودم وایمکست رو خوردش کن برو از شرکت دیگه بگیر منم ۴ سال وایمکس داشتمنقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
نقل قول:سلامنقل قول:
واسه من و یکی از دوستام هم همین مورد پیش اومده و چند روزه که فقط با یک سری هاست و سرور محدود ارتباط داره
کسی اعصاب و حوصله تماس با 707 داشته که بپرسه قضیه چیه ؟
چند وقت پیش ها دائم از این مسائل ولی با یک سری هاست خارجی دائم تکرار میشد اما الان تقریبا همه هاست های داخلی و خارجی مشکل دارن و فقط با تعویض IP میشه کاری کرد!
من چن باری قبلا اتفاق افتاده بود یکی دوروزه حل میشد الان 4 5 روزه درس نشده اصن
هرکی تونس خبر بگیره لطفاا اینجاا بذاره ببینیم چیکا کنیم
بعید نی اینم بازیه جدیدشونه وایمکسیارو فراری بدن به این ثابتااااا
نقل قول:
من تماس گرفتم خیلی رسمی و کتابی انگار که داره از روی ی نوشته میخونه میگه که شرکت ایرانسل دسترسی به هیچ آی پی و پورتی رو محدوده نکرده
بعد من پرسیدم که شما میگی مشکلی نیست یا اینکه مشکلی هست ولی ایرانسل مقصر نیست؟
طرف با همین سوال ساده هنگ کرد!
کلا زیر بار نمیرند برام هم دوبار برگه پیگیری پر کردند شماره هم گرفتن ولی تماسی نگرفتن چون خودشون هم میدونن که مشکل چیه و تماس فایده ای نداره!
امروز که تعطیل بود و احتمالا مرخصی بودند مشکلی نداشتم فردا که تشریف بیارن سر کار باز خراب میشه حتما!
اینها جدا برای فصل کردن آمدن نه برای وصل کردن!
کلا 90% اینا که تو 707 بهشون میزنگی هیچی نمیدونن و دقیقا از یک سری متن و دستورالعمل مثل طوطی تکرار میکنن :n15:نقل قول:
هرچی هم تعطیل و غیر تعطیل باشه باز هم وضع همینه.
من فقط واسه نامحدود بودن مونده بودم و دیگه همونطوری که خودشون هم میخوان و برنامه ریزی کردن با این کار ها وقت تعویض وایمکس ایرانسل هستش
تعویض رایگان مودم وایمکس ایرانسل با مودم TD-LTE مدل GP2101
مودم رایگان
اینم دلیل این بازی جدیدشون
خوب عرض تسلیت، :n14:اینترنت من به کل تعطیل شده الان فقط هرچی انها بزارن می تونم ببینم:n08:
هیچ کدوم از سرویس دهنده هایی هم که دارم دردی را دوا نمی کند.:n02:
خیلی وقت بود به این مشکل بر نخورده بودم یادم رفته بود چه حسی می ده:n09:
من ثبت نام کردم که به تانوما مخابرات تغییر بدم.
مودم 4g گرفته بودم و از اون هم واسه دانلود شبانه که داره استفاده میکنم و وایمکس هم بره کنار.
فقط امیدوارم دانلود شبانه رو بر ندارن.
اینجا سرعت 4g (FDD)از TD بیشتره!
سلام
دوستان من دیگه وایمکس رو جمع کردم، مودم رو چه کنم؟ نگه دارم؟ به دردی میخوره؟ مثلا واسه اتصال دو دستگاه بصورت وای فای که خب از همون دیلینک استفاده میکنم؛ یا میشه شاید طرح تعویض رایگان بدن؟ چه کنم توخونه جا نداریم.