سلامنقل قول:
اگر منظورتون اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سالمه بدون شک 6990.یاد باد آن روزگاران یاد باد.
سلامنقل قول:
اگر منظورتون اینه:
و سالمه بدون شک 6990.یاد باد آن روزگاران یاد باد.
سلام
قیمت باکس برای ساب MX 12 Plus حدوداً چقدر در میاد؟
ساب باکس فابریک MX 12 Plus BR قیمتش 485 هستش . خیلی با باکس دست ساز تفاوت داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پیشنهاد و راهنمایی های دوستای گلم،دیشب باند 938 jbl خریدم به قیمت 220 ت،فروشنده تضمین کرد باندا اصل
چه امپی براش ببندم ؟؟
چه نکاتی رو باید رعایت کنم تا صدای بهتری از باندا بگیرم ؟؟
وقتی میخوایم امپلی بخریم .
مثلا اگه باندمون 150 وات باشه .
امپلی فایر هم روی war140*4ch خروجی بده
اون 10 واتی که باند نیاز داره و کم میاد خود پخش ماشین تامین میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
...............
صدای باند JBL GTO938 چطوره ؟ در حد 718 و 6975 هست ؟؟؟؟
نقل قول:آقا یارو آشنا بود ! دزد همه جا دزده . انقدر اعتماد داشتیم بهش دیگه اصلا گفتم قیمت نکنم .نقل قول:
دوستان اشتباه من رو نکنن هواستون باشه .
ممنون از همه
سلام دوستان،تا 300 - 350 بودجه هست برای خرید باند.ماشین 206 اس دی هست، پخشش هم فابریک usb خوره ؛ میخواستم ببینم بنظرتون باند چی بخرم ؟چون بودجم به باند و آمپلی نمیرسه ، میخوام فقط باند بگیرم ، ولی هم بیس نسبتا خوب میخوام ، و هم کیفیت شفاف ، ممنون میشم کمکم کنید :n12:
باید ببینی بانده 150 وات رو سر چند اهم میخواد 2 یا 3 یا 4نقل قول:
هر چی اهم کمتر باشه تو خرید امپلی دستت برا خرید امپلی ارزونتر بازتره
نه دیگه 10 وات اینجا کم میاد که دیگه اکثرا اگه به باند 150 واتی بتونی 120 به بالا هم بدی قابل قبوله دیگه 10 تا چیزی نیست
پخش توان خودشو میده به امپ بعد توان خروجی امپ میره برا امپ دیگه از امپ به بعد وظیفه پخش تموم شدست خب کاری نمیکنه برا جبران اون 10 واتی که تو ذهنتون هست
هزینه نکنی برا باندو بدون امپلی بهترهنقل قول:
یا حداقل باندو اول بگیر بعد آمپلی رو بگیر که بودجه دست اومد
اسپیکر تا 300 تومن این به نظرم خوش صداست
ولی حتما به امپ احتیاج داره امپ قوی
با همون 350 تومن هم ببه نظرم میشه سرته رو جمع کرد با یه باند 170 تومنی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا 190 تومنی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با آمپای دو کانال ارزونتر مثل پایونیر 3500 که 180 تومنه یا این که 165 تومنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا کنوود 170 تومنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا به نظرم از ترکیب امپ ارزونتر دو کانال +باند ارزونتر استفاده کنین بهتر جواب میگیرین
تا فقط 350 تومن پول باند بدید
فقط حدود 100 هم برا هزینه نصب و اکسسوری در نظر بگیرید
راستی پخشتون dec هست یا موج نیکان؟خروجی آمپلی فایر داره اصلا؟
دک هستش ، نمیدونم ، داره ؟! :-دی
نه داداش اون شکلی نیستنقل قول:
تو این مایه هاست فکر کنم همینه
اینه دیگه؟نقل قول:
پس خروجی آمپلی نداره
اگه از این میخواین استفاده کنین دور آمپلی باس خط کشید
برا باند بدون آمپلی هم زیاد خرج نکنین
باندای که مناسب شما هستن با این پخش
پایونیر 6964 قیمت 105 تومن (ویتنامی)
پایونیر 6965 قیمت 115 تومن ساخت چین
اینم هست 160 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم هست اقا حمید گفتن 160 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم همون 6964 ویتنامی بدون امپلی خیلی هم خوب جواب میده
دوستان نمیگین چه امپی ببندم ؟؟نقل قول:
این دوره ی break که میگن باید بگذره چیه ؟ از اینجور نکته های اساسی بازم هست ؟ چرا کسی پست منو ج نداد ؟؟
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4
سلامنقل قول:
سیلد حدودا 50 و پورتد حدودا 80 تومن.
