گرون؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر کدومش که گرونه برو با شرکت دیگه از جمله صبانت مقایسه کن بعد بگو گرون!(من 2مگ رو با صبا مقایسه کردم)
Printable View
گرون؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر کدومش که گرونه برو با شرکت دیگه از جمله صبانت مقایسه کن بعد بگو گرون!(من 2مگ رو با صبا مقایسه کردم)
وقتی طرح اینترنت با شیلتر لیست سفید رو اجرای کنن سرعت به 400 مگ برای هر نفر میرسه چرا چون دیگه سایتی نمیمونه که بخوای دالود کنی یا بازی انلاینی نمیمونه که بخوای انلاین بازی کنی میتونی بشینی شیکه قران رو انلاین تماشا کنی و فیص ببری شیاد روح شما هم از این الودگی ها پاک شود و به به درجاتی از بهشت برسید.
نقل قول:
خب چرا با صبانت؟:دی
بقیه شرکتا کمتره که!
صبانت چون یکی از تعرف هاش مثل همون بود. 40 تومن نسبت به اسیاتک گرونتر بود!نقل قول:
کدوم شرکتا؟
مشکل اینجاست که 128 صبانت شبانه با 120-180 تا دانلود میکنه، لازم نیست 2 مگشو مثال بزنی! فکر کنم اگه سرعت 256 تای شب رو بخوای همون 512 کافی باشه...
بابا 10 تومن اختلاف که چیز مهمی نیست اسیاتک حتی اگر این سرویسش رو ماه بعد بخواد به من مفتی بده من دیگه نمیمونم گور پدرش پینگ 4.2.2.4 در بهترین حالت 370 هست مگه مغز خر خوردین بیاین اسیاتک اشغال ترین سرویس دهنده ایران شما اگه میخواین سرویس عوض کنید پارس انلاین شاتل صبانت مخابرات بهتر از این اسیاتر اشغالی هست.حالا بماند که یک سری اینجا میان میگن خوبه و فلان این ها هم احتمالا جیره خوار همون ها هستن
راستی به این نکته توجه کردین که همه آنتی ویروس ها و ISP ها همیشه اول شدن؟ #1 !
:n04:
جالبه که توجه کنید که آسیاتک تو سایتش نوشته که دومه :n27:
یعنی بقیه اشتراکی اول و آسیاتک دومه؟! :n13:
آرزو به دلم موند که تو سایت یکی از این isp ها برم و نزده باشن که ما اول شدیم و کلی جایزه بردیم و تقدیرنامه گرفتیم و...نقل قول:
هر چقدر که سرویس های محدود آسیاتک الان خراب شده، سرویس های نامحدود وضعیتشون خوبه و نوسان نداره ! ، در واقع من موندم که آسیاتک چجوری 2 مگ نامحدود رو که بعد از اتمام هدیه، همیشه به صورت ثابت روی 1 مگ هست، با این قیمت ارائه میده.( البته نه مثل 1 مگ مخابرات که 90 درصد مواقع روی 1 مگ نیست و خیلی پایین تره !). چون شرکت های دیگه برای همین 1 مگ نامحدود خیلی رقم های بالا در حد 200 هزار تومن و اینا، از ملت می گیرن (البته اگر کسی سراغشون بره واسه این سرویس ها!)
احتمالا آسیاتک از محدود ها داره میزنه میزاره روی نامحدود ها :n02:
البته از لحاظ دانلود و الا از نظر پینگ و سرعت با سرورهای خارجی و این مسایل، مثل محدود ها، وضعیتش خیلی بد هست.
همین شما نامحدودا هستید که روزگارو ما رو خراب کردید!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کردید برا چی پینگ اسیاتک بالاست؟
بخاطر شماست که یه سره دانلود میزارید پهنای باند رو درو میکنید!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:
ای خدا سرعت شبانه آسیاتک رو برگردون:n28:
به جان خودم من لب دریا برم باید آفتابه ببرم:n09: درست تا 2 روز قبل از 28 اردیبهشت امسال که من نیومده بودم 2 مگ حجمی بگیرم ، اوضاع خوب بود . هم من که گرفتم سرعت افتضاح شد تا امروز که هر چی دیگه منتظر موندم درست نشد که نشد:n30:
قول میدم به محض اینکه من طرحم رو عوض کنم اوضاع خوب میشه:n02:
دانلود از سرور اپل:
میانگین سرعت 200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت تک کانکشن زیر 20::n15:
سرعت دانلود از سرورهای خارجی خیلی افتضاح شده:n04:
نقل قول:
منم تا ماه قبل 2 مگ محدود داشتم ولی وقتی دیدم شبانه ش این وضعیت شده، این ماه رو 2 مگ نامحدود گرفتم. به همگان هم توصیه میکنم تا موقعی که وضعیت سرعت شبانه محدود ها درست نشده یا آسیاتک رو عوض کنن کلا یا اینکه نامحدود بگیرن مخصوصا 2 مگی ها.
