اگه ما این 3000 رو بگیریم از نظر ساپورت تم وبرنامه و..... چه جوری هست
راستی کسی نگفت وقتی می خوام بخرم چه جوری میتونم تستش کنم که FW 5.3 هست تو چه قسمتی هست
راستی کسی نگفت وقتی می خوام بخرم چه جوری میتونم تستش کنم که FW 5.3 هست تو چه قسمتی هست
سلام.نقل قول:
همه چیش ردیفه . تو ستینگ برید و بعد تو سیستم اینفورمیشن.
همون مغاره داری که ازش خرید میکنید بهتون توضیح میده که چه جوری هکش کنید و وقتی هم که -- بشه یعنی دیگه مشکلی وجود نداره
ببخشید value pack با basic pack چه فرقی داره؟
چیزای توشون فرق می کنه؟
دوست عزیز این بسته ها فقط برای fat بودند الان هم که هیچ fat نویی تو بازار نیستنقل قول:
basic فقط شارژر و خود دستگاه بود ولی value هندزفری و یه مموری mb 32 و کیف و بند داشت
سلام...من یه( پی اس پی 3.4 او ای-آ) قدیمی دارم...مدت زیادیه یا بازیای جدیدو اجرا نمیکنه یا مکررا هنگ میکنه...ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار کنم تا درست شه...یا حق
فریم ویر فعلی شما توی موزه نگه داری می شه !نقل قول:
ابتدا به فریم ویر 4 سپس به 5 Update کنید . ( در صورتی که وارد نیستید از آموزش های Forum بهره ببرید . )
خیلی ممنون ولی دوسته عزیز اینجا 1000 تا صفحست و من ناوارد...میشه لینک آپدیتا و اموزش نصبشونو برام بذاری...؟ واقعا لطف میکنی و مدیونت میشم...
من تو شهرستانم اینجا هم چنتا جا بیشتر PSP ندارند یه PSP مدل 3004 دیدم (200تومن) تو جعبه واقعی PSP بود مثل همه جعبه های PSP ولی یه مدل دیگه 300 تومن تو یه جعبه خیلی افتضاهی بود قیافش داد میزد تقلبیهنقل قول:
اون مدل اول رو بگیرم نمیشه کپی خورش کرد
برای مدل دوم احمالا میان تهران اگه فروشگاه قابل اطمینانی میشناسید بهم پ.خ بزنید
ممنون :40:
خوب فکر کنم اون psp 3000 ری که شما دیدید تو تهران ۱۶۰ تا ۱۷۰ باشه چون کپی نمیشه.نقل قول:
من تو شهرستانم اینجا هم چنتا جا بیشتر PSP ندارند یه PSP مدل 3004 دیدم (200تومن) تو جعبه واقعی PSP بود مثل همه جعبه های PSP ولی یه مدل دیگه 300 تومن تو یه جعبه خیلی افتضاهی بود قیافش داد میزد تقلبیه
اون مدل اول رو بگیرم نمیشه کپی خورش کرد
برای مدل دوم احمالا میان تهران اگه فروشگاه قابل اطمینانی میشناسید بهم پ.خ بزنید
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون psp2000 ری هم که دید تهران ۲۶۰ تومن هست و قلابی نیست و رفرش شدست و خیلی افتضاح هست کیفیتش.