من صداش رو تو ماشین خودم تست کردم با 8105 عالی بود.و برای یکی از بچه های همینجا که پرشیا دارن گرفتیم فکر کنم آمپشون ساند بود اونم BASS خیلی خوبی میزد. به نظر من باکس فابریکش فوق العاده هست.حجم خالص 48 لیتر.
اگر ماشینتون پراید یا 206 و کلا ماشینهای هاچ بک هست سایز 10 انتخاب بهتری هست.
نه این مدل بدرد نمیخوره.به خاطر سوپرتیوترهائی که داره دیستورشن بالائی داره. صداش خیلی تیز میشه.نقل قول:
این اسپیکر 100 وات RMS لازم داره. میتونید گلیدن ML100.2 براش بگیرید اگر امپ دو کانال میخواهید به قیمت 470 تومن.نقل قول:
در مورد برک این هم که اینجا توضیح کامل دادم.:
بودجه ای که برای امپ در نظر دارم نهایتش 200 ت هست،اگه امپ ارزونتر هم باشه بهتره چون قصد ندارم ساب و پخش و چیز دیگه ای بگیرمنقل قول:
470 برای امپ خیلی زیاده،ندارم اونقدر داداش نهایتا 200 ت
سلام
من یه جفت باند 718 Kenwood با پخش مدل 3550 pioneer.
یه آمپلی خوب با یه جفت باند دیگه میخوام شما چه مدلی رو پیشنهاد میدید ؟
آیا یاند مدل 6975 V2 خوبه ؟ قیمت اصلیش تو بازار چقدره ؟ اگه مدل دیگه ای در کنار 718 پیشنهاد دارید بگید
بچه ها پایونیر 7950UB کارکرده چند ارزش داره قیمتا ؟؟؟
قیمت 2250 تمیز رو هم اگه بدید خیلی ممنون میشم قصد خرید دارم ...
2 جفت کواک کار اشتبایه فقط حجم صدارو داری بالا میبرینقل قول:
718 که کیفیت نداره
حداقل 1 دست کامپ برا جلو بزار که از موسیقی هم لذت ببری یه آمپ 4 کانال بزار با یه دست کامپ برا جلو
ماشی چی هست؟
2250 آک 230 هست تمیزش با جعبه 180 مناسبه بدون جعبه اگه همه وسلیلو داشته باشه 150 تا 160نقل قول:
7950 هم قیمت ندارم
داداش یعنی از 6974 هم بدتره؟من الان 6974 بستم این 6990 توی انباری پیدا کردمنقل قول:
نه این مدل بدرد نمیخوره.به خاطر سوپرتیوترهائی که داره دیستورشن بالائی داره. صداش خیلی تیز میشه.
ارزش نداره 6974 باز کنم اینارو ببندم؟
اینو دست دوم توی اینترنت قیمت گذاشتن 400 من 6974 حدود 90 تومن خریدم....
راستش 2250 ماله خودمه با جعبه تمیزه میخوام با یه خرورجی ساب دار خوب تعوویض کنمنقل قول:
یکی از دوستم 7950 داره مبگه میفروشم حالا حدود قیمت ندارم که ازش بردارم ، بنظرت چقدر خوبه بردارم ؟؟
و اینکه جدید تر کارکرده تا 300 چیزی پیشنهاد میدی ؟؟؟
اقا من دیروز یه ساب 3013 Kenwood دیدم . بیس بسیار خشک داشت . وقتی بیس میزد شدت بیس جوری بود که نگار یکی داشت دف میزد :n02:
حال ساب ووفری وجود دارد حدود قیمت 250 حالا 30 تومن کم یا زیاد . که بیس نرم و قدرت بالاتر از 3013 داشته باشد ؟؟؟؟؟
قدرتش بالا باشه .