نقل قول:
شما تازه ثبت نام کردی؟
جالبه که سرعت 128 صبانت تو روز هم همون 150 کیلوبایته...
یعنی آسیاتک رو آب برده
از بسکه تعداد مشترکاش زیاد شده + مشترکای نامحدود.نقل قول:
وقتی میاد به شهراد و مکس نت پهنای باند میده چی برا خودش میمونه؟:n02:
تو آسیاتک که تازه ثبت نام نکردم. من کلا ماه به ماه می گیرم سرویس رو. تا ماه قبل 2 مگ محدود با 30 - 40 گیگ ترافیک می گرفتم، این وضعیت که پیش اومد عوض کردم و الان یه 10 - 12 روزی هست که 2 مگ نامحدود نقره ای گرفتم. در این مدت هم بعد از هدیه پر سرعت دقیقا روی 1 مگ ثابت بوده و قطعی هم به جز قطعی سراسری نداشته. ولی پینگ و سرعت از سرورهای خارجی با 2 مگ محدود فرقی نداره و یکی هست.نقل قول:
سرعت دانلود شبانه:
تا دقایقی دیگر به ملکوت اعلا میپیوندد:n02:
الان وضعیت آسیاتک در روز برا سرویس های محدود چطوره؟بین 128 و باقی سرعت ها تفاوتی در روز هست؟
سایت های خارجی سریع باز میشن؟ یا عذابه؟
این چیه؟نقل قول:
SHARE THIS RESULT ملاک هست
چقدر استعدادهای کشف نشده تو ایران هستنقل قول:
:n09:
تست 512 نامحدود برنزی آسیاتک اصفهان
2 مگ محدود اسیاتک
از ساعت 11 به بعد چنین سرعتی از سرور خارجی رو نخواهم دید!
دوستان من می خوام برای دوره بعد سرویس 512 نامحدود به قیمت 27 تومن از آسیا تک بگیرم . می خواستم ببینم سرعت دانلود این سرویس چطور هستش ؟ خودش که میگه بین 50 تا 70 هستش و از 50 پایین تر نمیاد ؟؟؟!!!
عد کیفیت سرویس ها و پینگ اسیا تک چطوریاست ؟ در هر صورت با تمام جوانب بگیرمش یا نه ؟
سرعتش همین حدودی بود که گفتینقل قول:
از نظر پینگ و سرعت وبگردی از بقیه شرکتا بدتره!!
به کاربرای جدید باید گفت که اگه قصد وبگردی دارین دور ور آسیاتک نیاین! بازی آنلاین هم کلا تعطیل....
ما که وب گردی رو یک ماهه با آسیاتک بوسیدیم گزاشتیم کنار.
خوب کاری کردی:n02:نقل قول:
فقط ما داریم چی میکشیم از دستش....
مگه میشه باهاش وب گردی هم کرد؟؟؟!!!!!نقل قول:
با پینگ بالای 500 فکر نکنم بشه بیشتر از گوگل رو باز کرد:n13:
کدوم آی اس پی برا وبگردی خوبه ؟ بابا اعصابمون رو خرد کرد این آسیاتک
کدوم شهر؟ کدوم مرکز؟نقل قول:
ولی اکثرا مخابرات بهتره
قبلا میگفتن، فلان آی اس پی برای وبگردی خوبه، ولی برای دانلود خوب نیست... حالا میگن: فلان آی اس پی، نه برای وبگردی خوبه، نه دانلود...نقل قول:
البته شاتل خوب بوده برای وبگردی! فقط وبگردی، نه بازی آنلاین و نه اصلا دانلود...
تهران - شهید بخششی
خوب تهران که پره ISPنقل قول:
هر چی بگیری دیگه بدتر از اینی که اسیاتک میده نمیشه
ولی الان باز مخابرات تهران خودش خوبه کیفیتش
تایید میشهنقل قول:
تو تهران خیلی isp هست
بعضی isp ها فقط تو تهران خدمات میدن
من بیشتر کارم وب هست ( ریموت و ... ) پینگ خیلی واسم مهم هستنقل قول:
اومدم شاتل اکو آفیس گرفتم که رایگان نداره ، سرعتش مناسب هست
از آسیاتک فرار کردم
بچه ها من دیگه از دست این قول های آسیاتر ناامید شدم:n14::n14: جان من یکی بگه فلان تاریخ مشکل سرعت شبانه 2 مگ درست میشه:n21:
این آسیاتر لعنتی با این پینگ افتضاح و دانلود خراب از سرور خارجی ما رو دق مرگ کرد:n03:
دوستان سرویس های نامحدودش برای بازی خوب نیست یا کلا همه سرویس هاش داغونه ؟؟؟
الان سرویس نامحدود 1 مگ سرعتش روی همون 100 تا 120 هست ؟؟ به غیر از پینگ و وبگردی چه مشکلی داره ؟