psp 3000 ری کپی خور بشه و همه چیش ok باشه بین ۲۴۰ تا ۲۶۰ هست
راهنمای کامل کپی خور و Unbrick کردن PSP ( به نسخه ی 5.00M33-4 )نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3315516&postcount=20
دوست عزیز دو تاشون اصل هستند ولی 300 تومنی دست دوم هست و 200 تومنی نو در هر صورت هر مدل رو 30 هزار تومن داره گرون میدهنقل قول:
در ضمن به هیچ وجه psp با اون جعبه ها رو نخر
اقای wonderful عزیز تمام لینکای دانلود اینجا که بم ادرس دادی از بین رفتن...خواهش میکنم کمکم کنید:41:
ببخشید عمو جان من یه چیزی نفهمیدمنقل قول:
دوست عزیز دو تاشون اصل هستند ولی 300 تومنی دست دوم هست و 200 تومنی نو در هر صورت هر مدل رو 30 هزار تومن داره گرون میده
در ضمن به هیچ وجه psp با اون جعبه ها رو نخر
یعنی تمام psp 3000 هایی که کپی خور میشن دست دومن؟؟؟؟
من قبلا یه چیزایی در مورد دست دوم بازار های اروپایی شنیده بودم.:18::11:
دوست عزیز امروز سرم شلوغه ان شا الله جوابتو فردا میدم:11:نقل قول:
خب...نقل قول:
ببین ما الان دو جور psp کپی خور تو بازار داریم
1- psp دست دوم
2- psp نو
psp نوع اول قیمت های مختلفی داره 240 یا 250 یا 220 هر کس هرجوری دلش خواست میفروشه
ولی psp نوع دوم فقط یه قیمت داره اونم 270 هزار تومن هست . این نوع کمیاب شده
اما نحوه تشخیص دادن این دو تا :
1- دست دوم ها باتری داخلشون هست ولی نو ها باتری داخل psp نیست
2- جعیه ی دست دوم ها داغون هست (به قول دوستمون)
3- نو ها هیچ وسایلی اعم از محافظ صفحه یا اینجور چیزها ندارند
راستی این دست دوم منظورم دست دوم کشور ها ی توسعه یافته است که به عنوان نو به ما میندازند
اقای wonderful هر موقع تونستی جواب بدی یک دنیا ممنونت میشم...فقط کامل بگو که من ناواردم...لطف میکنی عزیز...:40:
کسی قیمت PSP 3000 کپی خور رو توی اصفهان داره؟ یعنی دیگه آکش نیست؟
قیمت کپی خور و غیر کپی خور هردو لطفا
پیدا که می شه ولی به مقدار کم و باقیمت زیاد .نقل قول:
پس از مدتی باید شاهد کاهش قیمت شدید PSP و فروش دست دوم ها باشیم .
آقا بازی متال گیر جدیده برا من وسط بازی که میره....توی یکی از لودینگها گیر میکنه....و psp خاموش میشه
کسی بازی رو تست کرده؟؟؟
پس تو چه مدلی از این PSP ها وسایل جانبی کامل توشون هست یا اینکه کلا فقط باتری و شارژر همراشون هست ؟نقل قول:
دوست عزیز با اون روش جدید patch کردی؟نقل قول:
اگه patch کردی و بازم گیر میکنه خب مشکل از بازی هست
نقل قول:
تو همشون فقط باتری و شارژر هست
با همون روش جدیده پچ کردم...وقتی تقریبا 40 دقیقه از بازی میگذره توی یکی از لودینگها psp هنگ میکنه و بعد خاموش میشه....پدرم در اومد دانلودش کردم به خدا....هیچ راهی نیست یعنی؟ :41:نقل قول:
بعضی از بازی ها کلا از ریشه مشکل دارن .نقل قول:
بازیت به صورت ISO هستش ؟ اگه نیست تبدیلش کن چون یکی از دلایل هنگ کردن همینه .
yeki nist be ma komak kone??
بله iso هستشنقل قول:
فکر کنم باید به فکر یه دانلود جدید از بازی باشم .... نه؟
بهتره از نو دانلود کنید از یک لینک دیگه .نقل قول:
ولی بعد دانلود نکنید باز خراب در بیاد بگید تقصیر من بوده !!! :31:
دوست عزیز دیروز گفتم فردا خب بفرما:نقل قول:
این فایل رو دانود کن خط اول فایل read me داخل rar رو بخون اگه مشکل داشتی پست بده
راستی شارژ تون باید بالای 80 درصد باشه
کد:http://www.psp-hacks.com/file/1509
اقای واندرفول ما اینو دانلود کردیم.پوشه ی آپدیت رو هم کپیدیم تو پی اس پی / گیم.....بعد از تو دستگاه اجرا میکنم...میگه میخوای این برنامه رو از اینترنت بگیری؟ما گفتیم ما که بدمون نمیاد بگیریم ولی دستگام که به نت وصل نمیشه...یه بار ضربدر زدیم امتحانی وصل نشد هنگم کرد...یه بارم آر زدیم که یعنی نمیخوایم باز خارج شد...تکلیف چیست؟؟ راستی دمتم گرم...با مرام !!:46:
یه بار دیگه فریمور دستگاهتو میگی ؟نقل قول:
اخه من خودم کپی دائم ندارم فریمور به این قدیمی ای هم ندیدم به خاطر همین مطمئن حرف نمیزنم
ویرایش :
فریمور خیلی قدیمی است
اول به این اپدیت کن ببینم میشه یا باید یه راه حل دیگر بیندیشیم
(نکته : به 1.50 only کاری نداشته باش و فایل داخل m33 creator رو به 352.pbp.تغییر بده و به پوشه ی ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR/
بریز اسم رو از راست به چپ بخون یعنی pbp پسوند است
کد:http://www.psp-hacks.com/file/1210
3.4 او ای-آ .............. پی اس پی که اختراع شد روش این فریمور بود !!! شرمنده ولی لطفا یه راهی پیش پام بذار لوتی !:46:
واندرفول جان نشد....:41: دقیقو تمیز میریزم موقع اجرا تو دستگاه میگه this data is corrupted. و اجرا نمیشه... یعنی فریمور این دستگاه اینقدر عجیبه که هیچ راهی جواب نمیده...؟ مهندس مارو نجات بده لطفا :11:
شمانقل قول:
این فایل 13 مگی رو دانلود کن : بعد پست بده
این روش 100 در 100 جواب میدهکد:http://rapidshare.com/files/67857715/163_EBOOT_1.50.zip
سلام به همگی....