این پخش و باندو هم واسه پرشیا گرفتم هم واسه پرایدنقل قول:
به نظرت چه مدل باندی اضافه کنم ؟ چه مدلی از آمپلی رو سفارش میکنید ؟
اره دقیقا همینه
یعنی بنظرت اگه کنوود 718 بندازم صداش بهتره و بیس بهتری داره با این ضبط یا اگه این پایونیر 6964 ؟
قیمتش برام خیلی فرقی نمیکنه ، میخوام پشیمون نشم فقط:n16:
ببین شما یکم بودجه رو افزایش بده یه rs12freeair بخر حدود 350 تومنهنقل قول:
بیس میزنه جگرت حال میاد . خیلی بیسش نرمه
کیفیتش فوق العادس قدرتش هم خوبه
من تجربش کردم عالیه
عکس آواتارم یادگار همون سابه
خواستی با آقا حمید (HamidR15) هماهنگ کن
نقل قول:
بهترین راه خرید کامپاننت برای استیج جلو هست
آمپلی هم زیاده
تو پیام خصوصی خدمتتون عرض میکنم
فقط موقع خرید باند کمکم میکردین!!!!!!!!!خب الان که ج همه رو میدین ج پست منم بدین دیگهنقل قول:
نمیخاین مشاوره بدین رک بگین!!!!!!!!!اگه با من مشکلی دارین بگیننقل قول:
مطمعنن 718 بهتره از 6964 هستش ولی وقتی آمپلی نمیخوای بزاری الکی250 داری برا 718 میدی چون نمیتونی صدای اصلیشو درارینقل قول:
یه باند 160 تومنی هم همون کارو برات میکنه
اگه کیفیت صدا برات مهمه
به نظرم اگه میتونی 6964 رو تست بگیر ببین راضیت میکنه یا نه اخه بدون آمپ دست باز نیست نمیتونی باندای توان بالا بزاری چون پخشت آمپلی نمیخوره
اگه بتونی قبل خرید 6964 و 6965 اون 718 تست بگیری ببینی صداش از نظر خودت می ارزه 150 بیشتر هزینه کنی یا نه خیلی خوب میشه
7016 کنوود میتونی کارکرده زیر 400 بخری آکش شده 400 تومننقل قول:
بودجه چقدره؟آمپلی و کامپو برا پارس میخوای یا پرایده؟نقل قول:
بودجه مهم نیست اول واسه پرایده چقدر میشه ؟نقل قول:
نقل قول:
فقط مدل بگو که کنار 718 خوب جواب بده.
از فکر 2 جفت کواک بیرون بیانقل قول:
برا پراید دست یه خورده بستست اخه جلو کامپ 10 سانتی میخوره کامپوننت 10 سانتی کم هستش حدودا 150 تومن برا کامپوننت جلو میخوای یه مدل کدنس اقا حمید سراغ دارن
و یه آمپلی فایر 4 کانال مثل پایونیر 6500 قیمت 280 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3500 پایونیر باندتون 100 وات تو 2 اهم میخواد این 85 وات توی 2 اهم میده قیمت 170 تومننقل قول:
اینم هست 165 تومن 90 وات تو 2 اهم میده
هر کدومو پیدا کردی ببند
اینارم نبند
مکسیدر-پریمیر-مارشال-بوستر-مافکو-تورنادو...
تا 200 تومن فقط میتونی 3500T بگیری.یا از برند مارشال یا مکسیدر که من به خودم اجازه پیشنهاد دادنشون رو نمیکنم.نقل قول:
شما از 6974 راضی هستی؟نقل قول:
6990 و 400 ?!!
من چی بگم.ای نمدل رو تست نکردم ولی تجربه شنیداری که از پایونیرهای End Way دارم فقط صدای بسیار بی کیفیت همراه با تیزی آزار دهنده بوده و بس.
شما که هر دو اسپیکر رو داری خب جنج کن ببین صدا چطوره؟
مرسی ج دادین.من فک کردم یه وقت خدایی نکرده حرفی زدم ازم ناراحت شدین.چون توی اخلاقیاتم نیست نمک بخورم نمکدون بشکنم
پس امپ 3500 پایونیر میبندم به قیمت 170 تومن
تا 250 ایا امپ بهتری نیست
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4
سلام من یه پایونیر 5350 بستم روی 206 با یه جفت 718...شنیدم توان بانداش خیلی بیشتره میخوام یه آمپ بندازم بعدا یه باکس هم بندازم چه آمپی پیشنهاد میکنین که واسه این سیستم عالی باشه تا 250 آخرش 300 تومن؟
یه سوال دیگه هم دارم اینکه این پخش کلا تنظیماتش واسه اینکه باکس بندازم خوبه؟چطوریه؟ممنون
3500 بزاری حداکثر 50 پول اکسسوری 20 هم نصب میشه 70 تومن حالا بگیر 80 +170=250نقل قول:
با حساب اینا 250 برا آمپ داری؟یا 250 فقط برا آمپ+هزینه هاش؟
راستی برا خرید اکسسوری خسیس بازی در نیار نگه این پیکیجو دارم 15 این یکی 40 با خودت بگی سیمه دیگه ولش اون ارزونه رو بزارم نه خیلی هم موثر جنس اکسسوری خوب سعی کن حتما یه چیز خوب بزاری ساند استریم یه چیز معمولی مناسبه به نظرم بین 40 تا 50 میتونی جور کنیش
مناسب ترین گزینه برا شما پایونیر 6500 هستش 280 تومننقل قول:
اینم هست 285 تومن
چون باندتون کنووده شاید آمپ هم کنوود باشه تو مچ شدن تاثییر داشته باشه چی بگم
------------------------------------------
دوستان قیمتایی که تو سایت میزاریم حدودا هماهنگ با بازاره حتی تو شهرستان هم فوقش 20 تومن کمتر و 30 تومن بیشتر این قیمتاست رو خرید دقت کنین بهتون نندازن بعد حالتون گرفته بشه
نگین بانده تو تهران 200 هست پس این میگه 280 تو شهرستان پس خوبه نخیر داره میندازه فوقش حداکثر 20 بلکه کمتر باید با پایتخت فرق کنه
از تهران جنس هم بخرین حداکثر 15 تومن پول پستشه با تیپاکس اینارو در نظر داشته باشین
اقا نظرتون راجب این کواکسیال چیه ؟
150 وات RMS و 600 وات پیک / 4 اُهم / 152 میلیمتر در 239 میلیمتر (6 اینچ × 9 اینچ) /فریم آلومینیوم / کوآکسیال / 3 Wayقسمت : 590 یک جفت
یه سوال کوچیک من فیوز که از باطری ماشین به آمپلی وصل میشود را قطع ویکسره کرده ام نظرتون چییه آیا دچار مشکل می شوم یا نه ایرادی نداره؟
خب تونستم یکم بیشتر پول جور کنم
با 600 ( حالا 50 - 100 بالا اشکال نداره ، ولی ترجیحا نشه )
یه باند ، آمپلی ، پخش معرفی کنید
بیس میخوام ازش ( درحد باند ، نه باکس ) ، وضوح صدا میخوام + تیز نباشه صداش
فعلا صدا دوستا تو ایران سه قسمت تقسیم شدن(اینطور که از نت فهمیدم)نقل قول:
یه قسمت co 609 رو سر میدونن
یه قسمت 10173 dls
یه قسمت هم این t696l jbl
من که تاحالا حتی نتونستم ببینمش
ولی خیلی ها هستن که قبولش دارن انگاری
کاش قسمت شه صداشو بشنویم:n27:
تو پخ جواب دادم ولی صدا تیز نمیخوای اصلا نباید سراغ 718 برینقل قول:
jbl 938 قیمت 195 تومن