یکی از دوستان یه psp 2000 slim کپی خور دائم داره ... کاملا تمیز هست ... هر کی خواست پیغام خصوصی کنه!!!
قیمت هم 175 تومن
خب؟ کردم...
دانلود شد واندر جان !
اونجور که فایل readme گفته :نقل قول:
هر چی تا الان ریختی تو پوشه ی GAME پاک کن
این فایل رو به اضافه ی اون دو تا فایل قبلی دانلود کن
PSP 3.52 Firmware Update
خب :کد:http://www.psp-hacks.com/file/1209
فولدر M33CREATOR را در آدرس زير در مموري استيك كپي كن: (همون حجم کمه)
ms0:/PSP/GAME150
فایل بالا رو که دانلود کردی به 352.PBP تغییر نام بده و تو ادرس زیر کپی کن
ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR
اون فایل 17-18 مگی رو هم که قبلآ دانلود کردی به 150.PBP تغییر نام بده و تو پوشه ی بالا بریز
در محيط XMB به منوي Game سپس Memory Stick برو و 3.52M33 CREATOR را اجرا كن. بعد از انجام كار از شما ميخواهد كه دكمه ضربدر را بزنی. سپس به محيط XMB باز ميگردد.
اين مرحله ممكن است كمي طول بكشد، بنابراين وسط كار PSP را خاموشنكن.
دوباره به قسمت Game سپس Memory Stick برو و 3.52M33UPDATE را اجرا كن. از شما ميخواهد كه براي ادامه كار دكمه ضربدر را بزنيد، اين كار را انجام دهيد و منتظر شويد تا مراحل كار كامل انجام شود در اين مرحله به هيچ عنوان مموري و يا باطري را خارج نكنيد و يا PSP را خاموش نكنيد.
بعد از اتمام مراحل كار از شما ميخواهد كه ضربدر را بزنيد. اين كار را انجام دهيد.
اقای واندرفول فایل 13 مگی رو دیشب دانلود کردم حالا چیکار کنم لوتی؟!:40:
اقا نشد...:41:دقیق انجام میدم باز موقع اجرا تو دستگاه میگه :41:this data is corrupted
سلام.نقل قول:
سلام به همگی....
یکی از دوستان یه psp 2000 slim کپی خور دائم داره ... کاملا تمیز هست ... هر کی خواست پیغام خصوصی کنه!!!
قیمت هم 175 تومن
دوست عزیز اینجا که جای این بحث ها نیست. پ.خ بدید تا سایت های مخالف رو برای فروش بهتون معرفی کنم.
این باید جواب بده یه بار دیگه چک کن
ویرایش :
پست بالا رو از اول بخون
به خدا نمیشه ... چندبار ریختم باز اجراش نمیکنه...چیکار کنم؟؟ به فریادم برس مهندس !:41:
اوه اوه اوه.... واندر جان منظورت از محیط xmb چیه؟؟ کجاست؟؟ فکر کنم مشکل همینه...من پی اس پی رو روشن میکنم میرم تو گیم مموری استیک!!! غلطه؟:18: